![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 |
Încearcă şi detalii mai mari, măcar să vezi cum poate arăta, ArmA nu are diferenţe uriaşe de framerate între setări (cel mai tare influenţează View Distance, Shadows şi Processing). Render Frames Ahead era parcă ceva setare în panel-ul plăcii video (use RivaTuner or smth) Dacă OFP ar avea Join In Progress şi ceva entuziaşti, eu l-aş juca încă destulă vreme (heck, I already do, când am o oră de relaxare arunc câteva squads în editor şi gata distracţia) Noroc cu poza ta, nici nu mai ştiam cu arată OFP original... modat zic că arată chiar ok: | ||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
eu am o problema cam naspa cu jocul asta: luminozitatea este mult prea mare si fluctueaza rau cand ma uit in jur... chiar si cu setarile cele mai joase la gamma in joc, tot naspa e... e ca si cum HDR-ul a luat-o razna rau de tot.. stie careva de ce face asa? ah, da.. am un ATI X1600 PRO cu driverul 07.1 | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
S-ar putea sa fie vreo problema la drivere, incearca si cu altele ... oricum jocul are HDR si cand te uiti in soare e normal sa nu mai poti vedea nimic ... Cat priveste setarile nu l-am mai incercat pentru ca am fost plecat din Buc zilele astea, dar mai mult de 1024 oricum nu am cum sa bag pt ca am tft 15" Cert este ca intr-adevar View Distance influenteaza foarte mult , chiar si in OFP era aceeasi problema, la urma urmei chiar si cu sistemul din semnatura daca ii bag foarte mare am 30-40 fps ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- http://pc.ign.com/articles/766/766673p1.html Sunt de acord cu cei de la ign, desi nota ar fi trebuit sa fie ceva mai mica , adica undeva pe la un 7,5 ! Jocul totusi trebuie sa recunosc ca are ceva mai mult feeling ( just like Ofp ) cand il poti juca cu 40-50 fps si in 1024 Are anumite bube si buguri ( cam multe ) , dar cred ca atunci cand exista feeling se pot trece cu vederea , asta bineinteles daca ai si un sistem pe care sa-l poti juca . Este o experienta destul de realista, parca te afli acolo , chiar daca la ora actuala dupa parerea mea nu mai aduce foarte multe noutati .... Last edited by Merlin; 27-02-2007 at 00:59.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Sunt la misiunea a doua in jocul asta (una din alea auxiliare), cand trebuie sa distrug niste tancuri si sa iau niste documente. Vreau sa zic ca mi-a scos peri albi deja.. De trei ore incerc sa o termin si nu reusesc. Ma omoara aia fara nici o jena. Si vreau sa zic ca nu sunt chiar asa de novice la jocul asta. Am terminat OPF si toate addonurile pana acum la veteran, dar cu asta nu pot sa o scot la capat nici pe easy. Partea proasta e ca inamicii stiu tot timpul unde sunt (cu toate ca e noapte si in mana am o arma cu amortizor luata cu mare greutate de la una din baze). Dupa ce il omor pe primul soldat, parca toti de pe harta au o vendetta personala impotriva mea. Ma vad de la 500 de metri si incep sa traga in mine. Alta problema e ca nu gasesc documentele alea afurisite. Daca ma duc dupa ele la inceput nu le gasesc, si dupa ce distrug tancurile nu mai ajung intreg pana la baza aia. Are cineva deci, un sfat sau doua sa ma ajute sa trec de misiunea aia afurisita? Daca asta e asa naspa nici nu vreau sa stiu restul cum o sa fie. Pana acum n-am gasit nici un walkthrough sau FAQ. Stie careva pe unde as putea sa gasesc unul?
__________________ AMD Athlon64@3500+, MSI K9N SLI, RAM Geil 1GB DDR2@667Mhz, HDD Hitachi SATA 200 GB, Leadtek Winfast 7600GT TDH Extreme 256 MB, Soundcard Realtek incorporata, NEC AccuSync LCD72VM 17" Last edited by nea_nicu; 07-03-2007 at 06:24.. | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 |
Un demo nou-nouţ: ArmA: Combat Operations demo Îmbunătăţiri majore de performanţă, 6 misiuni, stripped-down editor included. Daţi-i o şansă | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Poti cumpara online varianta fara cutie (download+activare), apasa pe steagul britanic. Oricum daca manualul e facut in stilul Bohemia, nu te-ajuta cu nimic cutia. Mai bine te dai pe simhq si afli ce-ti trebuie. Pe sendit.com apare ca out of stock, nu stiu daca vor mai primi. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Si eu sunt dezamagit de lipsa de interes a distribuitorilor nostri pentru acest joc(il caut din 20 februarie).Din ce am aflat nu pot sa-l importe ca n-au contract cu 505 Games,cat despre Atari,********-ul distribuie jocurile lor dar p-asta nu pot ca Atari il distribuie doar in US.Ma rog,tipic romanesc,daca era vorba de WoW sau Sims cred ca faceau un efort mai mare.Varianta de download nu o recomand la nimeni,primesti 3 activari dupa ce-l cumperi,la orice reinstalare sau patch nou folosesti o activare,daca ti se termina trebuie sa dai mail la sprocket si tot asa.
| ||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
Varianta cu un numar initial de activari urmata de cereri suplimentare e deja "clasica", se aplica si la alte jocuri distribuite online ca de exemplu Live For Speed. Tu de cate ori reinstalezi jocul pe luna? In orice caz, nu vad care e problema cu mail-ul, asa functioneaza si la altii. In caz ca ti-e frica sa nu dea faliment Sprocket, Bohemia vor scoate patch sa schimbe distribuitorul responsabil cu activarea. In caz ca ti-e frica sa nu dea faliment Bohemia, toti cei care distribuie jocuri astfel au un patch pregatit care sa scoata activarea si sa lase doar serialul. In caz ca ti-e frica ca n-o sa poti juca peste 20 de ani cand jocul va fi complet depasit, ei bine da, aici s-ar putea sa fie o problema. La fel de mare ca in cazul in care un meteorit loveste Pamantul. Metodele astea de activare vor deveni preponderente, get used to it. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Intr-adevar nu e tocmai un joc popular insa ca Armed Assault sunt multe alte jocuri,daca ar fi cum spui tu inseamna ca am avea in magazine numai NFS,Sims si WoW.De ce sa se oboseasca si cu altele nu? Problema cu activarile este mai dificila,uneori trebuie sa folosesti una chiar si pentru un patch(cel putin in cazul Arma) sau poate de exemplu e cazut site-ul lor si am inteles ca nu-ti raspund la mail in weekend,daca ti se pare normal sa stai dupa ei sa ceri activari atunci e treaba ta,eu prefer boxed version anytime.Nici download version nu m-ar deranja daca nu ar fi faza cu activarile,doar l-am cumparat nu,sa mi se dea un activation code ca la orice boxed version si gata ce ar fi asa greu. | ||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
L-am instalat si eu recent. A inceput una sau unul sa vorbeasca despre cat de frumoasa-i insula tropicala a lu peste. Ma secat introul. Am dat esc. Apoi apre unul intr-un convoi de masini intr-un jeep merge si nu se mai opreste. M-am enervat. Nu am avut rabdare. Si cum nu am fost fan Operation Flashpoint, chiar m-a dezgustat jocul ala, am dat esc, exit si UNINSTAL. E o porcarie, binenteles pentru mine. PS: Si numai zic ca se misca varzaaaaa.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Biowolf, Validarea e diferita pentru ca e protectia diferita, in cazul suportului fizic Starforce/Securom se uita la anumite proprietati fizice ale discului, si in plus blacklist-eaza device-uri de emulare ca sa se asigure cat de cat ca e foarte probabil sa ai jocul original in unitate. Varianta distribuita online nu poate conta pe asta, si atunci se merge pe ideea de a lega o instanta de instalare de o anume configuratie hardware, si un cod de activare valabil o singura data. Ideea e ca activarea aia suplimentara e prezenta in versiunile download si nu in cele retail pentru un motiv foarte intemeiat. Si cum am zis, deocamdata la unele jocuri poti opta intre cele doua versiuni, dar la altele nu, si atunci ai de ales intre a nu juca deloc sau a cumpara varianta distribuita online. Si tinand cont de faptul ca treptat vor trece majoritatatea pe online-only, better get used to it. Totusi as vrea sa remarc ca nu te impiedica nimeni sa ceri inca un cod de activare in momentul in care stii ca ai ramas fara, si sa nu astepti pana ai din nou nevoie de unul. Problem solved? Altii sunt bucurosi ca au scapat de prezenta discului in unitate, ce sa faci, nu-i poti multumi pe toti. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Eu am comandat jocu' de pe afara, de aici adica: http://www.nws-online.net/ Nu e prima oara cand comand de la ei, sunt de incredere chiar daca un pic inceti.
__________________ Tomcat | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Ti-am raspuns la PM. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Pentru ca mai multa lume m-a intrebat pe PM despre costurile achizitionarii de pe NWS, iata mai jos detalii exacte. Am platit cu un Taifun, BTW. Name Code Qty Each Options --------------------------------------------------------------------- ARMA : Armed Assault araras 2 39.99 European Air War europeanairwar 1 9.99 Soldiers: Heroes of WWII soheofww 1 9.99 The Regiment recdromed 1 39.99 Subtotal 139.95 Shipping 16.99 - nu e mult de loc in opinia mea - mai ales ca au fost mai multe chestii in pachet deci pot (moral) sa zic ca se impart costurile. Total 156.94 Atentie - daca nu specificati voi ca vreti altfel, pentru jocuri PC iti trimit totul exceptand cutia, pentru a baga intr-un plic si a reduce costurile. Cumva insa posta pe care o folosesc ei cam intarzie. N-am inteles de ce, dar de fiecare data am avut mici probleme din punctul asta de vedere (3 orders pana acum, nici una pierduta). Cred ca a durat vreo 3 sapt sa ajunga la mine ultima comanda.
__________________ Tomcat Last edited by Tomcat; 10-05-2007 at 14:13.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |