brat BioShock
Thread Introduction
Page 1 of 71 12341151 ... LastLast
Results 1 to 20 of 1410

Thread: BioShock

Registered User one_step_closer's Avatar

BioShock

jocul pare mai mult decat interesant. data aparitiei: primavara 2007.

movie: http://media.pc.ign.com/media/707/70...d_1677356.html
    Intel MB: GA-P35-DS3 Gigabyte Q9400 2,67Ghz fsb 1333Mhz/ 4gb ddr2 corsair 1333Mhz/ 8800 GTX Gigabyte 756Mb DDR3/ dvd-rw DL gigabyte 16x16, Case: Antec Nine Hundred II

Registered User
    da, si eu ma uit la el cu curiozitate. e un system shock 3 varianta "bio" .
    sper sa aiba atmosfera super misto. system shock prin asta excela.

DG
    Aveam mari sperante pt el dar dupa ce am aflat ca il fac si pt xbox360 si playstation 3, mi-am pierdut toate sperantele...

Registered User
    Cam asa si eu. La gunoi cu jocurile multiplatforma.

Loony Ghost's Avatar
    Blah... In afara de grafica naucitoare, jocul nu are nimic atragator pentru mine. Urasc jocurile cu monstri, mutanti, bla bla...
    How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot.
    Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd.

And so, it begins

Registered User Raziel01's Avatar
    Si eu sunt pesimist in ceea ce priveste acest joc, sincer dc mai vad multe fetite "periculoase" prin FPS-uri inebunesc, m-am saturat ca in toate sa fie aplicat conceptu asta care desi bun a devenit stresant

||GIGABYTE H55-UD3H||i5 760@3.6Ghz||Schyte Mugen 3/Nexus RealSilent 120||Corsair Vengeance 2x4Gb DDR3 CL9@1440Mhz||ASUS GTX 570||WD 640gb, 32mb||Cooler Master CM 690 II||PSU Sirtec 750W||

"To know everything like me... You must endure everything like me..."

Registered User alah's Avatar
    Mi se pare mie sau jocul asta e anuntat ca un FPS? Deci... ce cauta la jocuri in general?
    "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."

Registered User
    Quote Originally Posted by Ghost View Post
    Blah... In afara de grafica naucitoare, jocul nu are nimic atragator pentru mine. Urasc jocurile cu monstri, mutanti, bla bla...

daca ai jucat system shock ai ce astepta. AI-ul si atmosfera se pare ca vor fi tari, pe mine grafica ma intereseaza cel mai putin. daca nu le strica cu portabilitatea astea pt toate platformele. Mai dureaza cativa ani pana or sa priceapa si nu or sa le mai faca pt toate platformele din start.

Inchizitor Bossman's Avatar
    This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.

Registered User Terror's Avatar
    Nu trebuia pus la console daca e decat pt. xbox360 si PS3 ?

Intel Core i7 920, Gigabyte GA-EX58-EXTREME, Western Digital 1TB SATA-II 7200 rpm 32MB Caviar Green, Mushkin 6GB DDR3 2000MHz CL9 PC3-16000 Triple Channel Kit, 2xSLI Placa video Palit&Leadteck GeForce GTX 480 1.53GB DDR5 384-bit , Logitech MX 510, Monitor LCD Asus VG236H 23 inch 2ms + Nvidia 3D Vision Kit, boxe Logitech z5500 OP: Windows 7 Home Premium 64bit

Inchizitor Bossman's Avatar
    Terror, wrong thread me thinks...
    This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.

Speed Freak alexm_mr's Avatar
    dupa ce am vazut demo movie-ul am ramas cu gura masca. grafica superba si un ai pe masura. povestea pare interesanta, cu orasul ala subacvatic. dar cel mai mult mi-a placut ca ai posibilitatea de alegere. cred ca bate un pic spre rpg
    Rog userii care nu au ce face sa se abtina din a posta in thread-urile mele...

Registered User
    si eu am ramas destul de socat. motivul pentru care am renuntat aproape complet la jocuri e ca in marea lor majoritate sunt niste copii si niste mizerii. dar asta promite sa fie mult mai interesant. chiar mi-a placut ce am vazut si atmosfera e misto.
    iar efectele de apa sunt sublime. seamana cu Deus ex ca mod de abordare a problemelor. nici nu ma mir.

Banned
    A aparut filmuletzul(vorba vine,are 380 mb)demo-ului. Nici o reactie pe forumul asta ? Asa, grafic, pare ok.

Registered User Terror's Avatar
    Grafica pare K, dar gamplayul e cam ciudat, am observat ca se cam chinuie sa omoare un moob. Iar fetita aia de un fel de "Domnul cu Valiza" din HL2 sau "Fetita cea rea" din F.E.A.R.

Intel Core i7 920, Gigabyte GA-EX58-EXTREME, Western Digital 1TB SATA-II 7200 rpm 32MB Caviar Green, Mushkin 6GB DDR3 2000MHz CL9 PC3-16000 Triple Channel Kit, 2xSLI Placa video Palit&Leadteck GeForce GTX 480 1.53GB DDR5 384-bit , Logitech MX 510, Monitor LCD Asus VG236H 23 inch 2ms + Nvidia 3D Vision Kit, boxe Logitech z5500 OP: Windows 7 Home Premium 64bit

Registered User Mi$ha's Avatar
    mda...daca aud iar muzica rock in timp ce omor monstri cacaciosi borasc pe tastatura....deja e un cliseu treaba asta

Registered User SunBeam's Avatar
    Cui i s-a parut belea System Shock 2, sigur il va agrea si pe asta Doar doar de ar avea legatura intre ele
    Knowledge and experience defines a person, not his mouth !

DG
    Pe e facut de aceasi oameni, asa ca ar trebui sa fie asemanator. Si eu il astept, sper sa nu dezamageasca.

Banned sek.shun.8's Avatar
    @SunBeam: cum sa aiba legatura System Shock cu Bioshock? Se petrec in epoci diferite si in locuri diferite System Shock-urile sunt in spatiu, dammit Singura legatura dintre ele e ca se termina amandoua in "shock" .

DG
    Au legatura (sau cel putin asa speram noi), dpdv al gameplay-ului si al atmosferei.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 71 12341151 ... LastLast