![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| BioShock Resources @ ComputerGames.ro | BioShock Review @ ComputerGames.ro | BioShock Shader Model 2.0 Fix |
![]() |
| | LinkBack (3) | Thread Tools |
| | #1085 (permalink) | ||
| Quote:
Nu tu drivere(ca nvidia nu are drivere pentru placile M), nu tu patch-uri.....si cam asta o fost Bioshock...pacat ca tare as fi vrut sa-l joc. | |||
|
| | #1087 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400@3.6|GA-EP45-DS3R|4GB DDR2@1000|HD 4870 1GB|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #1094 (permalink) | ||
|
Mie imi place mult jocul, are feeling. Singurul lucru care imi displace este felul cum sunt conceputi slicerii. Parca sunt de guma... . Intr-adevar, poate dupa FEAR sunt putin pretentios, insa nu-mi place cum reactioneaza la impactul cu gloantele...STALKER l-am abandonat tocmai din motivul asta...acolo e si mai rau...nici nu-ti dai seama daca l-ai omorat sau nu sau macar daca l-ai nimerit de la distanta...Imi place senzatia de vanatoare...si de nesiguranta...nu-mi plac shootere-le foarte animate...insa nu sunt deloc satisfacut de tipologia inamicilor. Aceiasi mereu...parca se simte nevoia de inamici diferiti si mai puternici...Una peste alta un joc bun, insa cam pe la 8/10...
__________________ | |||
|
| | #1096 (permalink) | ||
| Quote:
Google salveaza omenirea | |||
|
| | #1097 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
M-am blocat,ma duceam catre surgery sa ii caut la ala familia,imi blocheaza unu drumul cu ceva explozie,si acuma mi se zice sa caut ceva telekineza sau asa ceva...apoi am cutreierat in lung si in lat cam toate camerele,nu gasesc locul ala in care se afla telekinesis Stie careva ce e de facut? | ||
|
| | #1100 (permalink) | ||
|
Cine vrea sa aiba 9000 Adam? | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/221298-bioshock.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| BioShock PC Screenshots | This thread | Refback | 14-10-2008 12:44 | |
| BioShock PC Downloads | This thread | Refback | 13-10-2008 16:16 | |
| BioShock PC Shooter | This thread | Refback | 07-10-2008 12:09 | |