![]() |
| | #201 (permalink) | ||
| pai zi-ne ce ai descoperit, poate ne convingi si pe noi, astia nehotarati, sa ni-l luam.
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #202 (permalink) | ||
|
Abia astept si eu sa apara ! Am dat comanda si astept! Bine mai RECS pana imi vine si mie jocul iar ai vreo 30.000 de puncte nu e corect!!!!!!!! ![]() Mai ai si tu un pic de rabdare pana aparem si noi astia mai inapoiati!!!Ca pana ne vin noua jocurile altii se satura de jucat!Abia astept sa ne auzim pe TS!!!! | |||
|
| | #203 (permalink) | ||
|
Pai sa va spun ce imi place. Sistemul de unlocks care e super tare. Pe langa arme mai poti sa dai unlock la multe gadgeturi. Daca esti squad leader poti sa plantezi beaconul (spawn pointul mobil) chiar la inamici in baza.Primesti puncte in plus si daca esti squad leader (squad leader points) pe langa cele pe care le faci in timpul jocului.Poti sa-ti personalizezi caracterul cum vrei tu. Si mai sunt multe chestii faine. Facand abstractie ca jocul se desfasoara in viitor in principiu e la fel ca BF2. Tot arme normale fara lasere si de astea. Apoi tancurile sunt la fel numai ca designul e diferit. APC la fel doar difera designul. Daca se joaca in echipa e mult mai tare ca BF2. Ca support ai un scut mobil pe care poti sa-l pui oriunde ca sa iti protejezi echipa. Mai ai o mitraliera pe care la fel o pui unde vrei si trage singura in momentul in care intra un inamic in raza ei de actiune. Recon(sniper) te face dintr-un singur foc.Are claymores si grenade. Assault are kitul de medic si niste arme puternice. Engineer are antitank,repara vihicole si planteaza mine. Si mai sunt multe chestii care nu-mi vin acuma. Sa asteptam sa-si mai cumpere si altii jocul si o sa auzim mai multe pareri. | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
Buna baieti si fete... Asta e primul meu post pe Computer Games Forum si vreau sa-i sustin pe cei care zic ca BF 2142 ii un joc tare de tot...chiar mai tare decat BF2 din anumite pcte de vedere. Am si eu Demo-ul si m-am distrat de nu-i voie...is maniac de kitul de inginer desi parca lansatorul Anti-Tank din BF 2 avea o viteza mai mare decat astea doua noi, recon kit-ul are posibilitati de infiltrare si sabotaj (e.g. Lambert + Cloak + RDX ), ala de Assault arata bine...gen Killzone de pe PS2 cu upgrade-ul de Shotgun ( in Killzone era super sa mai tai cate unul cu shotgun-ul de la assault rifle-ul de la Hellghast, zici ca era super-shotgun-ul din Quake 2 ), la ala de inginer mie imi place cel mai mult armele de deblocat ( Rifle-ul ala Anti-Tank zici ca-i Rail gun si lansatorul Anti-Air portabil ) si last but not least imi place cam tot ce-i in kit-ul de Support ( Heavy Machinegun-ul, Combat Shotgun-ul, Hearthbeat sensor-ul, Casca Anti-Cloak, Shield-ul portabil, Turret-a portabila si Grenada EMP )...ah da si stim-urile de max stamina si stamina regen care combinate cu light armor fac din tine Gabi Szabo...a da si Grenazile Frag is esentiale pt toti combinate cu extra grenade unlock... The Mechs are nice but....is tinte cam usoare datorita profilului lor "evident" Tancurile is Ok....dar is cam sensibile...dar las ca asa sunt si soldatii pe jos Imi place NOSul de la masinute...ar putea sa faca si o harta numai de raliuri cu ele lol ![]() Turetele Rail-gun is tari de tot...ala Anti-Air is cam slabe si imprecise...in Demo cel putin... APC-urile is faine dar nu-s anti apa!!! (seamana cu alea din C&C Tiberian Sun) Navele zici ca is din Terminator...mai ales aia de Assault ii leit cu Nava care o folosesti in Terminator Future Shock...dar aia avea doar un singur loc All in all the game is nice...si promite mult...mult mindles carnage online ![]() Merita un 8.3 cum o primit de la GameSpot desi chestia aia cu reclamele ii o tampenie...ar trebui sa-l faca gratis daca tot ne baga reclame cu Coca-Cola, Persil si Durex ![]() Deci pana la urma eu zic ca asta merita cumparat si jucat...macar asa de anti-stress si ca instant fun! Pana la 1 Noiembrie o sa-l am si eu si sper ca asa ca acum suntem mai multi sa facem si noi macar un clan calumea....dar nu de genul elite\obsession\for cash ONLY\no fun pure work...ci de genul fun\fun\fun\fun ca dara ne ajunge munca de la servici si nu trebuie sa ne jucam\muncim ci sa jucam\distram ![]() In Demo is Nick_Drake si in Retail voi fii Nicu_Popa cu status de veteran Ok ii tarziu ma duc sa ma culc....Salut tuturor si mai pove
__________________ Keep the Balance! | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
Buna baieti si fete... Asta e primul meu post pe Computer Games Forum si vreau sa-i sustin pe cei care zic ca BF 2142 ii un joc tare de tot...chiar mai tare decat BF2 din anumite pcte de vedere. Am si eu Demo-ul si m-am distrat de nu-i voie...is maniac de kitul de inginer desi parca lansatorul Anti-Tank din BF 2 avea o viteza mai mare decat astea doua noi, recon kit-ul are posibilitati de infiltrare si sabotaj (e.g. Lambert + Cloak + RDX ), ala de Assault arata bine...gen Killzone de pe PS2 cu upgrade-ul de Shotgun ( in Killzone era super sa mai tai cate unul cu shotgun-ul de la assault rifle-ul de la Hellghast, zici ca era super-shotgun-ul din Quake 2 ), la ala de inginer mie imi place cel mai mult armele de deblocat ( Rifle-ul ala Anti-Tank zici ca-i Rail gun si lansatorul Anti-Air portabil ) si last but not least imi place cam tot ce-i in kit-ul de Support ( Heavy Machinegun-ul, Combat Shotgun-ul, Hearthbeat sensor-ul, Casca Anti-Cloak, Shield-ul portabil, Turret-a portabila si Grenada EMP )...ah da si stim-urile de max stamina si stamina regen care combinate cu light armor fac din tine Gabi Szabo...a da si Grenazile Frag is esentiale pt toti combinate cu extra grenade unlock... The Mechs are nice but....is tinte cam usoare datorita profilului lor "evident" Tancurile is Ok....dar is cam sensibile...dar las ca asa sunt si soldatii pe jos Imi place NOSul de la masinute...ar putea sa faca si o harta numai de raliuri cu ele lol ![]() Turetele Rail-gun is tari de tot...ala Anti-Air is cam slabe si imprecise...in Demo cel putin... APC-urile is faine dar nu-s anti apa!!! (seamana cu alea din C&C Tiberian Sun) Navele zici ca is din Terminator...mai ales aia de Assault ii leit cu Nava care o folosesti in Terminator Future Shock...dar aia avea doar un singur loc All in all the game is nice...si promite mult...mult mindles carnage online ![]() Merita un 8.3 cum o primit de la GameSpot desi chestia aia cu reclamele ii o tampenie...ar trebui sa-l faca gratis daca tot ne baga reclame cu Coca-Cola, Persil si Durex ![]() Deci pana la urma eu zic ca asta merita cumparat si jucat...macar asa de anti-stress si ca instant fun! Pana la 1 Noiembrie o sa-l am si eu si sper ca asa ca acum suntem mai multi sa facem si noi macar un clan calumea....dar nu de genul elite\obsession\for cash ONLY\no fun pure work...ci de genul fun\fun\fun\fun ca dara ne ajunge munca de la servici si nu trebuie sa ne jucam\muncim ci sa jucam\distram ![]() In Demo is Nick_Drake si in Retail voi fii Nicu_Popa cu status de veteran Ok ii tarziu ma duc sa ma culc....Salut tuturor si mai pove
__________________ Keep the Balance! | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
Salve, Si eu vreau jocul!!!! Le-am dat email celor de la ******** sa imi zica in ce magazin in gasesc azi-maine... nu cred ca am rabdare sa astept curieratul sau mai stiu eu ce!?... L-a vazut cineva prin magazine? ... e o diferenta mare de pret? bafta
__________________ brb | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
|
nu, dimpotriva. am sunat adineaori si mi s-a spus sa mai revin luni cu un telefon. nici o shansa sa ajunga pana atunci. cred ca o sa-l iau totusi prin EA Downloader ala, nu mai are nici rost sa astept pentru 20-30 RON in minus.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
|
problema e ca ma uit acum pe site-ul EA Downloader si nu-mi dau seama cum il pot cumpara din romania prin softuletzul lor. iar preturile vad ca difera in functie de tzara, in germania e mai scump cu 5 euro (55 euro) decat altele din UE (franta, portugalia etc). sper sa nu conteze totusi tzara, incerc diseara cand ajung acasa sa vad ce si cum, la birou lucrez pe mac. mai degraba 30-31.10, asta in cel mai optimist caz. stiu ca nu esti tu de vina, dar anuntzand oficial date care nu se respecta, iti pierzi credibilitatea.
|
| | #215 (permalink) | ||
|
Jocul iese astazi din vama, dupa cum am anuntat. Doar in cazuri de probleme neasteptate va iesi maxim maine. Daca doriti sa il luati de la noi de la sediu se poate, dar va rog sa asteptati telefonul de la noi. In magazine nu stiu, probabil in 1-2 zile. Nu se poate cumpara de pe EA - nu accepta Romania la download pentru ca EA nu are prezenta fizica in Romania deocamdata. | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
|
La urmatorul BF, nu cred ca mai stau dupa preorder sau chestii de genu asta. La bf2142 o sa se joace mai mult ca sigur cu unlockuri in competitiile officiale. Deci noi care luam jocul mai tarziu (cam cu 2-3 sapt. de la lansare) o sa avem un dezavantaj major in cazul in care vrem sa intram intr-un clan care participa in competitii officiale. Si asta deoarece o sa se caute jucatori care au unlockuri cat mai multe pt. a ajuta echipa. Deci daca in BF2 nu prea contau unlockurile , aici in BF2142 sunt chiar vitale, nu neaparat pt. arme, cat pt. "shock paddle" (aici tin sa reamintesc ca la inceput, ca medic nu o sa poti resurecta pe nimeni), grenade, scut, Squad Leader items , invisible cloack, etc.
__________________ | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Quote:
pot trece maine pe la sediul ******** sa iau jocul?
|
| | #220 (permalink) | ||
| Quote:
![]() N-am incercat personal sa cumpar BF2142, ca nu ma intereseaza, insa nu vad de ce nu s-ar putea cumpara on-line, de pe EA Downloader...
__________________ My BF2 user = BlueMax.BaiaMare | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |