Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Notices

Thread Introduction
Call of Juarez Review @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-07-2008, 13:12   #201 (permalink)
Registered User

smart_web's Avatar

f tare jocul. Grafica imi place, si povestea jocului in sine.
Am ajuns la capitolul X si nu m-am plictisit

Ofer garantie de bun simt 1 luna de zile pentru produsele vandute (pentru cele care nu au garantie scrisa)!

smart_web is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 20:26   #202 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by calin_banc View Post
Oldshooterman daca aplic patch-ul DX10, tot jocul pot sa-l joc in DX 10 sau nu este mai mult decat un simplu test pentru placile video?
Se pare ca patchul DX10 poti sa-l aplici numai pe varianta US, care are deja imbunatatiri in DX10. (in cazul asta normal ca poti sa-l joci tot in DX10)
Eu l-am jucat in urma cu 2 ani in DX9.

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 14:08   #203 (permalink)
Registered User

razvgrig's Avatar

jocul este foarte bun, intr-adevar, foarte variat, prin alternarea celor 2 personaje, iar finalul superb. abia acum am reusit sa il joc si sa il termin, cu toate detaliile la maxim. nota 10/10!
Antec Sonata II 450W black//MB Asus P35-e //CPU intel core 2 duo E6750@3,2GHZ //2GB DDR2 ram A-Data//HDD WD 250GB + Maxtor 250GB+wd 1TB//Gainward 8800GTS 512 DDR3 //DVDRW Asus// A4tech black keyboard//Antec Lansing 4.1 ATP4 80W//Samsung SyncMaster 940BF

razvgrig is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 14:18   #204 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Quote:
Originally Posted by mausyo View Post
poate ma insel eu, insa mie jocul nu mi-a lasat o impresie buna
Eu cred ca te inseli...
Cel mai sărac de pe pământ.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2008, 20:13   #205 (permalink)
Nick anterior: bussinesman

flashdesign's Avatar

acum 5 min l-am terminat....
ii dau nota 10 ...

flashdesign is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 09:54   #206 (permalink)
Registered User

OutOfMyMind's Avatar

Nu l-am terminat inca, pt ca mi se tot crashuia din cauza antivirusului, dar am ajuns pe la episodul 10 si pot spune ca este superb jocul. Doar personajele imi aduc aminte uneori de Doom 3. E pe acelasi engine?

OutOfMyMind is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 12:13   #207 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by smart_web View Post
ca sa deschizi usa din tren trebuie sa iei arma aia cu luneta, apoi sa te intorci la vagonul cu mitraliera aia automata, faci stanga pe munte de pe vagon, este o poteca si urmezi drumul ... mai dai de cativa dusmani, ii impusti, si sus in capat tragi cu luneta in scandura aia care tine usa ... te intorci si continui aventura
am ajuns acolo unde in stanga am o apa,nu?, dar nu vad nici o scandura. il vad de acolo pe mecanis si atat. chiar incep sa imi pierd interesul.

danger4u is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 12:27   #208 (permalink)
Registered User

OutOfMyMind's Avatar

mergi acolo unde ai mitraliera si ai sa vezi ca in spatele vagonului respectiv s-a facut o poteca, care pana atunci nu era. mergi pe ea si ai sa ajungi pe partea cealalta, de unde poti trage in scandura

OutOfMyMind is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 12:36   #209 (permalink)
Registered User

calin_banc's Avatar

Quote:
Originally Posted by OutOfMyMind View Post
[...] Doar personajele imi aduc aminte uneori de Doom 3. E pe acelasi engine?
Nope, sunt diferite.

calin_banc is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 13:23   #210 (permalink)
Registered User

smart_web's Avatar

am ajuns acolo unde in stanga am o apa,nu?, dar nu vad nici o scandura. il vad de acolo pe mecanis si atat. chiar incep sa imi pierd interesul.

cred ca ai ajuns pe partea cealalta....
deci te intorci prin vagoane pana la vagonul fara acoperis care are o mitraliera montata la mijloc.
de acolo faci stanga pe munte, este o poteca si urmezi drumul....
sus te uiti in stanga si acolo dai zoom cu luneta de la arma si ai sa vezi scandura in care tragi ....

Ofer garantie de bun simt 1 luna de zile pentru produsele vandute (pentru cele care nu au garantie scrisa)!

smart_web is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 13:56   #211 (permalink)
Registered User

sergiulik90's Avatar

Quote:
Originally Posted by OutOfMyMind View Post
Nu l-am terminat inca, pt ca mi se tot crashuia din cauza antivirusului, dar am ajuns pe la episodul 10 si pot spune ca este superb jocul. Doar personajele imi aduc aminte uneori de Doom 3. E pe acelasi engine?
e pe engine-ul Chrome daca nu ma insel nu-i asa ? dezvoltat de Techland .. oricum au adus acel engine la un nou nivel ... pur si simplu superb

sergiulik90 is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2008, 22:00   #212 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by danger4u View Post
am gasit poteca. dar tot nu vad scandura. trebuie sa ma urc cumva pe daelul ala?

danger4u is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2008, 23:07   #213 (permalink)
Registered User

Sper ca acuma vei sti sa treci daca nu ai reusit deja.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	coj.JPG
Views:	148
Size:	135.0 KB
ID:	372181   Click image for larger version

Name:	coj1.JPG
Views:	117
Size:	88.0 KB
ID:	372182  

SpeeDy^X2^ is offline    Reply With Quote
Old 11-08-2008, 16:39   #214 (permalink)
Registered User

CrashWith's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
Banuiesc ca esti in fata intrarii fermei lui Molly unde se afla 2 tipi. Nu trebuie sa intrii pe acolo. Se face un drum prin stanga si o iei pe acolo. La un moment dat vei ajunge in dreptul gardului fermei, care este rupt si prin care vei intra tu. Trebuie sa te furisezi mai departe. Aici ai trebuie sa fii Sam Fisher ca sa termini nivelul. Succes.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Esti cu "serifii" aia. Gata m-am prins. Pai impusti in stanga si in dreapta si mergi in spatele casei unde se afla o usa si o deschizi. Simplu.
Aceasi problema am intampinat si eu,doar ca mie nu mi se deschide usa din spate,m am invartit ca un cuc jumatate de ora in jurul casei.Nimic.A mai intalnit careva bug`ul asta?
Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF.

CrashWith is offline    Send Message via Xfire to CrashWith Reply With Quote
Old 21-09-2008, 14:37   #215 (permalink)
Registered User

Sir_Vaska's Avatar

Salut
Am terminat jocu deja a doua oara, dupa mine merita nota 10 cu steluta. Singura buba ar fi ca e cam prea scurt . Mi-au placut in mod exceptional episoadele cu tanarul dupa ce a fost salvat de indianul acela batran, dar nici restu nu au fost rele . As mai juca inca o data cu direct X 10 dar nu reusesc sa gasesc patch care sa ruleze jocul sub winXp(sp2). Ceva care se vrea a fi dx10 pt xp am gasit dar nu schimba nimic la joc , deci trebuie patch si la jok. Are cineva vreo idee unde/daca s-ar gasi ? (Ceva de genu versiunii 1.1.1.0 dar nu pentru vista)

Apropo de faza cu scandura , nu am stiut varianta cu arama cu luneta. Eu in ambele cazuri m-am chinuit pana am urcat dealul ajutandu-ma de niste cutii aflate in poienita din spatele acestuia, apoi am sarit de acolo pe vagoane si asa am ajuns la scandura cu pricina. Poate tura viitoare o sa incerc si varianta mai simpla )

Last edited by Sir_Vaska; 21-09-2008 at 14:49..

Sir_Vaska is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 21:16   #216 (permalink)
Registered User

Calm Water

Quote:
Originally Posted by iani View Post
te intorci, ajungi la mitraliera aia fixata si o iei in stanga adica in partea opusa de unde ai mai fost si detonat baricada...

eu m-am cam blocat la stanca (ep cu Calm Water), nu stiu cum sa ajung sus sa iau pana de vultur...
Acum sunt si eu la Calm Water si m-am blocat sus pe munte. SUnt doua carari ca sa ajungi pe munte: prin stanga pe unde am luat-o eu si m-am blocat aproape de varf - nu mai stiu ce sa fac, si o carare mai la dreapta pe care nu pot sa urc deloc.
Spune-mi si mie cum ajung sus (daca iti mai aduci aminte)
Multumesc

danvizi is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2008, 12:53   #217 (permalink)
Registered User

The End

Quote:
Originally Posted by danvizi View Post
Acum sunt si eu la Calm Water si m-am blocat sus pe munte. SUnt doua carari ca sa ajungi pe munte: prin stanga pe unde am luat-o eu si m-am blocat aproape de varf - nu mai stiu ce sa fac, si o carare mai la dreapta pe care nu pot sa urc deloc.
Spune-mi si mie cum ajung sus (daca iti mai aduci aminte)
Multumesc
L-am terminat. A fost un joc EXTRAORDINAR.

danvizi is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2009, 13:53   #218 (permalink)
Registered User

Rayzen's Avatar

Call of Juarez cel care ruleaza cu patchu de DX10 merge cu SM4 !E Foarte frumos jocu, l-am terminat o data in DX9, acum vreau sa-l joc in DX10.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	CoJ_DX10 2009-04-23 13-13-59-03.jpg
Views:	40
Size:	74.2 KB
ID:	469321  

Rayzen is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Thread Tools

Posting Rules