![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: Micul Paris | Quote:
da, te urci pe biserica, prin dreapta ei, pe niste bolovani. Si de acolo mergi tot inainte pe drum pana vei sari un parleaz cu biciu, si tot asa inainte pana la piatra care tre sa o rostogolesti Quote:
la naiba cu memoria asta, tin minte ca ii fentai p-aia intr-un fel, dar nu mai tin minte pe unde o iei exact
__________________ Beautiful the axe that flies at me.. Last edited by Bossman; 05-09-2006 at 19:36.. | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
ce dreaq, la mine e ceva ciudat: am luat biciul, imi spune sa apas RMB to catch some (objects). Cand apas face acceashi animatie ca si la LMB, adica animatia de hit, si ... nu catch nimic elp
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
RedDog11 mai avea o problema... banuiesc ca te referi la podul care se rupe la intrarea in mina, nu ? aici cum cazi in apa te duci spre marginea din stanga si putin mai in fata o sa urci pe mal, o sa urmeze un auosave, etc. daca mai are cineva vreo problema ar fi mai bine sa faca si cate o poza Last edited by Alex981; 06-09-2006 at 00:46.. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Am terminat si eu jocul de vreo 2 zile. Foarte dragut, reusind sa ma tina lipit de scaun. Grafica superba(chiar si fara PS3), iar acel softshadow face minuni. Eu l-am jucat pe sistemul din semnatura la 1280/1024; setari pe High, softshadow pe low si 4X, si mi-a mers foarte bine.
| |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 Location: Bucuresti |
Inca o problema baieti. Se rupe podul inainte sa intru in mina, cad in apa, reusesc sa ies la mal, autosave si "Find another way to get to the train". Si mai departe ce fac ? Am urcat de lungul raului si nu gasesc vreun mod de continuare. Sper sa ma ajutati si de data asta. ![]() L.E.: Evident ca dupa ce am postat aici am reusit sa trec. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |