![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Ghost Recon Advanced Warfighter v1.06 Patch @ ComputerGames.ro Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 Review |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
AIul trebuie sa te ajute nu sa faca treaba in locul tau ... Si eu nu stiu de un AI in orice joc care sa iti faca treaba
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
cateva observatii proprii. dupa mine ai-ul individual al inamicilor e acceptabil dar se putea si mai bine. de exemplu dupa ce tragi asupra unui inamic si acesta se ascunde, el nu iese afara decat dupa ce incep sa trag in alta parte. e adevarat ca chestia asta nu mi s-a intamplat decat in vreo 2-3 cazuri. in schimb nu exista un team ai fiecare inamic actionand total independent de ceilalti. de asemenea n-am vazut nici un inamic aruncand vreo grenada pana acum. dintre toate team ai-ul ghost-ilor e cel mai execrabil. nu se poate ca atunci cand dai un ordin de cover sau follow si treci printr-un spatiu ingust intre doua ziduri cel putin unul sa ocoleasca zidul pe partea cealalta. asezarea automata la un ordin de cover e de cele mai multe ori total idioata. trebuie de fiecare data sa le dai ordin fiecaruia in parte unde sa stea si in ce directie sa faca cover. de asemenea daca ii asezi prea aproape unul de altul pe harta tactica de multe ori nu vor de nici un fel sa stea acolo unde-i pui. o chestie naspa a fost ca inamicii vad perfect noaptea cu toate ca nu au nici un nightvision. unii mai au cate o lanterna dar nu prea cred ca duce lanterna aia la cateva zeci, sute de metrii. in privinta fizicii uneori inamicii cad destul de artistic, iar alteori cad si raman in niste pozitii absolut imposibile. mi-a placut in schimb ca mediul e partial destructibil. de exemplu poti sa tragi printr-un gard de lemn sau prin frunzele unui copac. gloantele trec prin gard si daca tragi suficient de mult el se rupe. iar la copaci frunzele se misca destul de fain cand tragi (sau trag altii) prin el. grafica arata absolut bestial pe unele harti si absolut execrabil pe altele. in schimb cerintele de sistem sunt inacceptabil de uriase. e adevarat ca in principal e vina exterioarelor, dar daca la Quake4 s-a putut optimiza cred ca se putea si aici. sistemul de salvari e absolut imposibil si combinat cu team ai-ul absolut execrabil sau cu cate vreun tanc care arunca bombe pe unde are chef te face sa te apuce toti dracii aproape la fiecare misiune. daca asta inseamna realism atunci inseamna ca soldatii astia care n-au la ei nici macar niste painkillere sunt roboti nu oameni. cea mai ciudata chestie pe care am vazut-o a fost ca dupa explozia ambasadei americane, dupa ce ca ambasada arata mai degraba a apartament de 3-4 camere, 2 soldatei au mai si supravietuit fara nici o rana ceva. cat despre rani uneori dupa un glont incasat cate un soldat mai merge schiopatand chiar daca eu l-am impuscat in umar si nu in picior. oricum per total jocul e mult sub asteptarile mele. din pacate Ubisoft o ia din ce in ce mai mult pe urmele EA. | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Au trecut 5 ani de la GR1, nu putem sa facem comparatii cu "este peste GR1". In 5 ani trebuia sa avem un gameplay, bazat pe concepte noi, mult ramificat si f dinamic. Trebuia sa avem multe. Asta nu e un argument ca "n-ai jucat GR1". Pai cand a aparut GR1, jocul a fost f apreciat si avea si de ce. Dar acum?
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
GR 1 nu a fost apreciat la vremea sa .. stiu ca lua ceva de genul 7-8.5 maxim prin review-uri si in Romania cu exceptia mea .. mai stiu de vreo 2-3 oameni care il jucau ... a avut succes datorita modurilor si a comunitati (BTW poate ati auzit de Enemy Realism Mod) dar numai in strainatate. Din putinul jucat in demo .. GR 3 mi se pare un joc bun peste R6 LD. ma omule .. tie iti place ceva ? orice ? sau totul te nemultumeste ??? sincer ... aia nu iti place ,aia e prea nu stiu cum ... daca ar fi sa se faca un joc dupa cum vrei tu .. s-ar vinde vreo 2 bucati in toata lumea. pace.
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Pai eu desfiintez jocurile astea care sunt prea asteptate, prea ludate si in final. Si ti-am zis sunt f multumit de sunet. Nu-ti fa griji, cand traia Black Isle, tot ce vroiam se regasea in ce gandeau sau creeau. Si da, nu s-au vandut destule jocuri incat sa traiasca, dar asta nu inseamna ca jocurile n-au fost bune .(nu ma cunosti tu pe mine sa stii ce-mi place si ce nu, aparentele inseala...)Si nu inteleg de ce te ataci, am spus tot ce-am vazut rau in jocul asta, deci n-am facut decat sa-l disec.
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #50 (permalink) | ||
@droopy_ro am jucat gr1. in general insa am tendinta ca la primul joc dintr-o serie sa trec mai usor peste minusuri daca jocul e interesant. insa in acest caz dupa ce gr2 nu a iesit decat pe console ma asteptam ca gr3 sa fie mult mai mult decat o simpla portare. comparatia cu r6 e o prostie pentru ca jocul ala a fost de-a dreptul un dezastru de joc. eu cel putin am fost foarte dezamagit de jocul asta. ma asteptam ca dupa r6 Ubisoft sa-si spele rusinea cu gr3 mai ales dupa ce a aparut la distanta atat de mare dupa varianta pe console. tipii se mai laudau pe deasupra si ca jocul a fost dezvoltat independent de versiunea pe console. eu cred ca a fost o minciuna sfruntata. @west1785 in primul rand FEAR are o grafica super. in al doilea rand in timp ce pe un 6800GT FEAR mi se misca in 30-40 frameuri nu mi se pare normal ca gr3 sa nu treaca de 30 de frameuri. in al treilea rand cred ca in curand o sa ajung la concluzia ca e mult mai ieftina o consola pe care o schimbi la 3 ani decat un upgrade anual al pc-ului. Last edited by blueghost; 30-04-2006 at 19:36.. | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
,low la sky,etc.
| |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Mda .. pai ce ar fi putut schimba la el de e asa de rau ??? stati ca o sa apara patchuri .. poate si moduri si situatia se va schimba. Iar faza sa-mi vand PCul si sa iau un Duron si o Xbox 360 ... e subiect de discutie ... si chiar o sa ma gandesc bine ...
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Mod-urile nu tin de joc. Se vb despre jocul in sine, nu despre moduri. Dc ne-am lua dupa moduri Hl2, Bf2 si altele ar fi de nota 11. Mi se pare enervanta faza cu rachetele si pozitionarea inamicilor cu lansatoare. Nu numai ca au rachete "fara numar" (Zeus, lansatorul din dotare e servit doar cu 1), dar sunt pusi si f enervant, ok am inteles ca tre sa fii atent, sa fii tactic, dar dupa ce mergi 400m si te uiti pe harta din satelit si nu apare nici o urma de inamic si te trezesti dintr-odata cu unu pe o casa dupa un palmier cu un lansator care ploua cu rachete si fie ca te omoara pe tine fie ca iti omoara echipa, nus cum sa va zic, dar devine enervat si deja te gandesti la cantitate... Am vazut si o faza tare la AI, dc sunt balcoane sau zone la inaltime intr-o locatie unde se pregateste o ambuscada si ai un om dupa tine, se urca automat si umple inamici de gloante. Faza asta mi s-a parut de remarcat, m-a ajutat sa trec de o intersectie incarcata de inamici.
|
| | #54 (permalink) | ||
harta tactica din satelit combinata cu drona mie mi s-a parut foarte utila. din pacate drona nu apare decat in cateva misiuni si ca totul sa fie perfect comunicatiile mai sunt uneori si bruiate. bruiajul asta functioneaza cam ciudat insa. nu prea inteleg cum bruiaza comunicatiile vocale si identificarea inamicilor dar nu bruiaza comunicatiile cu satelitul si nici cu drona. si oricum ma asteptam la mai mult de la soldateii astia hi tech. harta tactica satelit e utila insa trebuie sa fi foarte atent ca sa poti identifica inamicii. cred ca un zoom mai mare si eventual cateva filtre in infrarosu (pentru vedere nocturna), in raze X (pentru vederea in cladiri) si de caldura (pentru identificarea inamicilor) ar fi fost chiar faine. daca stau sa ma gandesc mai bine soldateii astia nu prea au mai nimic hi tech. cu exceptia faptului ca au un gps mai destept si ca au legatura video cu baza (asta cand nu-i bruiaza vreun post de radio pirat) tipii astia sunt cam nuli. au arme putine si de rahat, au un costum foarte permeabil pentru gloante si alte corpuri contondente (si eventual explozive) si pe deasupra nici pe sub casca nu prea au mai nimic cenusiu. de cele mai multe ori a trebuit sa am mai multa grija de echipa decat de mine. mai ales la close combat ai-ul e total batut in cap. mi s-a intamplat de vreo 3 ori in locuri diferite ca vreun soldat sa o incaseze de la un inamic aflat la 2 metri de el. cand am ajuns acolo am ramas perplex cum se uita la ala care il umplea de gloante si tipa ca boul ca o incaseaza. asa ca dupa ce l-am capacit pe inamic, l-am curatat si pe cretin. inteleg ca team-ul nu trebuie sa-mi faca mie treaba, nici macar nu am pretentia sa-si faca partea lor de treaba, dar macar pot sa nu moara ca boii si sa nu-mi stea in cale tocmai cand nu trebuie. | ||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2006 |
Raziel,dar si la primul dusmanii vedeau perfect noaptea si pe ceata(era o misiune intr-o mlastina lituaniana... ).Cat despre mirarile voastre referitoare la saracia tehnologica si lipsa gadget-urilor,pai unul din principiile filosofiei militare americane(aplicate chiar si trupelor speciale,si Droopy poate sa va confirme asta)este standardizarea.Toti soldatii au acelasi echipament si n-o sa intalniti diversitatea de arme si echipamente pe care o aveau...nu stiu,germanii in WWII(de pilda).Nu e ca in filme,stati linistiti.
| ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
E vb de Hi-tech soldiers. Si le cam lipseste tehnologia, in schimb inamicii au destula incat sa-ti pun capac. Macar tehnologia putea sa ajute, in schimbul prostiei coechipierilor... Nu inteleg ce mai aparati atat prostia producatorilor, in fond toata prostia lor ne afecteaza pe noi, noi dam banii, noi jucam si tot noi ne enervam, deci ar trebui sa ne permitem sa atragem atentia asupra bug-urilor si conceptelor f proaste. Rectific ce-am spus mai sus despre grafica, arata destul de bine si nu e chiar asa pretentios. Am fost subiectiv, eram f nervos pe AI . (pt mai multe setari editati : renderer_settings.xml)
|
| | #58 (permalink) | ||
| Quote:
Pe asta nou nu l-am jucat, nu ma tine hardware-ul, dar jocurile din prima serie Ghost Recon au fost excelente. La fel si Rainbow Six, seriile 1, 2 si 3. La lockdown s-a terminat benzina.
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #59 (permalink) | |||
| Quote:
Bine in GR 1 si tu vedeai bine noaptea fara NVG ... depinde de monitor ![]() Quote:
Si ce am vazut eu in demo XM-8, SCAR, M249 ... sunt arme standard ... nu si-ar fi avut rostul G-36,Ak-74 sau MP-7 decat in MP. Quote:
Ma rog sunt foarte off-topic... o sa revin cand fac rost de versiunea full ... apropo de cumparat originala se gaseste in .ro ? ca eu nu am gasit
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | ||||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Nici eu nu l-am gasit.Si deja ma cam mananca degetele Dar stiu ca daca-l joc pirat,sigur nu-l mai cumpar,ca,vorba aia,dupa ce...?Asa ca mai dau o data misiunea din demo(cred ca deja stiu si nr de frunze din copaci )
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |