![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Gears of War Resources @ ComputerGames.ro Gears of War Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
Asa de repede desfintati orice shooter de consola... Ati jucat vreodata Gears of War cu un controller sa vedeti cum e? Chiar si pe console shootere-le au fun-ul lor. Si nu dureaza chiar asa de mult sa te obisnuiesti.
__________________ Chuck Norris doesn't wear a watch, HE decides what time it is | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
mie nu-mi placeau jocurile de tip apasaci cum e asta ... dar ce sa mai zici frate cand vezi asa ceva ? nu am avut ocazia sa-l joc nici pe Xbox nici pe PC dupa cum a zis cineva ca l-a incercat dar chiar si cand de uiti la filmulete ramai masca...decorurile sunt fantastice, sunt asemanatoare cu cele din Prince of Persia Warrior Wtihtin [cred eu], cy vegetatie salbatica peste tot, sumbru. Daca mai stiti asemanatoare, la care sa ti se intoarca stomacul cand le jucati [mie cel putin la prince of persia warrior within imi era destul de frica la nivelul acela unde era vegetatie peste tot si intuneric asa, mi se intoarcea stomacu'] , puneti aici va rog sa trimiteti-mi un mesaj.
| |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | Quote:
| ||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
din filme pare 3rd person? asa e? am oroare de 3rd person. si in afara de tras in stanga si in dreapta nu am vazut nimic. speram ca bate spre ceva gen bioshock, adica sa mai faci si altceva decat sa tragi stanga-dreapta. grafica, intr-adevar te lasa fara grai.
| ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Quote:
Eu l-am terminat pe xbox 360 si e superb. Dupa cum zicea Tristan, nu va mai grabiti sa desfintati shooter-erele de pe console daca nu le-ati incercat. La momentul actual, orice FPS se joaca foarte bine si fluid pe xbox 360 cu controllerul. Plus ca beneficiezi in cazul asta de force feedback, care pe mine m-a atras foarte mult in atmosfera cand jucam GoW. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
normal, are ditamai campania SP, cu 3 nivele in plus fatza de varianta de XBOX360 si cu posibilitatea de a te lupta cu o dihanie uriasa care pe xbox e folosita doar pe post de urmaritor printr-un nivel. cam astea sunt singurele diferente dintre platforme.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
nu, nu faceai tot aia ca ala are parte de rpg, ii cauti pe aia morti, imbunatesti abilitati. e o ditamai diferenta. de asta intreb, asa si altceva in afara de traS? ca daca nu are o sa il incerc si eu putin de curiozitate.
| ||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Gears of War pentru Windows este Gold Într-un nou post pe forumul Epic Games, Mark Rein a anunţat că versiunea dezvoltată special pentru Windows, a lui Gears of War,este gold şi va fi lansată în magazinele de specialitate pe 6 noiembrie. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| MINIMUM REQUIREMENTS OS: Windows Vista or Windows XP Processor 2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD RAM 1 GB Hard Drive 12 GB free hard drive space Video Card NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+ Online Multi-player: Broadband Internet Connection, Games for Windows -- LIVE Gold Subscription
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|