Daca stie careva cand apare(daca apare) sa dea un semnal.Jocul apare pe 9 mai,dar nu mai am rabdare.![]()
Daca stie careva cand apare(daca apare) sa dea un semnal.Jocul apare pe 9 mai,dar nu mai am rabdare.![]()
hmmm dupa experienta cu Lockdown nu cred ca mai lanseaza demo)
Experience is a hard teacher because she gives the test first, the lesson afterwards.
Amateurs train until they get it right, professionals train until they get it wrong.
si totusi m-am inselat![]()
http://www.computergames.ro/site/p/d...hter_demo.html
Downloading now ... sa vedem ce e dupa 3 ani de asteptare
Experience is a hard teacher because she gives the test first, the lesson afterwards.
Amateurs train until they get it right, professionals train until they get it wrong.
Stie cineva de unde se poate cumpara original la noi ???
A aparut versiunea finala ?
Cumpar sistem audio si kit wireless mouse si tastatura -> http://forum.computergames.ro/224-pe...l#post44398573
am luat acum 1h demo de pe CG. concluzii...?
cu 6600gt pe venice de 3000 cu 2x512 ddr, este jucabil la rezolutie de kko cu detalii pe low
trebuie o placa video buna.
Mda, engine mai prost ca la fear sau nfsmw...
< sistemul meu : 1280 cu detalii pe medium 4x AF sunet la maxim .. in medie peste 35 FPS scade pe la 30 cand e foarte multa actiune pe ecran.
Si GR 1 era la fel cand a aparut ... daca nu ma insel aveam ori Riva 128 ZX ori Ati rage fury pro 32 si jucam in 800 cu detalii pe low![]()
Mda, slabut jocul. Grafica e slaba, nu poti selecta High la Texturi. Are feeling-ul de consola total, facut pentru a fi jucat pe controller. AI slab, armele la fel. Desi spatiile sunt intr-adevar imense (cam singurul lucru care arata bine) traseul de la drop point la waypoint-ul misiunii e complet linear. Foloseste Ageia PhysX pentru cateva masini si ghivece care au fizica. Poate pe 360 e alt joc, dar varianta pentru PC e praf![]()
"Anything above the neck is useless"
PSN: Emeugen/Emeugen77
http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/Emeugen.png
Mda total dezamagitor. Pe langa tot ce a zis FAQ, pot sa spun ca e praf pt un fps tactic faptul ca playeru tine tinta aboslut drept (CS wtf!!!!) fara nici un pic de trepidatie tinta nu se misca de cat la recul. Setarile grafice sunt putine, iar dc incercati sa cresteti texture details s-a terminat cu frame-urile.
Acu nu se mai poate spune ca sunt jocuri pe PC portate pe consola, deja e invers.
"To know everything like me... You must endure everything like me..."
Am jucat putin demo-ul si nu sunt de acord cu voi in totalitate ...
Armele se comporta in acelasi fel ca in GR 1 (asta pt cei care l-au jucat) doar ca acum se si vad (1st person weapon view) ... asa ca nu mi se pare deloc in stilul CS ... spre deosebire de acesta crucea se misca ... atunci cand alergi.
Faza cu texture detailes mi se pare normala ca daca ar merge jocul pe High ... avand doar o 6600 sau 9800 ... atunci nu s-ar mai vinde placi ca 7900 sau x1900 ...
Se poate selecta High la texturi da banuiesc ca iti trebuie ceva de genul X1900XT si 2 giga de ram
Per total as da nota 8.2/10 la Demo ... sa joc toata misiunea si poate imi schimb parerea.
Editati si voi renderer_settings.xml din directorul Data\settings. Treceti pe High tot, dar cred ca daca nu aveti > 6800GT nu o sa se miste. La mine pe un 6600Gt in 800x600 si numai texturile trecute in high lesina sistemul.
Si deja ma gandesc serios daca nu merita un xbox360 decat bani pentru un upgrade la 7900 sau x1900 + 2 giga de ram. Macar stiu ca pe consola aia urmatorii 3 ani stau linistit.
Originally Posted by droopy_ro
Ti se pare tie ca topicu asta e la sectiunea Hardware? Aici se vb si despre gameplay care dupa parerea mea e praf rau. Echipa mi se pare nula in jocu asta am reusit sa fac obiectivele fara sa ma folosesc de nici unul dintre coechipieri. Dupa parerea mea jocul este cam praf si faza cu texturile e si mai praf, lumea n-are nevoie de jocuri care sa-i faca sa arunce iar banii in PC, ca nu toti de pe forumu asta sunt asa disperati ca tine.
Last edited by Raziel01; 27-04-2006 at 13:46.
Da domne, baga 2000E in calculator si o sa mearga misto. Pt cei care vor sa joace un joc fara sa dea bani, nu exista asa ceva.![]()
Datu banilor are si el o limita si se face cu cap![]()
pai din ce vad cam la 6-9 luni se impune un upgrade de proportii![]()
Nu prea se mai merita. Pt un gamer care stie ce inseaman jocuri adevarate, se vede clar ca se impune abandonarea. Toate jocurile au elemente action/arcade preluate de pe consola si grafica buna si atat. Nu mai exista notiunile de story/gameplay. Deja jocurile sunt facute pt cei care n-au pe ce arunca banii.
Ar trebui sa facem un boicot impotriva jocurilor...Ce eu dau atatia bani in calculator ca un joc sa imi merga greu?
ON Topic:Am citit undeva ca daca dai disable la "Render Frames Ahead" pt Nvidia ar merge mai bine pe placi ca FX 5200 ...
Cat despre Demo ... pot zice ca are un iz de consola ... da nu prea puternic ... daca joci pe Hard atunci da ai nevoie de echipa ... daca joci pe normal sau easy .. atunci poti sa faci misiunile singur.
Grafica buna.
Sunet excelent mai ales la ricoseuri.
Faptul ca e doar in Mexic ma cam deranjeaza ... adica as vrea sa vad si padurii,muntii si mlastini ca in GR si desert,savana ca in GR: Desert Siege dar mai ales jungla din GR: Island Thunder.
Vad ca original nu se gaseste inca in Romania ... pacat.
Iar versiunea full a fost trimisa catre clienti inca de ieri.
OFF Topic:
Raziel nu ca tu ai fi on topic in cele 3 posturi ale tale aici ...
Cat despre jigniri .. dupa cum am zis sunt bani mei si pasiunea mea ... fac ce vreau cu ei ... cum tu faci ce vrei cu ai tai ... da eu nu jignesc oamenii ca vai ce ***** sunt ca nu isi iau X1900 si FX60 si ca joaca pe FX5200 si Rad 9200 .... ok ?
mda cerinte de sistem monstruoase.![]()
pe un xp 2.2...512 ram si 9600 xt...in 800 si low am 20-25 fps [asta knd nu fac nimik si nui nimeni langa mine k altfel...].mai se vede si naspa.
Bookmarks