![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 |
A apărut al doilea update pentru Armed Assault Demo. Deşi nu e "required", aduce câteva bug-fixes, performanţă îmbunătăţită şi o îmbunătăţire a interfeţei pentru conectare la servere. ftp://www.flashpoint1985.com/ArmA/De...mo103_5116.zip | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
Tocmai a fost reconfirmat, versiunea europeană va fi lansată în 16 februarie de către 505 Games, iar printre ţările în care va fi disponibilă a fost menţionată explicit şi România. Quote:
| ||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Am facut rost de el intr-un final , si am jucat prima misiune, ce pot sa zic imi vine sa plang cand ma gandesc la OFP si la ce a ajuns ARMA . O sa fiu scurt si o sa revin cu mai multe pe parcurs , insa doar din ce am vazut cerintele de sistem sunt enorme pentru ceea ce ofera . Si cand zic ENORME nu vorbesc aiurea ! ![]() Pur si simplu pe un 3700+ , 1gb ram si leadtek 7600gt nu pot sa intretin in 800 cu 600 un minim de 30 fps pe detalii medii , trebuie sa schimb si sa ajung pe undeva pe low ! Iar grafica, este orobila pur si simplu , la nivelul anului 2003 cel mult . De animatii ce sa mai vorbesc , sunt pur si simplu hidoase .... insa sincer sa fiu nu m-ar fi deranjat la un asemenea joc ca grafica sa fie mai hidoasa , dar asta numai daca ar fi mers ca lumea pe un sistem mai slabutz ... Pozele care sunt postate pe siteurile producatorilor sunt pura propaganda, jocul probabil ca ar trebui rulat in mod ultra si numai un 8800 cred ca s-ar descurca cat de cat ... Oricum la un asemenea joc nu conteaza inca o data zic grafica, dar la ce bun daca nu-l poti rula cu macar 25 - 30 fps stabil ??? ![]() Ma rog revenind si ma refer acum strict la singleplayer, jocul nu are practic nici un story ca sa te includa in campanie , pur si simplu se prezinta o insula idioata cu 2-3 omuleti pe acolo care stau dupa care intri in humvieul tau si porti o conversatie stupida si plictisitoare ca sa ajungi dintr-o data in mijlocul "actiunii" ... Poate s-a vrut mai mult axarea pe multiplayer, dar cu ce sa intri pe piata mutantilor genului ( battlefield, america's army, cs source , prey , graw, si multi altii dedicati ) cu o asemenea grafica saracacioasa si niste resurse enorme ... ca sa nu mai vorbim de stangacia sistemului de miscare ramas din OFP , cica foarte REAL . Pai o fi nu contest lucrul acesta si poate multi care am trecut prin OFP l-am apreciat , insa la ora actuala sincer nu prea inteleg de ce s-a dorit continuarea acestei miscari cand in multiplayer pur si simplu nu vad sa ofere nimic in plus fata de america's army , dimpotriva ! Asta e ! ![]() Pacat , sper sa-mi mai schimbe pe parcurs impresia ca pana acum e aproape de zero . Si nu pot sa cred cat am asteptat joculetzul acesta Last edited by Merlin; 18-02-2007 at 01:48.. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
poate n-ai observat, dar jocurile primesc note si pentru grafica - sau revistele de specialitate sunt pline de amatori ahtiati dupa bling bling. daca gameplay-ul ar fi fost magnific il iertam si daca arata ca un mod de Quake1.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Lou ai scos-o mai demult , ce sa mai , insa ideea este ca pentru ce grafica ofera jocul cerintele sunt ametitor de mari !!!!! Nu zic ca trebuie sa aiba 50 frameuri pe orice rabla de calculator cu 256 ram si p3 , insa pe un calculator cat de cat normal , macar pe niste detalii medii sa asigure o jucabilitate . ARMA dezamageste crunt la acest capitol si va avea numai de pierdut din pacate ![]() Oricum mai astept pareri si de la altii care au mai jucat jocul , sunt sigur ca potential ceva are doar ca trbeuie exploatat si gasit ( chiar si in low details cu 800x600 )
| |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Vad ca nimeni nu s-a prea inghesuit pe acest joc ![]() Oricum , eu vad ca au cam dat rateuri , cel putin in singleplayer, s-a dus FEELINGUL acela care exista in campania OFP , care pur si simplu te facea sa te simti ACOLO ! Acel storyline si acele glume intre soldati erau pur si simplu deliciul OFP , din pacate ARMA e facut de mantuiala pe singleplayer ![]() Cat priveste resursele, observ ca cere foarte mult pentru ca are o suprafata foarte foarte mare randata, insa mie cerintele nu mi se par justificate, in conditiile in care grafica ( cel putin apa cum este randata ) este la nivelul anului 2003-2004 . Far cry are de asemenea spatii imense , Boiling Point de asemenea + multe alte exemple ... deci pur si simplu este engineul foarte slab facut incat sa necesite asa multe resurse, facut in grab si cu multe buguri ( cel putin in traininguri mai bine nu te baga ) . In ceea ce ma priveste multiplayerul este foarte asemanator cu cel din America's Army, am mai zis-o si o mai zic, nu stiu cu ce m-ar putea determina mai mult ARMA sa trec de la AA pentru ca are numai minusuri in comparatie cu ultimul : cerinte uriase si grafica mult mai neatractiva, conexiune puternica la net, miscarea jucatorului - in mediu o fi ea "realista" , bine bine , dar pana la un punct in care strici jucabilitatea mi se pare fara cap facuta . Mai bine ma las pagubas decat sa folosesc rpgul si alte chichite. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cand o sa trebuiasca sa conduc elicopterul Poate am imbatranit eu si nu mai rabdare cu multe jocuri , o recunosc, insa pana acum nu am reusit sa gasesc prea multe puncte pozitive in ARMA , joc pe care il asteptam cu sufletul la gura de ceva mai multa vreme... ( chiar cativa ani de ce sa nu o zic drept , OFP a aparut in 2001 si de atunci doar cateva addonuri ). Jucati si voi campania singleplayer si chiar sunt curios daca nu imi veti da dreptate la tot ceea ce am spus pana acum Mai astept oricum si alte pareri , poate sunt si alte lucruri pe care nu le-am vazut , eu oricum o sa continui cu campania ... pana ori o sa ma blochez la condusul elicopterului sau a vreunui avion , ori ... pur si simplu o sa ma plictisesc Atasez si o poza ... mai mult sau mai putin reprezentativa, in care sa vedeti ca nu numai ca jocul e plin de buguri , dar si traducerea este defectuasa + efectele asupra apei care (hai) sa zicem ca sunt la nivelul anului 2004 desi cu greu le pot atribui acelui an cand ma gandesc ca atunci a aparut si FAR CRY ...LE: am uitat totusi si ca sa fiu corect, jocul are un sistem de AI destul de avansat care poate invata de la tine ( insa nu sunt chiar un AI tester incat sa-mi dau seama daca chiar e avansat sau doar are "abilitati" extra ) + campania singleplayer asa cum este ea vai de ea, mi se pare ca este daca nu complet dinamica , sigur semi-dinamica ... | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
E varza jocul, grafica infecta, zici ca e Delta Force din 2000, si se misca cam nasol pe 1280. Uninstall in 20 minute.
__________________ Desktop: Lcd HP 1965 PVA, Q6600 G0 4Ghz, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 2X640GB WD, Evga GTX280, X-FI Audio PCIe Extreme, Leadtek PxPVR2200, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan, HP MCE Remote. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G, Myria:P | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Parca am citit pe undeva ca engine-ul este tot cel de OPF1 modificat pe ici pe colo si asta ar fi sursa tuturor problemelor (performanta/calitate). Se poate insa sa aberez. Si OPF1 arata si se misca oribil la vremea lui comparat cu FPS-uri la scara mai redusa. Deci la capitolul asta nu aveam mari asteptari. Ce ma deranjeaza cu adevarat sunt nenumaratele bug-uri si interfata criptica. In jumatate campaniei e o misiune (CounterAttack) la care daca salvezi si incarci nu se mai activeaza trigger-ul de final. Si cum misiunea e a naibii de dificila nu o sa stau 3 zile sa reusesc s-o fac dintr-o bucata. AI-ul e decent on foot dar in vehicule suge grav. In principal insa jocul e facut pentru MP. Dar aici intervine alta problema. La nivelul asta de simulare jocul depinde 100% de munca in echipa. Unde naiba gasesti 30 de persoane care care sa te antrenezi si sa joci mereu?
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
Eu am jucat versiunea in germana( cu primul patch instalat, 1.01), si pachetul pentru limba engleza. Am fost total dezamagit Buguri mari care strica farmecul jocului.Incredibil cat se chinuia cel care conducea masina in primele misiuni sa ajunga la destinatie, si incredibil cum lovea o groaza de copaci De asemenea imi pare rau ca e sistemul acela in care poti sa alegi intre 2 misiuni.Dispare orice urma de realism, ducandu-te cu gandul la Delta Force .Cand imi aduc aminte ce frumos incepea Flashpoint, cu trainingul acela, si cu introducerea gradata in poveste .... Totusi am sperat ca patchul 1.02 si o versiune oficiala in engleza sa ma faca sa il joc. Si cand ma gandesc ca pe flashpoint l-am terminat de peste 10 ori ... pfff | ||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Quote:
EXACT !!! OFP , traningul acela si cu introducerea , si mistourile dintre soldati , pur si simplu avea un feeling care a disparut total in armed assault ... de ce , nu-mi pot da seama ![]() ...nu stiu daca chiar este un lucru rau ca poti alege din mai multe misiuni , inca nu mi-am dat seama daca actiunile tale dintr-o misiune influenteaza misiunile celelalte ... Cat priveste grafica din Armed Assault , mie chiar imi da impresia ca este tot engineul de OFP in esenta, si sunt mari sanse ca asa sa si fie Insa comparatia cu grafica OFP la vremea lui , era considerata slabutza din cauza culorilor sterse, nicidecum pentru acea vreme din cauza tehnologiei , insa cu ARMA stau lucrurile complet diferit , tehnologia chiar este invechita si grafica foarte uracioasa si colac peste pupaza se mai misca si foarte prost pe sisteme bune Poate pe full details sa fie alta treaba , insa nu toata lumea are bani de 8800 si x6700 | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Rualat Pe Un X2 4200+ 2gb Ram si Sli-2*7900gs Cu Toate La Maxim 1280*1024 grafica devine superba "chiar uimitor de detaliata" , Sufera insa la viteza , scade uneori si sub 15fps. Max.100fps Inca nu am sistem sa rulez un asemenea joc ..... Da ...grafica este urata In 800*600....
__________________ YM = adriand1976 eve-online ... | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
Forţaţi Vsync pe Off (din display properties, la placa video, în loc de Application Controlled) şi setaţi Render Frames Ahead pe 0, dacă tot e nejucabil reduceţi View Distance în joc până pe la 600 metri. Da, campania şi misiunile default sunt cel puţin neinspirate; cât priveşte performanţa, în 1-2 săptămâni apare patchul 1.05 care cică ar mai optimiza framerate-ul. Eu văd jocul ca pe un sandbox, potenţialul de modare e uriaş şi, având în vedere modurile extraordinare apărute pentru OFP, tind să cred că şi ArmA are un viitor frumos. Cât priveşte oamenii... poate ar merge un Yahoo/Google Group cu ajutorul căruia să ne adunăm pentru o misiune - două. | ||
|
| | #59 (permalink) | |||
|
Incearca la rubrica de pe forum sau la ******** . Insa sincer sa fiu nu stiu cat de mult merita cumparat jocul , decat daca vrei sa te joci multiplayer, dar sincer sa fiu iti recomand america's army mai degraba si e si gratuit . Quote:
Mersi, auzi SLI 2*7900gs, e ceva putere de calcul aici , si nu chiar toata lumea isi permite . Si oricat de superba si uimitor de detaliata ar fi grafica la orice rezolutie sincer nu cred ca se merite sa ceara atatea resurse . Cu atat mai mult cu cat zici tu ca frameurile scad uneori si sub 15 cand se mai aglomereaza scena.Quote:
Asta cam sper si eu insa nu stiu cate minuni ar putea face un patch , sa vedem , din experienta jocurilor trecute nu am vazut inca patchul "miraculos" care sa-ti mai dea inca 10 fps in plus pe acelasi sistem .. Dar , cine stie ... cat priveste insa modurile ai dreptate , se poate sa fie macar pe partea aceasta un succes ARMA precum a fost si OFP la viata lui , insa ma cam indoiesc de acest lucru . Exista destule titluri suficient mai bune decat ARMA la ora actuala care pot fi modate de asemenea incat sa nu mai apara si mai ales SA NU MAI AIBA suportul unei comunitati intregi . Cand a aparut OFP , era printre singurele jocuri de genul , de unde si succesul inregistrat in creerea comunitatilor de gen . Vom trai si vom vedea ! P.S. Quote:
Vsync intotdeauna de cand ma stiu l-am tinut pe off din properties, insa render frames ahead 0 nu stiu unde sa caut si nici nu am auzit de aceasta optiune . Ce face mai exact si unde o gasesc ??? | ||||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Ok , am scazut campul visual si sincer mi-a imbunatatit cu muuult frame rateul !!! acum il pot juca pe 1024 chiar daca a trebuit sa mai scad unele detalii , insa parca e alta viata acum si am cam in medie 40 fps , si cand este scena foarte aglomerata scade pe la 25 - 30 fps . Deci .. jucabil !!! Ideea este ca m-am reapucat de o misiune din OFP original (ambush), si doar cand mi-a readus aminte de muzica antrenanta, speechurile soldatilor, precum si cele de radio care pur si simplu sunt aproape inexistente in ARMA ma fac sa-mi para rau de aceasta continuare . Bine sunt si nedrept, ma supun in totalitate regulilor singleplayerului, cand este mai mult decat clar ca baietii de la bohemia s-au axat foarte mult pe multiplayer. Insa, grafica din OFP chiar daca contine putine texturi pe obiecte, nici la ora actuala nu mi se pare chiar de lepadat, chiar daca sunt culorile foarte sterse tehnologic engineul este foarte avansat , si din cate ma uit mai mult pare ca ARMA imprumuta acelasi engine chiar daca mult evoluat . ( culmea este ca in OFP cu toate detaliile la maxim , pe sistemul din semnatura nu am mai mult de 50 fps !!!! ) In ARMA mi-a placut o misiune in care pe timp de noapte eram atacat de multe bmpuri si t72 si aveam la dispozitie doar un homvie cu tow . Avea feeling misiunea ce sa mai , parca eram acolo in mijlocul bataliei , d-asta si apreciez sa joc in continuare ARMA, desi nu stiu e cam ciudat sa joc fara nici un scop , storyul e prea putin credibil si facut cu fundul ca sa-mi dea vreun impuls. Nu stiu ce armata din lumea asta la nivelul Republicii Democrate Sahrani ( parca asa era ) dintr-o insula ( deci va dati seama ce putere poate avea ) , ar putea ataca armata SUA , chiar daca se zice ca vroiau sa se retraga si deci , aveau efective reduse . Adica conducatorii aia ( stupizi ) nu se gandesc ca in 2-3 zile pot fi rasi de pe fatza pamantului ???? Stupid, so stupid Ma rog , ar mai fi multe de zis si de comparat cu vechiul OFP sau cu alte shootere realiste gen America's Army, insa e tarziu si sunt obosit . | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |