![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Lost Planet: Extreme Condition - RePlay Review |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #42 (permalink) | ||
|
Ai si tu rabdare sa ajung la el ... abia am ajuns la viermii aia doi sau trei sau cati naibii sunt de le tragi in bulinele de pe corp. Mda nu trebuia sa trag in el pana nu mai pot trebuia sa ma strecor pe langa el. A reusit cineva sa adune toti banutii de pe nivel?Ce iti da daca formezi cuvantul Miraje? Motocicleta aceea care se tranforma in robot cum naibii rusesti sa o conduci? ca la mine merge numai cu spatele
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 07-07-2007 at 00:59.. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Mda vad ca lumea nu-si prea se joaca Lost Planet. Punisher ala il bati destul de usor, trebuie sa tragi in picioarele principale.Tragi in ele pana se inrosesc si apoi se distrug.In momentul ala se sprijina doar in unul si sta cu capul destul de nemiscat in fata ta si trebuie sa tragi in pata aia galbuie de pe capul lui.Ideea ar fi sa distrugi ambele picioare sa pice sa stea nemiscat pana i se regenereaza.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote:
mi s-a parut greu,dar frumos | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Am jocul intreg dar nu merge pe XP, respectiv se blocheza total sistemul dupa citeva minute (cele citeva minute merge super...). Am citit pe net ca sint probleme cu placile nVidia seria 8 (in cazul meu 8800 GTS 640MB). A rezolvat cineva problema? Trebuie un anumit driver, patch, etc? Multumesc... | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ ... | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
Ai observat vreo diferenta fata de Dx9?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Am instalat si eu lost planetul in cele din urma numai ca vad ca am o problema cu partea sonora a jocului, si anume nu-mi merg speechurile, fiind aproape mut. E vorba de vreun codec obscur si nu stiu eu , a mai intalnit cineva problema asta ? multumesc anticipat pt orice rezolvare ati putea stii... | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
M-am intors dintr-o mica vacanta si am continuat jocul, de data asta pe ecran mare - diagonala de 2,5m - in conditiile astea pot spune ca e superspectaculos jocul! (de fapt orice joc cistiga cel putin 2 clase la gameplay daca e jucat noaptea, pe ecran mare si cu o sonorizare ca lumea)
| ||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Quote:
De tot rasul e preview-ul la viitorul patch pentru DX10, aratat la http://blog.lostplanetcommunity.com/...for_dx10_users Poate sunt eu orb dar blurul si furul ala arata complet de-amboulea. Interesant ca au cazut pe spate unii la imaginile alea si nu inteleg de ce... poate angajatii de la Capcom. | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
daca nu am net nu mere steamu iar pe gprs zice serverele e bizi... ca sa try again later. ha....am incercat sa copiez steamu de pe un calc pe altu da zice n-are stored logon infomation. probabil ClientRegistry.blob tzine minte setarile de pe calcu de pe care am copiat. sa incerc sa editez dracia aia...
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |