![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Infernal
A aparut un nou shooter , mi se pare destul de reusit..are chestii noi pe care nu le-am intalnit in alte jocuri.Seamana putin cu Max Payne. Am ajuns la un nivel unde nu mai stiu ce sa fac, este o camera mare rotunda..si doctorul este undeva sus de tot, la inceput trebuie sa spergi recipientele galbene si dupaia pauza...nu mai stiu ce sa fac, de pe margine din niste capsule tot iasa niste ciumpalaci care explodeaza langa tine.. Care a trecut pls help me.. http://www.playlogicgames.com/infernal/popup.htm
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Da, foarte misto jocul. L-am luat si eu si l-am testat, si grafica, gameplayul si storyul sunt foarte misto realizate. Mi-a placut, dar nu am jucat foarte mult incat sa te pot ajuta ...
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am reusit sa trec de el..dar prin alta metoda.. p.s cum pun spoiler?
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
prin ce metoda ? spoiler pui asa: [SPOILER="nume pentru tagul de spoiler"]continutul mesajului pe care vrei sa-l ascunzi[/SPOILER inchizi cu o paranteza dreapta (]) sintaxa de mai sus si merge sau selectezi textul si ai buton langa cel de link google, "spoiler"
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
L-am instalat si eu , mi se pare chiar ok de pierdut timpul cu el . Ma bucur ca inca se mai fac jocuri reusite care sa nu aiba mai mult de 1,5 gb si sa nu ceara resurse gigant , mai ales pentru grafica pe care o detine ![]() Per total din ce am jucat pana acum e super !!! Sper sa nu ma blochez pe undeva | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Da, foarte reusit pentru cat ocupa...eu am ramas tot la faza de la inceput cand sunt in orasul inzapezit .. damn school...
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Jocul mi se pare super!Nu am mai jucat asa cu pofta de la FEAR si Prey! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Cerinte de sistem stie cineva ? Facut rost si instalat. . Pot sa spun ca e un joc bunicel, un shooter la persoana a treia care mi se pare ca seamana cu Max Payne. O poveste cam banala ca minus iar ca plus este grafica excelenta si f bine optimizata. Cu placa mea , un 7300GT DDR3, nu speram sa joc in conditii grafice excelente un joc din anul 2007. Pe rezoultia 1280*1024 cu toate setarile pe VERY HIGH am un incredibil 55-60 FPS-uri. Atasez si niste poze.
Last edited by smok3r; 18-04-2007 at 14:30.. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Eu il joc pe un 9550 ATI pe high. Merge absolut fara nicio sacadare. Grafica merge ca unsa. Jocul e penibil dar l-am jucat fara sa respir. Am vrut sa impusc sa impusc si iar sa impusc. Cel mai bun nivel este prima misiune cu manastirea. El face parte din seria jocurilor Aurora Watching si mai era unul cu actiunea prin Ucraina, Gorky Zero : Beyond Honor. Engineul jocului e foarte vechi de aceea merge si pe sisteme mai slabe. Acelasi engine pt Gorky, Aurora si Infernal. Modificate binenteles dupa ani. PS: Nu inteleg de ce este postat acest thread la FPS?? smok3r : explica ce alarma.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Am trecut. Ca sa trec trebuia sa ma fac invizibil, solutia era dubli clik tasta W.Ce bine ar fi daca toate jocurile astea noi ar folosi acest motor grafic, pana la urma jocul este plin de shadere si efecte speciale f placute si care nu necesita un monstru de placa. Parerea mea.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |