![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Gears of War Resources @ ComputerGames.ro Gears of War Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #362 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Am si eu o problema cu Gears Of War. Ajung intr-o zona si apar cateva pete pe podea ca si cum ar incepe sa dispara texturile (pete care nu ar trebui sa fie acolo). Plus ca Dispare Pointerul si tot HUD-ul. Cand vreau sa intru in meniu e si ala blocat. Eu cred ca e un bug cat casa. Nu cred sa fie de la sistemul meu. Am un Ati 3870 HD. Ceva sugestii ? Era frumos in felul lui jocu. Vroiam sa il termin pe asta daca tot nu o sa mai scoata Gears Of War 2 | ||
|
| | #363 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Bacau | mausyo vezi k in directorul cu gears of war este un driver pentru ati radeon instaleaza-l pe ala . Eu am avut tot ati (9600 xt ) si cand intram in joc mi se vedea urat (pete , artefacte , etc ) am instalat driverul ala si nu mai mi se vedea asa . Problema era k placa avea sharder model 2.0 si nu putea juca jocul deloc imi iesea din joc , se restarta , se bloca,, .. na oricum instaleaza driverul ala din director cu gow ji nu cred k o sa mai ai probleme | ||
|
| | #367 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
GEARS OF WAR Reusesc sa trec la gloante dar credeam ca mai trebuie facut ceva,mersi mult!!! -------------------- Editare ulterioară -------------------- GEARS OF WAR Fratilor ma chinui de o saptamana sa-l omor pe Ram pe tren si nu reusesc Am tras si cu mitraliera de pe vagon si degeaba.Please Heeeelp!!!!! Last edited by feryboy06; 13-11-2008 at 22:01.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|