![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| CellFactor: Revolution
Deja a aparut mai repede pe serverele locale CG.Ro decat am reusit sa il vad la ei pe site... Toate bune si frumoase. Downloadat. Instalat. PROBLEME cand intra in joc nu merg filmele si da 2 erori... trecem mai departe... nu intra in meniu apas ~ ... scriu changemap , apas enter... apare meniul o.0 am zis okay nah dau sa intru intr-o harta... nu merge ca n-am ageia incerc la alta... da sa incarce...muzica merge... hardu nu lucreaza... l-am lasat 5min si mi-am bagat mana in buzunar... o sa il mai incerc odata dupa ce imi pun noile componente in comp si reinstallez windowsul... sistemul actual e cel din semnatura.. :| pe care nu a mers... stupid game si vreau totusi sa il joc ca e
__________________ 22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Chiar azi am intrat si eu pe site la Ageia sa vad ce e cu jocul,vazand banner la ITDirect pe site,ei vanzand BFG Ageia Physx. Din ce scrie pe site,adica: System Recommendations: AGEIA PhysX Accelerator (required) Windows XP Home, Pro, MCE w/ Service Pack 2 AMD Athlon 64 or higher or Intel Pentium 4 2.5GHz or higher 1 GB System Memory Shader Model 3.0 Graphics Card (GPU) with 256MB RAM 2GB Free Hard Disk Space ....eu as zice ca nu vrea decat pe acel gen de placa,nu am cunostinte de specialitate in domeniu,dar cred ca placa grafica e conceputa un pic diferit de placile video normale.Dpdv al meu l-as juca, dar ma tem ca n-ar avea rost sa-l trag,probabil nu merge pe 8800GTS. EDIT: Intr-o ora il termin si eu de downloadat si iti spun atunci daca pe sistemul meu merge.
__________________ Tel : 0732.461.336 Last edited by georginho; 08-05-2007 at 21:18.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
ba merge placa aia e sa nu iti tranteasca toate efectele pe processor si sa foloseasca placa ageia sa calculeze particule si efecte din joc. ideea e ca merge si fara dar limitat la unele nivele... trebuia sa mearga... dar nah :| mai astept alte pareri.
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Cu sistemul din semnatura,nu am decat 10 FPS`uri indiferent ca`l joc in 800x600 ori 1680x1050,rulandul pe vista,iar unele harti nici macar nu reusesc sa le incarc,deci clar,jocul e facut doar pt. cei care detin o placa PhysX Agea.
__________________ Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
pick your ageia ![]() http://www.pcgarage.ro/placi-video/f...t-ageia-physx/ http://www.shopit.ro/componente-pc/p...g/ageia-physx/ http://www.price.ro/cauta_ageia.htm na!na!na!na!naaaaaaaa!!!!!!!! Ageia PhysX
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
varza murata... se misca infect pe un C2D e6400, 7950gt de la asus, 2x1gb ddr2 Kinston HyperX 800mhz 4-4-4-12 joc facut special sa mearga la 100+fps doar cu accelerator ageia. notkx nu dau 7mil pe un joc. ura si la gara
|
| | #8 (permalink) | ||
| Iti v`a merge tot cu 10-15 FPS-uri pt.ca te v`a limiteaza pCU,care e innabusit in jocul asta;sta in load 100%,indiferent de performantele lui.
__________________ Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
gata am aflat cam ce trebuie facut ideea e urmatoarea... daca vreti sa vi se miste perfect jucati 1v1... am jucat o groaza 1v1 si e chiar misto... imi retrag cuvintele de nashpa fata de joc.. e bestial sa tragi dupa tine cateva bucati de pereti ziduri si tot felul si sa i le trantesti in cap inamicului. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
L-am jucat si eu si e foarte misot ! Dante was kille with PhysX by Andre ![]() http://files.filefront.com/SEARCH/;7.../fileinfo.html ( nu e warez, intru-cat site-ul este des actualizat si fisierele scanate ) Am jucat cred ca in ~30-50 FPS-uri fara ageia, pe E6600 ( fara oc ), 2 GB ram, Geforce 7600 GT de 256/128, toate setarile pe default.
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Mie din pacate nu-mi merge linkul, mai stiti si in alta parte de unde se poate lua insa sa fie MAN ? L-am gasit in alta parte insa din pacate nu-l pot rula deloc, campania vad ca nu merge , iar indiferent ce-i fac merge doar cu 5 fpsuri ( deh sistemul din semnatura mai vechi la ora actuala ) , am pus chiar si totul pe low la 800 cu 600 si ... la fel ![]() kaka decat sa dau 7 mil pe o placa ageia mai bine iau un 8800gts Last edited by Merlin; 14-05-2007 at 17:01.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |