![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Just Cause
Nu joaca nimeni jocul asta? Am jucat cateva misiuni si mi se pare foarte bun....grafica buna actiune cat cuprinde...voi ce parere aveti ?
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Bug-uri si lucruri implementate fara sens: -Masina inca o poti conduce, chiar daca tu esti sus pe caroserie si nu e nimeni la volan. -Stunt position-ul din elicopter arunca personajul prin elicea acestuia si se agata de coada, iar elicopterul functioneaza bine mersi si fara pilot. -Trag 20 de oameni in tine si tot nu mori. In rest poveste jalnica, control dezastros si... cateva lucruri mai bune, de ce sa nu recunosc | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
E cam penal si plin de buguri , iar controlul este sub orice critica cand incerci sa faci niste urmariri ... nu pot sa zic ca am jucat foarte mult versiunile de GTA , insa acest joc este foarte asemanator cu acesta . Pacat ca singurele plusuri sunt grafica , cu niste efecte care te dau pur si simplu peste spate , si atmosfera care te face sa te simti "acolo" , pe o insula tropicala. Ce a reusit FAR CRY , reuseste si JUST CAUSE, pacat de transpunere care este mai mult decat dezastroasa | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Grafica , grafica , grafica .... Atat are acest joc , si chiar daca o sa ma injurati , grafica este comparabila cu FARCRY ... doar ca ... acest joc ramane doar cu grafica , grafrica , grafica ... deci dupa ce te holbezi 20-30 min pe la peisaje , eventual mai bagi un cheat sa mai vezi alte harti , ii poti da uninstal linistit , a doua zi cand te trezesti l-ai si uitat | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |