brat Alpha Prime
Thread Introduction
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Alpha Prime

Registered User Merlin's Avatar

Alpha Prime

L-a jucat cineva? Am vazut ca au mai aparut screenshoturi cu el , probabil ati jucat vb in lb ceha. Ei bine a aparut si cea in limba engleza, insa jocul este slab spre foarte slab , o dezamagire crunta .

Si cum nu prea mai apar deloc FPSuri pt PC , imi pare rau sa vad asa dezamagiri . Dar , totusi in lipsa de altceva te poti bucura de grafica destul de aratoasa, care merge si pe sisteme mai slabe de rupe ( Eu pe sistemul din semnatura cu absolut totul la maxim in 1024 am peste 50 fps ).

Mai astept si alte pareri ..
    Cumpar sistem audio si kit wireless mouse si tastatura -> http://forum.computergames.ro/224-pe...l#post44398573

FallenAngel Fallen's Avatar
    Jocul mi s-a parut foarte misto, si o grafica destul de buna pentru cat ocupa. Insa m-am jucat doar putin la inceput..
    La semnatura ta nu e nici un sistem ...
    Eu ma joc in 1280 cu totul la maxim si am peste 70
    [ASRock H61iCafe][Intel Core i3 2100][Intel Stock Cooler]
    [Gigabyte Radeon HD 6850 OC 1GB DDR5][2*2GB Kingmax DDR3 1333MHz]
    [Seagate 2TB 7200RPM 64MB ST2000DM001][Samsung SH-S223F/BEBE]
    [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][LG 2453TQ-PF 24"]

Da, ai dreptate am schimbat semnatura ( pt o perioada ) tot am ramas cu ideea ca inca o mai am . Este vorba de :

Athlon64@3700+ San Diego, Gigabyte k8ns ultra 939 (nforce3ultra), 2x1gb ddr Infineon, Leadtek winfast A7600gt (agp) 256mb , 2*250 gb S-ATA MAXTOR, Dvd-rw LG 4167B 16x, Cd-rw Lite-on 24x, Sursa Hiperpower 425 w , Tft 15" Horizon

Ceea ce mi se pare ca se afla pt 2007 in treapta destul de inferioara , si cum se misca mai mult acceptabil , reprezinta un plus enorm. Pe de alta parte jocul nu prezinta nici un punct pozitiv din pacate, parca e la nivelul anului 2004 ( exceptand grafica care nici ea nu este directx 10 totusi )
    Cumpar sistem audio si kit wireless mouse si tastatura -> http://forum.computergames.ro/224-pe...l#post44398573

FallenAngel Fallen's Avatar
    Da, jocul seamana putin cu engineul de la Doom3.
    Cred ca am exagerat si eu putin cu fps-urile pentru ca eu am a64 3500@2500 si 7300gt . Ok, am vreo 40-50... heheh...dar oricum sunt enough. Pusesem niste poze pe "cele mai frumose...."
    [ASRock H61iCafe][Intel Core i3 2100][Intel Stock Cooler]
    [Gigabyte Radeon HD 6850 OC 1GB DDR5][2*2GB Kingmax DDR3 1333MHz]
    [Seagate 2TB 7200RPM 64MB ST2000DM001][Samsung SH-S223F/BEBE]
    [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][LG 2453TQ-PF 24"]

Registered User Micro's Avatar
    L-am incercat si eu dar nu mi-a placut.

Registered User bogym's Avatar
    In linii mari, un joc de duzina dupa parerea mea, asa din primele minute jucate. N-are nimic inovator, nici macar la arme, care puteau sa fie si ele un pic sf, doar actiunea se petrece in viitor, nu? Interfata arata de parca jocul e inca in beta test. Voice actingul e dezastru, iar secventa de introducere te face sa-ti smulgi parul din cap la cat de proasta e. Grafica intr-adevar, destul de reusita, parca am vazut si niste efecte de ragdoll la cadavre, dar de-abia sunt la primul nivel...
    L-am impuscat pe un nefericit si a ramas pe jos in pozitie sezut... O sa vedem mai departe ce stie sa faca si jocul asta. Prima impresie oricum e

