![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: Micul Paris |
eu sunt la scena de la final, dar nu stiu ce sa fac atunci cand zice ca mai are doar o sansa bla bla bla....pe orice buton as apasa, nu face nimic. Help?
__________________ Beautiful the axe that flies at me.. | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
chapter 1Quote:
si 6600gt. imi merge f bine 1024*768/ps3/af/no shadows/medim/low/low (in ordinea de la video settings)
Last edited by Alex981; 05-09-2006 at 15:40.. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: Micul Paris |
aha. Ok, deci uite cum sta treaba. Dupa ce te arunci pe geam, o iei pe prima alee la dreapta pe langa casa. De acolo mergi prin spatele caselor pana la ultima alee pe stanga. Acolo o sa stai un pic sa astepti sa se intoarca aia din strada cu spatele, si te furisezi pe partea cealalta a strazii in continuare pana in capat. Acolo vei da de niste lazi, si doi gringos care stau de vorba. Sari pe lazi, si imediat in dreapta e un geam deschis, prin care vei intra in casa. De acolo mergi tot inainte, sper ca te descurci mai departe. Nu, in nici un caz nu iesi tot pe podul pe care ai venit
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: Micul Paris | Quote:
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Penal1ty , nu-i da nici un savegame lu´ fantoma . Un mic sfat stafie: lasa jocu o perioada ca asa iti cade fisa cum sa treci de locul respectiv, la mine merge de fiecare data cand ma blochez!´ ps: Si eu credeam ca jonathan wendell a trecut pe aici
__________________ it takes a quattro to catch a quattro | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |