![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
Please, cum intru in ranch-ul lui Juarez? I-am omorat pe aia toti afara, toate usile sunt incuiate, nu pot sa misc nici un butoi de TNT si nu pot intra nici acolo jos (sub scandurile alea). Capitolul XIV. Multumesc. LE: Mi-am dat singur seama, am trecut. Ramane sa trec de faza aia de la sfarsit cu pistolul din dreapta (nu se intampla nimic atunci cand incerc sa trag). Last edited by sek.shun.8; 09-09-2006 at 13:11.. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
pls ajutatima si p mine.Is la faza in care trebuie sa ma urc in tren is p partea opusa cu mina unde s afla banditi am obs k al naibi tren nu vine numai dak cobor jos p sine zicetimi si mie pls C SA FAC???
Last edited by GAS; 10-09-2006 at 14:36.. | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | Quote:
trebuie sa iesi din hambar p undeva prin acoperis
| ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Nu mai retin exact, dar mi se pare ca trebuie sa te furisezi prin camp-ul banditilor, printre corturi, pana cand ajungi la locul cu trenul. Calea ferata o sa fie intr-o vale, tu o sa fi pe o parte, iar banditii pe cealalta. Dupa ce-i omori, o sa joci cu Ray si doar dupa ce termini misiunea cu Ray o sa-l vezi pe Billy sarind pe tren.
| |||
|
| | #67 (permalink) | ||
mi sa parut n joc grozav asta pana la episodu 10 unde miam facut o mie d caruri cu nervi miam schimbat total parerea despre joc acum.AJUTATIMA SA TREC D EPISODUL 10 K FAC SPUME>.Is chiar la inceput din cate am inteles eu trebuie sa fac ceva la caruta d p pluta dar cine d***u apuca k ma ciucuie aia k nebuni AJUTTTTTTTATIMA PLS K FAC PRAF CALC CRED
| ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | Quote:
| ||
|
| | #72 (permalink) | ||
ajutatima si p mine pls vam mai spus sunt la episodul 10 la inceput sunt cu calu si vin uni cu pluta, opluta p care se afla o caruta spunetimi si mie c sa fac???imi da 30 de secunde sa fac nu stiu ceva din cate am inteles eu are legatura cu caruta d p pluta Pls help me va rog spunetimi concret c sa fac.PLSSSSSS
| ||
|
| | #73 (permalink) | ||
iam dat de cap acum am alta problema la episodul XI am fost la baiatu din cimitir mia dat cheia am trecut prin biserica am inspectat alea 3 morminte din spatele biserici si busola imi tot arata sa ma duc la o piatra ma duc la ea imi apare manuta k trebuie sa ii fac ceva dar nu reactioneaza nici cum .Spunetimi si mie c sa fac plsssss
| ||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
. Daca ma poate ajuta cineva ...
| |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
10x. Am reusit pana la urma... Misto joc. Nu l-as rejuca, dar a fost mult peste medie. Grafica foarte buna.
__________________ Sony Ericsson XPERIA X1; 8GB MircoSDHC; HBH-DS980; Asus R700 (iGO 8.3.2 + Riks skin) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |