![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| BioShock Resources @ ComputerGames.ro | BioShock Review @ ComputerGames.ro | BioShock Shader Model 2.0 Fix |
![]() |
| | LinkBack (3) | Thread Tools |
| | #1322 (permalink) | ||
|
Eram sigur .... am inceput jocul asta de cand a aparut si deabia acum l-am terminat.Eu ma hotarasc cam greu sa ma tin d cva,din pacate nu mi-a dat si mie prin cap sa ceut mai atent pe net povestea lui.Totusi ma gandeam eu ca ar putea sa fie altfel dak salvezi fetitele,da nici chiar asa de dramatic ![]() Ms mult! | |||
|
| | #1327 (permalink) | ||
|
foarte tare jocul. l-am terminat acum ceva timp. eu am terminat salvand toate fetitele. cum este al2lea final?
__________________ Neptulon: Sybilla lvl 70 Night Elf Rogue, Hanar lvl 70 Dwarf Hunter, Maricica lvl 70 Human Priest, Lorelay lvl 70 Night Elf Druid, Aeson lvl 70 Human Paladin, Loricica lvl 70 Draenei Shaman, Nadith lvl 65 Draenei Mage, Ritter lvl 62 Human Warrior, Scarba lvl 21 Human Warlock | |||
|
| | #1333 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Bacau |
As vrea sa ma apuc din nou de bioshock dar... am o problema. Acum 2 luni cand l-am testat pentru prima data am ju7cat pana la misiunea a 6 a Arcadia park se chema .La un moment dat iti dsa o misiunea knd trebuie sa iei cv dintr-un seif.Toate bune si frumoase ... o intoxica pe aia in camera apoi scrie codul de la seif pe geam.Ma duc bag codul acolo si knd sa iau anumitul obiect nu am gasit nimic . Am cautat in tota camera aia si nu am gsit nimic . Presupun k avea un bug . Voi tot asa ati pati? Va rog ajutati-ma sa stiu sa nu il instalez degeaba =(( Please help ![]() raman dator.
| ||
|
| | #1334 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1336 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Bacau | am sa tin cont de sfatul tau andrew ms mult mi-ai da de treaba )) ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- am sa tin cont de sfatul tau sir andrew mi-ai dat de treaba ) Last edited by GabbYTZoo; 19-10-2008 at 08:17.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1337 (permalink) | ||
|
BIOSHOCK 2'S TEASER: NOW IN HD http://www.2kgames.com/cultofrapture/bioshock2teaser.html | |||
|
| | #1338 (permalink) | ||
|
ok,o intrebare si cum va fi povestea din bioshock 2? adica,conteaza cum ai terminat bioshock bad ending am inteles, nu te mai saturi de adam,esti un monstru. dar la good ending ai familie si te arata pe patul de spital cum esti pe moarte dar fericit? so ce sa inteleg?!
__________________ Nr telefon: 0744.777.996 sau ym:tali3anu | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/221298-bioshock.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| BioShock PC Screenshots | This thread | Refback | 14-10-2008 12:44 | |
| BioShock PC Downloads | This thread | Refback | 13-10-2008 16:16 | |
| BioShock PC Shooter | This thread | Refback | 07-10-2008 12:09 | |