Registered User InFernal's Avatar
    mi se pare un joc destul de reusit..adica ..macar e bine ca daca il joci chiar si pe easy tot nu te poti baga ca vita in fata si sa omori tot ce vezi,daca faci asa in 3 secunde ai murit,poate fara sa faci nici unul Grafica e draguta,in schimb sunetul lasa de dorit un 8/10 pt grafica si 5/10 la sunet..per total un joc de nota 7 pta ca nici gameplay-ul nu e cine stie ce,dar asa pt o zi calduroasa si cand te plictisesti e bun

LR
    LR is offline
    Registered User LR's Avatar
    In linii mari, un joc de duzina dupa parerea mea, asa din primele minute jucate.
    Subscriu...
    | i5 2500k | GA-P67A-UD4-B3 | 2x2GB OCZ Blade DDR3 1600 | 2 x SAMSUNG HD103SJ | Sapphire HD6850 | 2 x Pioneer DVR-215BK | LG W2286L |

Registered User bogym's Avatar
    A terminat cineva jocul asta? Asa, de curiozitate sa vad daca mai merita sa ma chunui la el... Am ajuns si eu la punctul in care in sfarsit scap de italianul ala obositor... unul dintre cele mai proaste personaje din jocuri de cand m-am apucat de jocuri pe calculator...

come on fratilor, daca si asta mai este joc REUSIT

Registered User doru_bm's Avatar
    a trecut cineva de level 7 ?...m-am impotmolit aici...

Registered User Borknaghar's Avatar
    Exista ceva patch aparut la jocul asta? In nivelul trei am dat de un soldat invincibil , care rezista la un numar nelimitat de gloante

Registered User
    Am terminat jocul si pot spune ca e un shooter chiar reusit cu o grafica
    foarte buna. La 1680/1050 cu totul la maxim arata super, inamicii sint destul
    de "smecheri" si de greu de ucis. Merita din plin distractia...

Inchizitor Bossman's Avatar
    This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.

¬_¬ C.@M.'s Avatar
    Vad ca isi fac bine treaba noii angajati. Si nota data jocului e foarte corecta de data aceasta.

Registered User
    Jocul merita o nota mult mai mare! De exemplu nu e corect sa spuna ca nivelul de dificultate e marit artificial. Trebuie sa admitem ca si opozantii pot sa tinteasca bine, mai ales daca se considera a fi din "fortele speciale"...In jocurile moderne se pune tot mai mult accent pe realism si tactica, deci si inamicii pot sa fie mai "smecheri" si sa aiba arme bune...(ex: GRAW 1 & 2, Vegas, STALKER, etc...) Isi pot da cu parerea cei care l-au jucat mai mult de 2-3 ore...

Trance addicted Raven's Avatar
    Nici nu ştiu când l-am terminat.. la cât de scurt a fost. Oricum, se putea mai mult şi mai bine. Cel puţin vorbea şi personajul principal. Era bună şi atitudinea sa miştocărească la ceva, mi-a smuls cel puţin un zâmbet în colţul gurii.
    Cât despre sfârşit.. come on, parcă revedeam scene din alte FPS-uri cu monştri.. Ăia măcar îi aveau tot jocul, nu doar la sfârşit.

Apropo, în threadul de angajare nu se specifica faptul că review-urile se fac în jurul datei de lansare a jocului? Sau se aşteaptă 3 luni pentru review, când deja juma de ţară îl are, ştim noi cum ?!
    „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...”

Oldshooterman alpha prime nu se vrea a fi un shooter realist, ca se pune accent in shooterele realiste e un lucru de bun simt. Daca tie ti-a placut foarte mult, ok, dar asta din pacate nu-l poate face un joc bun, din cauza a prea multor lipsuri care l-au ajuns asa cum e ...

Inchizitor Bossman's Avatar
    Quote Originally Posted by Raven View Post
    Apropo, în threadul de angajare nu se specifica faptul că review-urile se fac în jurul datei de lansare a jocului? Sau se aşteaptă 3 luni pentru review, când deja juma de ţară îl are, ştim noi cum ?!
    Din păcate pentru tine, n-ai înţeles nimic din thread-ul respectiv, nu că m-ar mira foarte mult acest lucru. Cât despre review, în perioada când a fost lansat Alpha Prime au fost alte jocuri mult mai interesante despre care să scriem. Ca să vezi ce chestie...
    This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.

Registered User
    Este o vorba care zice ca daca unii au gasit inseamna ca exista, deci ceilalti trebuie sa mai caute...

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 2 12 LastLast