![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Ghost Recon Advanced Warfighter v1.06 Patch @ ComputerGames.ro Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 Review |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #203 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Vesnica discutie - PC sau consola. Cand veti putea juca normal un RTS sau instala Linux, edita video, grafica, baze date etc. - si juca solitaire la serviciu - pe o consola, mai vorbim. Bashca alte aplicatii de care n-am voie sa pomenesc pe forum | ||
|
| | #204 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Oricum, jocul e superb...este peste GRAW...oricum asta are o alta atmosfera, e mai alert, muzica e mai emotionala decat primul. Iar despre sunete ce pot sa zic...cred ca e primul joc cu sunete realiste (reverburi, etc). Sau stai ca primul a fost GRAW
__________________ Who Dares Wins | ||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
Am ajuns deja la actul 2 ![]() Mi se pare rezonabila dificultatea pe easy, adica oricum este realist dar nu mai dai de acea frustrare din primul GRAW. Cred ca este foarte greu de atins acest stadiu asa ca nu-mi ramane decat sa-i felicit pe cei de la Grin ( nu ma intelegeti gresit nu vreau un arcade ci doar ca pentru toate gusturile un joc trebuie sa aiba de obicei toate nivelurile de dificultate selectabile easy-medium-hard )In continuare vad ca exista problema pathfindului, cel putin la vehicule trebuie sa dai la cel mult 2-3 m distanta altfel nu va pleca. La coechipieri e mult imbunatatit oricum ![]() Da, per total jocul cred ca este unul dintre cele mai bune pe anul asta pana la ora actuala ( daca nu chiar cel mai ) . Cred ca se va bate cu stalker si crysis, posibil si world in conflict cot la cot. Din astea oricum stalker va pierde din cauza bugurilor si a cerintelor de sistem, mai ramane doar Crysis sa vedem ce poate ![]() Droopy pe unde umbli, cum de nu l-ai jucat inca ? | |||
|
| | #207 (permalink) | |||
| Quote:
Mai am vreo 4 misiuni din GRAW si dupa ce-l termin ma apuc de GRAW2 si revin cu pareri. Quote:
![]() Quote:
Stalker>GRAW in umila mea parere gameplay deschis,mai multe fianluri posibile,spatii largi , originalitate etc.
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | ||||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
pai Stalker > Graw 1, dar inca nu ai prea incercat Graw 2 ca sa vezi exact in ce consta ![]() Parerea mea este ca Stalker e un joc foarte bun dar din ce am jucat Graw 2 este mult peste el (le-am jucat pe amandoua si terminat Stalker). In primul rand chiar daca este un FPS realist , Graw 2 pe modul easy poate fi jucat si de un incepator care va avea parte de un spectacol de actiune mult peste ce poate oferi Stalker. Dar ma rog nu cred ca trebuie sa intram in polemici Stalker vs Graw 2 . Propun sa incetam aici si sa vedem ce are de oferit Graw 2 pentru noi | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
| Quote:
Ca un sfat general apasa Z si trage foc cu foc sau rafale cat mai scurte 2 max 3 gloante pe automat lasa-i pe coechiperi controlati de AI sa traga ca disperati foc de acoperire ...
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #213 (permalink) | ||
|
Cum adica nu iti trece mai departe? Posibil sa fie un bug sau din cauza folositi copia pirat ![]() da-mi un email la merlin_bogdan at yahoo mai tarziu ca sa nu uit si am sa-ti dau reply cu salvarile mele ca nu au decat 2,5 mb , o sa fac o arhiva rar nu e problema ![]() Strangelove daca vorbesti de Graw 1 e cum zice droopy, la graw 2 poti sa iei orice arma au adversarii dupa ce au murit in schimbul celei pe care o ai tu Ca tot vorbeam de libertate ...
| |||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Eu sunt la actul 2 la a doua misiune. Mi se pare imposibil chiar si pe easy. Adica probabil merge terminat insa pentru unul care vrea sa si aiba nervii intacti nu cred ca e jocul recomandat. E imbecil de greu in conditiile in care ai sniperi pe toate acoperisurile si tu esti cu 2 oameni dupa tine care mor din primul glont. Si logic ca sistemul de salvari e pus ca dracu si nici urma de vreun medic. Stupid...astept trainer ca altfel nu ma mai ating de mizeria asta de joc. | ||
|
| | #218 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Mda...din pacate jocul e o mare porcarie. Save-ul nu merge deloc....sniperi peste tot. Din pacate trebuie sa nu mai faci nimic o zi intreaga ca sa faci un nivel. Daca asta e modul in care un joc iti asigura timp de joc de 50 de ore mai bine lipsa. Bine ca macar nu platim jegurile astea.
| ||
|
| | #220 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |