![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Lost Planet: Extreme Condition - RePlay Review |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
|
se cam simte ca e consolish - mi se pare incredibil ca un joc de pc sa nu stie 800x600, 1024x768, 1280x1024 etc, mai ales ca se pare ca engineul e flexibil la capitolul aspect ratio (doar 1280x720, 1280x768, 1280x800 n-au in comun decat 1280). de asemenea un mare minus pentru felul in care explica aplicarea metodei de control: m-a impresionat faptul ca in clipa in care m-a "incaltat" cu un robot din-ala mi-a bagat niste texte in genul "tap A while in middle air" [ce-o fi si A]; bun, nu-i nimic, aflam; din pacate nici n-am apucat sa imi revin dupa explicatia cu A ca au si inceput sa sara pe mine diversi urati... (cred ca se referea sa fac un fel de double jump cu spatiul ca in ut 2k4). despre felul cum se misca, n-am ce zice :&
__________________ entuziast maniac disperat | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Am terminat si eu Lost Planet, dar am avut o problema: pe sistemul meu audio n-a vrut sa redea corect sunetul (se auzeau bazaituri) in schimb cand am pus sunetul pe casti a mers fara probleme. Aveti vreo idee? Sa fie de la driverele audio?
__________________ - Denver Nuggets fan - "There's only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self."—Aldous Huxley | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
La o misiune din primul nivel in care eram intr-o pestera cu Gatling Gun cand trebuia sa "curat" Trilid-ii aveam 8-10 fps. Chiar nu vreau sa ma gandesc cum de ei zic ca se poate juca pe GF6600/x1300. Placa video e low-end oricum,dar 8fps indoor la stari minime e deja aberant.
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @5600+@2.93ghz sk.AM2,ASUS M2N-E,2GB Ddr800@mhz cl5 A-Data Gaming Series,Gecube Ati HD 3870 512 ddr4/256bit @stock,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb+Maxtor 160 Gb Sata1,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Pentium M 1.6Ghz,Intel Extreme Graphics2@64Mb,Hdd 60Gb,768Ddr 400mhz,Dvd-Wr Toshiba | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Salut...mi-am instalat de curand Lost planet demo..versiunea dx10.Problema e ca jocul pretinde ca stie sa foloseasca toate cele 4 nuclee ale unui quad core (q6600 din dotare)...problema e ca setand jocu sa ruleze in window mode si uitanduma pe cpu meter (Vista) ...acesta nu e folost decat intre 23-40%...nici vorba de 100%.Mentionez ca am setat toate optiunile de la video....ma refer la concurrent operations :4. Aceasta optiune este are efect numai in jocul full sau si in demo?... daca-l setez pe 1 nu observ nici o diferenta..poate nu vad eu bine Sistem: Q6600@2.4ghz , 8800 GTS 640mb , 2gb ram | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Ma ... eu am alta problema decat calitatea si cum merge jocu` ... EU vreau sa setez viteza mouse`ului (mouse sensitive) !!!!!! NU EXISTA ASA CEVA ?!!? Va rog postati cat mai repede!!! Merci.
__________________ Gusturile nu se discuta ... si nici lipsa lor! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |