![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: bucuresti |
din cate stiu eu, OFP 2 nu este acelasi lucru cu ArmA 2. parca Codemasters au cumparat drepturile asupra numelui OFP si de aceea ArmA nu s-a mai numit OFP. stiu ca apare si OFP 2, dar parca tot Bohemia este "the real thing"... PS: daca l-am inteles eu gresit pe droopy_ro ( "Oricum un addon bun in asteptarea ArmA2 (Operation Flashpoint 2)"), imi cer scuze
__________________ Opinions are like assholes: everybody's got them and they all stink. Last edited by tzobor; 26-03-2008 at 10:43.. | ||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 |
A apărut varianta pentru ArmA a excelentului SLX mod din OFP. Îmbunătăţirile aduse AI-ului, noile animaţii şi supressing fire-ul funcţional fac chiar şi cea mai simplă confruntare absolut delicioasă. Momentan îl joc doar single-player (Tactical Gamer are momentan doar servere de ArmA nemodat), în combinaţie cu ECS mod, şi orice skirmish amărât mă lasă cu gura căscată. Aveţi mai jos trailer-ul de lansare, cu precizarea că doar o mică parte din modificări sunt acoperite în el. SLX Release Trailer (Higher Quality) | ||
|
| | #105 (permalink) | ||
Ai nevoie în primul rând de patch (1.08, opţional şi patch-ul beta 1.12), aduc mult prea multe îmbunătăţiri ca să fie ignorate. Pentru mod-uri, în afară de SLX, aruncă o privire prin topicul ăsta: http://www.flashpoint1985.com/cgi-bi...0;t=72113;st=0 Eu folosesc momentan în single player Durg's Vegetation Fix, SLX, ECS, ArmaEffects, Cameron McDonald's 1st Infantry Division, Six WeaponsPack (pentru HK 416 cu Eotech), andymags şi FDF Sound mod. Am mai pus ochii pe DMSmoke şi Fixed Nightvision, dar mă prinde jocul şi tot uit să le iau ![]() Pentru insule noi, vezi Schmalfelden (25 km2 de teren din Germania), La Samula & Syr Darain. Pentru misiuni: http://forum.computergames.ro/9-firs.../www.ofpec.com sau (varianta mea) editorul in-game, câteva unităţi cu waypoints şi ai acţiunea asigurată. Uite un exemplu de gameplay în configuraţia mea (jocul arată şi se mişcă mai bine pe un sistem decent, eu am o râşniţă de XP2600 cu 6600GT şi 1G RAM): YouTube - ArmA SLX & ECS: Assault on Modesta (Higher Quality, Stereo) Last edited by Candyman; 06-05-2008 at 19:04.. | ||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Salut Mi-am pus mintea si eu cu acest joc dar mi se pare foarte agresiv. Totusi am de gand sa-l joc pentru ca are o grafica superba. As avea nevoie de un trainer , stie cineva unde as putea gasi? sau poate ceva cheat-uri ?
__________________ ______________________________ proc:Intel P4 core 2 duo E6550, mem: 2GB ddr2 corsair, video: Gainward GeForce 8800GT, hdd: 350+160+120 GB intern + 750 GB usb, monitor: Belinea LCD 22" | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
Dacă vrei să-l joci cu cheat-uri, ai ales cel mai nepotrivit joc. E un joc f. realist şi dificil, nu e pe gustul oricui, iar din câte ştiu n-are decât cheaturi de deblocat sau sărit peste misiuni. Oricum, single-player-ul nu e punctul lui forte. Misiunea din care ai pus poza e chiar grea, încearcă să prinzi convoiul în curbele pe care le face şoseaua în pădurea din dreapta. În plus, vezi că mai ai nişte mine şi satchels în maşină (tasta G) | ||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
COD4 l-am terminat demult dar nu se compara cu ARMA. A fost fain dar m-a lasat cu senzatia ca soldatii inamici erau generati una intr-una daca nu se inainta deloc. Deci nu prea mergea faza sa fac curatenie generala cu o arma cu luneta apoi sa inaintez linistit. Oricum am inceput sa avansez usor si la arma , secretu e de a invata bine tastatura ca din scroll nu prea ramane timp si de actiune. Multiplayeru chiar e super cu toate ca nu am reusit inca sa ma pensionez ca si colonel , dar cariera se face incet si sigur Am intalnit ofiter inamic ratacit si mi s-a aratat optiunea sa-l arestez , dar nush ce dreq trebuia sa fac cu el mai incolo ca imi lua 3 puncte dupa ce il lasam balta. L-am plimbat si pana la baza mea dar degeaba , culmea e ca pe drum era sa fiu impuscat de soldati aliati deoarece masina cu care il transportam aparea rosie pe harta.
__________________ ______________________________ proc:Intel P4 core 2 duo E6550, mem: 2GB ddr2 corsair, video: Gainward GeForce 8800GT, hdd: 350+160+120 GB intern + 750 GB usb, monitor: Belinea LCD 22" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |