![]() |
| | #24 (permalink) | ||
|
Eu nu inteleg cum vedeti voi ca arata asa de rau ARMED ASSAULT , cand arata chiar bine ... la OPERATION FLASHPOINT a contat foarte mult gameplayul , desi si grafica era destul de buna, chiar daca culorile erau cam prost alese , de unde toata lumea a zis ca avea o grafica foarte urata . Mai rau e ca pe atunci pe un celeron 500 si tnt 2 cu 32 mb , aveam maxim 20-25 fps , pe detalii medii ! Sa vedem ce o sa ceara si armed assault , insa sunt sigur ca nu o sa scapam prea ieftin Pana atunci , a pus cineva mana pe el , macar demo ? ?? | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
eu m-am jucat si pot sa spun ca nu m-a dazamagit deloc arata ok cu detaliile la maxim si este exact ce te asteptai de la ofp2 controlul la elicoptere e ciudat rau dar in rest e f ok versiunea mea este cea ceha cu sunete englezesti, dar am alte jocuri de jucat acuma si aa a trecut undeva pe la mijlocul listei
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
OF, as vrea si eu sa pun mana pe el Cand apare vreo versiune in limba engleza nu stiti ? astia s-au tampit sau ce i-a apucat de lanseaza intai in nu stiu ce limba si abia dupa 1 an baga si versiunea in limba engleza . Or fi ei cehi , dar nici chiar asa .... :fuckoff: Si ce alte jocuri mai zici ca ai avea de jucat , ca eu in ultima vreme ma plictisesc TERIBIL , nu mai sunt deloc aparitii pe PC ( macar inainte - anul trecut spre exemplu - erau multe si proaste , acum nici macar proaste nu mai sunt ) . Si sa nu-mi vii cu RPGuri ONLINE ca nu ma intereseaza, ma refer la traditionalul singleplayer | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
experienta mea dupa 5 minute de joc: 1. am luat jocul, l-am instalat, am intrat in joc - multiplayer si... o lista de vreo 20 de servere pe care se aflau in medie cate 1 persoana. am gasit unul singur cu 7 inshi si am intrat acolo. 2. m-am trezit ca sunt un pescarus - e ok, presupun ca jocul nu permite sa intri in mijlocul unei runde. am asteptat pana s-a terminat runda, a aparut un ecran cu o harta si am asteptat iar. la un moment dat a inceput runda. am facut vreo 10 pasi, m-am uitat in jur la coechipieri, cineva s-a plans ca nu are arma si jocul s-a intrerupt iar. am ajuns iar in ecranul cu harta. 3. am asteptat iar vreo 5 minute, m-am plimbat prin menu-uri, am ajuns la cel cu arme. am incercat sa iau alta arma dar n-am reusit. eram blocat pe cea default. de fapt nu puteam face nimic, aveam doar un buton de CANCEL, mare, in partea dreapta. cei de pe server imi scriau sa dau READY sau sa aleg o arma, dar sa mor daca am gasit de unde se face asta. asa ca am apasat, intr-un sfarsit, pe CANCEL. si atunci s-a intamplat evenimentul care a incheiat experienta Armed Assault: am ajuns brusc in desktop, cu o eroare. ok. grafica mi s-a parut cam plictisitoare, jocul se misca foarte prost in 1024x768 cu detaliile pe HIGH (nu default, pe mediu si nici pe ultra). n-am apucat sa trag nici un foc. harta s-a incarcat repede, mult mai repede decat in Battlefield, dar la ce bun? ![]() asta e, sper sa fie de fapt doar o versiune alpha. ps: dupa cum spunea cineva pe server: "is this the most unplayable game ever? yes, it is"
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Au facut foarte ciudat sistemul de join multiplayer. Treci printr-o gramada de ecrane unde ti se da prea putina informatie ca sa stii ce se intampla. De exemplu nici dupa 2 zile de jucat n-am inteles ce se intampla cana ai ecranul negru cu "receiving data" si de ce dureaza cateodata 30 de sec si alte dati 2 minute. Daca vreti sa va jucati demo-ul faceti voi server, se gasesc destui care sa intre si acolo interfata e destul de intuitiva si se incarca totul aproape instant. Jocul se misca infect si pe sisteme foarte bune. Alpha nu e pentru ca jocul a fost deja lansat in forma asta in cateva tari. Sa speram insa ca pana la versiunea in engleza se vor face multe modificari. Daca nu raman sperantele in Operation Flashpoint 2. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 |
Mi-am făcut în sfârşit timp să încerc demo-ul Armed Assault şi online (testasem jocul deja în single, dar n-am jucat până acum nici măcar Flashpoint în multi) Misiunea coop, care nu e tocmai uşoară (8 jucători trebuie să cureţe un oraş cu aproape 100 de inamici şi vreo 3 blindate uşoare), reuşeşte să pună în valoare calităţile jocului. La un moment dat am încercat şi partea de leadership, jucătorii de pe server încredinţându-mi planificarea misiunii după câteva încercări dezastroase, şi pot spune că senzaţia pe care o ai când planul pe care l-ai făcut merge cum trebuie şi toţi jucătorii încearcă să-şi facă treaba nu prea are echivalent. Am decis să asaltăm oraşul din partea opusă (nord), ocolindu-l prin est cu cele două Humvees de la baza dealului de start. Punctul de întâlnire a fost dealul cu biserica din NV oraşului, de pe care urma ca restul echipei să fie acoperită de un machinegunner în asaltul final). Planul ne-a fost dat oarecum peste cap de numărul mare de inamici care ne-au întâmpinat când coboram dinspre biserică, prinzând câţiva dintre noi (inclusiv pe mine) în câmp deschis şi doborându-ne. SAW-ul de pe deal s-a dovedit de nepreţuit, reuşind să cureţe câţiva zeci de inamici, în timp ce ultimii 3 din echipa de asalt rămaşi în viaţă intrau în oraş. Cei rămaşi au fost foarte aproape de a termina misiunea, fiind flancaţi cu greu, după încă vreo 5-10 minute de luptă, de cei câţiva inamici răzleţi rămaşi. Retrospectiv, probabil ne-ar fi folosit un sniper în turnul din NV care să asigure flancul de vest, neacoperit de SAW şi care ne-a şi adus înjumătăţirea echipei. Ca o paranteză, am jucat pe servere publice şi primul lucru care m-a uimit a fost teamplay-ul multor jucători. Mulţi venind probabil din comunitatea OFP, erau deja obişnuiţi cu ritmul jocului, deschişi la noi modalităţi de abordare a misiunii, şi surprinzător de răbdători în faţa tentaţiei de a se arunca în mijlocul acţiunii. Chiar şi oameni aflaţi la primul contact cu jocul care au ales să coopereze cu noi s-au descurcat mai mult decât onorabil, achitându-se cu succes de rolul încredinţat, deşi comunicarea s-a desfăşurat mai greu fără voce (voip-ul se pare că rumegă resursele serverelor nededicate). Am jucat mai apoi într-o comunitate pe care o frecventez (TacticalGamer), cu Teamspeak şi oameni experimentaţi, nivelul de imersiune într-o astfel de companie fiind deplin, iar gameplay-ul top-notch. Deşi jocul e doar un upgrade de engine pentru vechiul Flashpoint şi are momentan destule bug-uri, dacă developerii vor acorda aceeaşi atenţie polishing-ului jocului cum au acordat OFP-ului, va fi un joc pe care îl voi juca multă vreme după apariţie. P.S. Cumpăr Operation Flashpoint GOTY edition Şi Armed Assault în engleză, când va apărea.
| ||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 |
Well, primul lucru pe care îl fac când intru pe un server e să întreb pe chat cine e "in charge" si care e strategia. Dacă oamenii sunt receptivi, încercăm să înjghebăm o strategie, dacă nu, trec la serverul următor | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |