![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2007 |
am si eu o intrebare!!!m-am chinuit enorm dar nu am reusit sa trec de aici.Am ajuns la o camera cu multe ecrane(televizoare) mai mari si mai mici si cu doua scaune(in care puteai sa imobilizezi o persoana).Sunt 4 monitoare in mijloc si daca incerci sa dezactivezi alarma ramai blocat acolo si incepe sa iasa un gaz...care te omoara pana la urma....CUM TREC MAI DEPARTE???..ca mi-a scos peri albi.va multumesc
| ||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
ahh am ajuns la omul de pe teleferic am stins becurile si trageam in el cu gloante demonice dealea am tras de 5 ori si tot na murit dar in schimb am murit eu pan la urma zicetimi si mie ce ati fakut ca am incercat si sa ma teleportez pe partea cealalta a gardului cu sarma si nu e acolo nici un buton sau ceva spunetimi si mie!!
| |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva?Am ramas stuck la un nivel unde sunt intr-o turnatorie.Am curatat tot ce misa pe acolo,am activat acel panou si am tras in lanturile alea de a cazut platforma aia.Insa nu stiu mai departe cum sa ajung unde e locomotiva aia(de fapt,pot sa "cad" de pe o paltforma,dar mor).Am atasat niste poze. Asta am gasit ca faq.Insa nu stiu unde trebuie sa ma teleportez.M-am tot uitat vreo 15 minute peste tot si nu gasesc ceva concret. Am facut si un mic filmulet cu acea zona. http://www.filefactory.com/file/25dd0e/ Ma puteti ajuta? LE:S-a rezolvat.
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @5600+@2.93ghz sk.AM2,ASUS M2N-E,2GB Ddr800@mhz cl5 A-Data Gaming Series,Gecube Ati HD 3870 512 ddr4/256bit @stock,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb+Maxtor 160 Gb Sata1,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Pentium M 1.6Ghz,Intel Extreme Graphics2@64Mb,Hdd 60Gb,768Ddr 400mhz,Dvd-Wr Toshiba Last edited by Hadrian; 27-05-2007 at 22:05.. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
cine a jucat infernal si ma poate ajuta si pe mine sa trec de nivelul unde esti in arena aia cu turnu ala pe mijloc unde este doctoru ala nebun si din capsulele ale de pe margini ies aia?ai omor pe aia trag in tot ce se vede si nimic frate apar aia in continu si....atat.
| |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
am tras cam juma de ora in cilindri aia galbeni precum scrie in ghidu de pe infernal wakthrough si de geaba am inpresia ca totu depinde si de versiunea jocului asa cum am patit si cu ultimu boss de la painkiller 2 nici acum nu am reusit sa-l omor dupa aproape 2 ani deci cred ca ma las ...si uite asa mam amucat de ubiersoldier marfa....
| |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
In timp ce el vine spre tine cu scaunul lui zburator, tragi in el un pic, apoi te teleportezi rapid in spatele lui si tragi in 2 cilindrii galbeni. Cam de 5-6 ori trebuie sa repeti lucrul asta. La mine a mers, nu stiu ce altceva ar fi.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
am reusit sa trec de doctoru ala nebun si am ajuns in turnatorie am trecut si de gardu la locomotiva,apropo era cineva care nu putea :vezi ca pe una din platforme ai un carut care merge sa-l teleportezi sil arunci jos in fata la gardu cu locomotiva apoi tot pe acolo mai ai o cutie de carton si aia la fel dupa care cobori si le ajezi una peste alta langa gard dupa care sari pe ele si automat sari si gardu,te omori cu aia pe acolo si porma pleaca trenu ai vreo 3-4 minute sa ajungi la el dar nu am reusit mam chinuit aseara pana la 5 dimineata......help my
| |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | pentru jocul infernal
sa treci de barele orizontale apesi de 2 ori repede pe tasta de mers inainte. La teleportare cind ati da putera tre sa apesi tasta Q clic stinga ati alegi locul si clic dreapta sa te teleportezi Dupaia o sa ati dea sa te teleportezi in 2-3 locuri la fel cu clic dreapta ati alegi locul si ai dai tot cu clic dreapta in toate locurile unde vrei dupaia clic stinga Cind te-ai teleportat la caomputer ti apasat tasta E tot cu tasa Q se teleporteaza O sa ajungi la un calugar care sta sus si trage in tine el aprinde niste becuri ,tu tre sa tragi in ele si dupaia dupa ce l-e ai stins tragi in el cu clic dreapta cu mana Dupaia o sa ai 2 calugari la balcoane ,tre sa te duci sub balcon la ei si au niste lazi cu explozibil acolo tragi in lazi si asa ai omori La mosu care este sus in turn si si se invarte podeaua cu tine,tre sa tragi cu mana in cilidri galbeni de jos sa ai spargi pe toti dupaia te sui repede pe un sarcofag dintrala si ai iei bilele de se invart in jurul turnului cu puterea de a misca obiecte si le arunici de sus sa se sparga Mosul o sa fie intrun caruciur care zboara,degeaba tragi in el ca are scut si nu ai face nimic,tre sa mergi intruna spre el si sa faci in asa fel sa il impingi spre un perete ceva casa il faci sa se intoarca cu spatele la tine ,cum sa intors cu spatele la tine tragi repede cu mana in tuburile din spatele caruciorului,tre sa fi rapid si tinta buna. In biserica prin labirint,acolo o sa ti-se inchida niste usi si tre sa treci de ele sa activezi coduri la computere pe undeva o sa nu se deschide sas o sa ai niste tuburi de oxigen pe linga un perete ceva tragi ele si spargi peretele,cind ajungi pe colidor si vin acele ziduri de energie in tine alea te omoara daca te ating,la acele ziduri de energie au niste triunghiuri pe ele sus,jos,stinga sau dreapta tragi in ele si se sparg zidurile de energie. La usile care ati cere codurile numerice axista o tasta numai stiu care de vedeti in albastru si se vad codurile scrise pe pereti. La acel boss mare in albastru de da cu lantu dupa tine,da cu ceva in tine de se fac sfere albastre si ati ia toata mana,diavolul ati da si el mana pe acolo ati arata cu rosu tre sa te duci repede si sa tsai un pic acolo in acele puncte rosii sa te incarci cu mana si dupaia tragi in boss cu clic dreapta. Ultimul stagiu cind te bati cu diavolul,diavolul o sa se faca ditamai monstrul in acea arena unde sta diavolul snt 4 computere activezi cite unul inainte de a te duce sa activezi computerul te urci undeva sus si tragi in ochi la diavol asa o sa stea putin timp orbit sa ai timp sa activezi cete un computer cum ai acivat un computer fugi sus pe pasarela si se va deschide cate un podulet la bomba aceea mare te duci la bomba si apesi tasta E,si asa faci la fiecare computer | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |