![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Nick anterior: Kruger | r@m Join Date: Aug 2003 |
Eu cand am avut de trecut de alarme fara sa le activez, m-am pus si m-am teleportat langa consola alarmei. Din teleport am apasat E si am manarit calculatorul ala fara ca raza sa se prinda ca sunt acolo. Probabil ca merge si cu dublu W, dar nu am incercat. In schimb, nu reusesc sa trec de urmatoarea faza. In manastire, la un moment dat fac curatenie, si raman blocat. Exista intr-o camera o portiune de zid partial sparta, cu un reflector pe ea. Am tras cu tot ce am avut, m-am teleportat prin portiunea aia sde zid sa vad ce e dincolo, si se continua nivelul. Dar cum fac sa trec prin zidul ala ? (((
| ||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Fac si eu un thread de Max Payne pe "First Person Shooters". am voie. Dc nu mi se raspunde fac si eu unul. Sunt destui care primesc warnuri pt discutii offtopic dar un closed pt acest thred e suficient. sau sa fie mutat.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Si eu sunt de parere la fel ca ReActiv ca trebuie sa folosesti 'mana' (click dreapta) si sa spargi peretele. Last edited by Asusro; 27-04-2007 at 16:43.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
Te duci in spatele lor si tragi de 2-3 ori in rezervoarele alea....
__________________ 0766267077 YM: aalex981 | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Nick anterior: Kruger | r@m Join Date: Aug 2003 |
Silvi, eu am reusit sa trec de bossul ala de la teleferic numai dupa ce am bagat coduri de munitie. Am tras in becurile alea, si treptat m-am apropiat de el pana am reusit sa ma urc pe scara si sa ajung langa el. Cand lumina e stinsa si tragi in el, iti da si tie viata inapoi. Apoi am tras in el de la un metru vreo 2 minute incontinuu, si apoi a murit. Ca sa revin la problema mea, tot nu resusesc sa trec de zidul ala spart ((
| ||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Kruger se pare ca nu pe acolo trebuie sa iesi ci prin directia opusa! Nu cumva sunt niste usi acolo protejate de niste camere sau lasere? Daca da te teleportezi linga ele si le distrugi Uite si unde gasesti walktrough-ul care iti poate fi foarte folositor (practic iti da mura-n gura) dar care odata folosit distruge bucuria dee a juca: http://db.gamefaqs.com/computer/dosw...e/infernal.txt | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Incearca pe asta: http://www.gamefaqs.com/computer/dos...e/926226/48151 Asta merge sigur! Scuze pentru primul. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |