![]() |
| | #201 (permalink) | ||
|
f tare jocul. Grafica imi place, si povestea jocului in sine. Am ajuns la capitolul X si nu m-am plictisit
__________________ webdesign - grafica publicitara - logo design - bannere web - animatii Flash *** Portofoliu *** Ofer garantie de bun simt 1 luna de zile pentru produsele vandute (pentru cele care nu au garantie scrisa)! | |||
|
| | #202 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
Eu l-am jucat in urma cu 2 ani in DX9. | ||
|
| | #203 (permalink) | ||
|
jocul este foarte bun, intr-adevar, foarte variat, prin alternarea celor 2 personaje, iar finalul superb. abia acum am reusit sa il joc si sa il termin, cu toate detaliile la maxim. nota 10/10!
__________________ Antec Sonata II 450W black//MB Asus P35-e //CPU intel core 2 duo E6750@3,2GHZ //2GB DDR2 ram A-Data//HDD WD 250GB + Maxtor 250GB+wd 1TB //Gainward 8800GTS 512 DDR3 //DVDRW Asus// A4tech black keyboard//Antec Lansing 4.1 ATP4 80W//Samsung SyncMaster 940BF
| |||
|
| | #205 (permalink) | ||
|
acum 5 min l-am terminat.... ii dau nota 10 ...
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Quote:
| ||
|
| | #210 (permalink) | ||
| am ajuns acolo unde in stanga am o apa,nu?, dar nu vad nici o scandura. il vad de acolo pe mecanis si atat. chiar incep sa imi pierd interesul. cred ca ai ajuns pe partea cealalta.... deci te intorci prin vagoane pana la vagonul fara acoperis care are o mitraliera montata la mijloc. de acolo faci stanga pe munte, este o poteca si urmezi drumul.... sus te uiti in stanga si acolo dai zoom cu luneta de la arma si ai sa vezi scandura in care tragi ....
__________________ webdesign - grafica publicitara - logo design - bannere web - animatii Flash *** Portofoliu *** Ofer garantie de bun simt 1 luna de zile pentru produsele vandute (pentru cele care nu au garantie scrisa)! | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF. | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
Salut Am terminat jocu deja a doua oara, dupa mine merita nota 10 cu steluta. Singura buba ar fi ca e cam prea scurt . Mi-au placut in mod exceptional episoadele cu tanarul dupa ce a fost salvat de indianul acela batran, dar nici restu nu au fost rele . As mai juca inca o data cu direct X 10 dar nu reusesc sa gasesc patch care sa ruleze jocul sub winXp(sp2). Ceva care se vrea a fi dx10 pt xp am gasit dar nu schimba nimic la joc , deci trebuie patch si la jok. Are cineva vreo idee unde/daca s-ar gasi ? (Ceva de genu versiunii 1.1.1.0 dar nu pentru vista)Apropo de faza cu scandura , nu am stiut varianta cu arama cu luneta. Eu in ambele cazuri m-am chinuit pana am urcat dealul ajutandu-ma de niste cutii aflate in poienita din spatele acestuia, apoi am sarit de acolo pe vagoane si asa am ajuns la scandura cu pricina. Poate tura viitoare o sa incerc si varianta mai simpla )
__________________ ______________________________ proc:Intel P4 core 2 duo E6550, mem: 2GB ddr2 corsair, video: Gainward GeForce 8800GT, hdd: 350+160+120 GB intern + 750 GB usb, monitor: Belinea LCD 22" Last edited by Sir_Vaska; 21-09-2008 at 14:49.. | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 Location: Slatina | Calm Water Quote:
Spune-mi si mie cum ajung sus (daca iti mai aduci aminte) Multumesc
__________________ Canon 400D, Canon EF 17-40L, Tamron 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro 1:2 AF, Canon EF 50mm f/1.8 II, Canon RC-1, Kenko Skylight MC Digital 62mm, Flash Speedlite 430EX + Bounce SBM | ||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 Location: Slatina | The End Quote:
__________________ Canon 400D, Canon EF 17-40L, Tamron 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro 1:2 AF, Canon EF 50mm f/1.8 II, Canon RC-1, Kenko Skylight MC Digital 62mm, Flash Speedlite 430EX + Bounce SBM | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |