![]() |
| | #1001 (permalink) | ||
|
ti-am zis ca se mai toceste lama... xD
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #1002 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
jocul pare ok... defapt e un bf2 mult mai in viitor... storyline-ul e ok... imi plac astea mai sf... oricum eu vreau sa deschid un srv de bf2, deja am cs16, cs source, ut2004 daca credeti ca se merita si s-ar juca bf2 lasa-timi un mesaj ceva... | ||
|
| | #1004 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
nu ar atrage pentru ca nu apare in master list? sau pentru ca nu ofera statistica si alte chestii ca pe original? ai idee daca cei ce au original se pot conecta la srv? oricum nu stiu cat costa jocul original dar ma gandesc sa il cumpar si sa fac si original si crackuit... oricum trebuie sa mai pun o noua masina ca sa le tina si pe astea ca p4 (dedicat) ala pe care il am e cocosat saracu... hub, web, cs vreo 3, ut2004 etc.... eu incerc sa il fac... sa vedem cum evolueaza lucrurile, personal o sa ma joc cu prietenii pe el... si dc sa nu il fac public, poate mai intra si altii... | ||
|
| | #1005 (permalink) | ||
|
Exista deja un site care se ocupa de ranking privat: www.bfstats.info Vorbeste cu Tubar si el te poate ajuta. Vezi ca e foarte ocupat.
| |||
|
| | #1006 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #1008 (permalink) | ||
|
omg ! ca sa iau aurul de conq comm trebuie sa fac 4000 scor + 25 intr-o runda :O
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #1009 (permalink) | ||
|
A luat cineva badgeu' de explozives? Daca da va rog sa ne spuneti si noua cum . Am facut 30 de Kill intr-o runda cu Apm, 18 cu grenada si 16 cu Motion mines. De specificat ca am intrunit prima conditie.
__________________ Fly like a bee and sting like a butterfly. | |||
|
| | #1011 (permalink) | ||
|
zice-ti-mi si mie, de ce tot iese in desktop, ca mie mi se intampla cam des si mai ales cand eram in mijlocul unei lupte, pm.
|
| | #1012 (permalink) | ||
|
Iar se intampla minuni in BF2142... A aparut un player "bn.6i" in primi 10 asa dintr-o data...hmm...cu 5000 de puncte pe runda... Cum naiba se mai poate asa ceva!!?!? a, da....azi am mai vazut un bug....Un tip era bagat in containerele mari din cargobay-u titanului. avea si turela si si arunca grenade dinauntru. (asta imi aminteste de bf2) soo, numai vesti bune pentru jucatorii corecti....
__________________ FRAG EVERYTHING THAT ISN'T YOU | |||
|
| | #1013 (permalink) | ||
| si mie mi se intampla din ce in ce mai des lately. am reinstalat jocul, am facut update la punkbuster si tot degeaba. nu se intampla foarte-foarte des, cam o data pe seara. si de obicei la final de runda.
|
| | #1016 (permalink) | ||
|
Am dat si eu de un bug. Nu puteam distruge spawn beaconul. Era asezat pe titan, in spate, sus chiar pe mijlocul platformei. am pus si demopak langa el, degeaba.. stiu ca ati observat si voi, dar tancu nu are nici o sansa impotriva mechului, intr-o lupta de distanta medie-mica.
|
| | #1017 (permalink) | ||
| Quote:
DUDE, you really need to learn how to use the arrow keys/WASD Daca era FF OFF si era un beacon friendly n-ai cum sa-l distrugi | |||
|
| | #1018 (permalink) | ||
|
folosesc arrows, doar ca tasta de inainte e jump. motivul pentru care folosesc click2 pentru forward e ca pot sa ma deplasez cu o singura mana, oriunde, atata timp cat nu trebuie sa sar. asa ca am o mana libera cu care fumez, mananc, schimb posturile la televizor si mangai pisica!
|
| | #1020 (permalink) | ||
|
heh, true, true. am ras mai devreme la filmuletzul asta. probabil cei care au jucat BF2 il stiu, dar pentru mine a fost o surpriza.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |