![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Gears of War Resources @ ComputerGames.ro Gears of War Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
|
Raven - eu chiar nu am nicio problema cu alegerea ta, dar mi se pare ciudat ca pe primul post de pe pagina erai scandalizat de data de aparitie a unui joc pe care nu intentionai sa-l cumperi. Am impresia ca sunt foarte multi care spun: "Ah, Romania, tara de mana a doua, nu suntem in stare sa avem si noi la timp, de ce altii au, bla-bla." Dupa care "cand voi avea eu mii de euro mi le voi lua, pana atunci...". Mi se pare paradoxal. On-topic-jocul e in stoc si se livreaza. Sunt curios cum se descurca oamenii cu controlul pe taste, pe controller mergea ca uns. Cred ca prima data cand imi pun problema invers, daca nu cumva e mai ciudat pe taste decat pe controller. | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
| Quote:
apoi Live Gold este un serviciu optional. nu te obliga nimeni sa il platesti daca tu nu te joci in multi pe consola. deci, presupunind ca te joci numai pe consola si tot nu te obliga nimeni sa il achiti lunar. daca vrei insa experienta completa, mai scoti din buzunar 25RON/luna, ceea ce nu mi se pare mult pentru toate facilitatile pe care le ai cu Gold, facilitati pe care oricum nu le ai cu nici un alt joc de PC (exceptie MMOuri). oricum, am deja impresia ca imi bat gura de pomana pentru ca probabil acest gen de servicii nu vi se adreseaza.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Pt jocuri de PC nu platiti Live-ul decat pentru achievements si daca vreti sa jucati cross-platform. PC to PC merge pe silver si e free. Ce ma deranjeaza pe mine e dependenta de o platforma proprietara, faptul ca nu am server dedicat, lan play samd. (din anumite pct de vedere urasc si steam-ul care cam seamana).
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
RvsS, mă confunzi. hostile, am acelaşi drept ca şi tine să-mi expun părerea. Pe tine cine te-a amăgit că mă interesează aerele tale de superior faţă de mine, diferenţa făcând-o cumpărarea vs utilizarea piratată ?! Redmane, vrei să spui că absolut tot ai cu licenţă?! Eu, unul, nu te pot crede. Sau doar trebuie să fac ce zice „popa”, nu ce face ? ![]() Spor la jucat.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
Revenind la joc, mediocru e putin spus la orice capitol (grafica, gameplay bla bla). Nu stiu daca pe xbox e altfel dar daca asta e marele joc de pe console mai bine ne lipsesc cu prezenta lor pe pc.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
diferenta (ca nu e vorba de superioritate) consta in faptul ca eu nu ma laud precum "baietii de cartier" ca nu voi da niciodata bani pe ceea ce pot sa obtin gratis. de aici rezulta doua treburi. ceea ce tu (dar si noi) putem obtine gratis, de fapt nu e gratis, insa tu propagi ideea ca este. which is wrong! in plus, afirmi si ca tu nu ai plati (ceea ce in mod normal ar trebui sa platesti) pentru a cumpara un joc, ceea ce inseamna ca intentia de a te mentine in aceasta stare (infractionala I might say) va continua. which is wrong again! ![]() eventual, puteai sa spui ca poti sa il incerci gratis si daca iti place poate il cumperi, insa exprimarea asta radicala de genul "nu voi cumpara pina nu face closca mea ou de aur" e cam aiurea, din punctele de vedere de mai sus. in plus, toata conversatia asta nici nu are legatura cu jocul si nici nu e constructiva, so pina la urma care e ideea, ca eu am inceput sa o pierd. Tekken - detaliaza si tu un pic. eu am jucat pe X360 jocul cap-coada intr-o noapte. grafica (chiar daca nu se ridica la inaltimea cele din crysis) este la inaltime, iar conceptul de destroyed beauty este ffff bine implementat in orice nivel. ritmul in care se desfasoara actiunea este fff bine gindit, cu unele momente extrem de tensionante, insa tre sa il joci ca lumea ca sa iti dai seama de asta, nu doar 5-10min.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think Last edited by h0stile; 07-11-2007 at 18:22.. | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
L-am jucat mai mult de 10 min chiar am terminat primul act. E la acelasi nivel cu lost planet & jericho, foarte repetitiv, grafic nu impresioneaza cu nimic (am ceva cu engine-ul unreal3, ma zgarie pe ochi sa-l vad in mai toate jocurile aparute), armele nu-mi plac, iar ca gameplay nu-l suport din prisma faptului ca e 'consolizat', in general nu agreez consola. In fine, de gustibus.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Quote:
Si muzica care o ai pe calculator ai toate cd-urile originale la ea ?? Esti peste tot sa moara aia micii daca nu iti traiesti viata pe forum . Iti place sa judeci doar din gura ca la fapte esti ultimul ca toti ceilalti . Jocul a , aparut pe torrente dar are mici probleme . Din cate am vazut arata superb dar sa vedem mai departe . | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Fă diferenţa între „gratis” şi „procurat gratis”. Există şi te rog s-o observi în posturile mele. Ideea era că te-ai îmbăţoşat tu şi Sandman să mă atacaţi că am spus „situaţia” în care voi da eu (şi zeci de alte milioane) bani pe content obtenabil în mod gratuit. Cum tu mă poţi acuza de încurajare a pirateriei, cu largheţe vă pot acuza şi eu pe voi de atac la persoană. Nah!
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Quote:
BTW se baga cineva la un GoW in LAN cu Hamachi?
__________________ 22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Quote:
Aici ai dat dovada ca ai mintea unui copil de 15 ani . Crezi ca noua ne pasa ca tu ai jocurile originale si tot ce mai falfai prin calc?? Oricum muzica o iei de pe net ca nu cred ca ai dat mii de euro pe cd-uri originale sau ai comandat din afara . Hai ca te las ca intri in frenzy la posturi si iti fac o bucurie . PS , Pana de craciun o sa spargi recordul la posturi degeaba pe forum(20.000). Te salut din mers .
| |||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Quote:
Repetitiv? Why?ca ma ascund dupa niste masini/pereti etc si trag? Pai atunci si crysis e repetitiv ca trag cu pusca si ma urc in jeep si merg... Unreal Engine 3 mi se pare un motor foarte bun care arata o mare valoare la dx9... No offense dar decat Crysis care ingenuncheaza si systemul unui prieten... Q6600, 4gb ddr2 in dual channel, eVGA 8800gtx OC (etc ffs omg wtf) WD Raptor de 10k rpm si in vista x64 pe very high la tot in 1280x1024 ii merge in 10-15fps daca tie ti se pare ca ala e engine reusit eu ma duc sa culeg cartofi... pentru ca nu mi se pare normal ca jocul ala la ora actuala pe configuratie de top si cea mai buna placa video de la nvidia sa mearga in 10cadre... Daca tie ti se pare normal atunci du-te pana in viitor si adu-mi o placa din seria 9xxx sa joc si eu Crysis sa ma bucur de cum arata la 30+fps (care mi se pare un frame rate incat sa poti sa joci un FPS) In fine... GoW rulez si cu asta basta... sper sa iasa GoTY pentru ca se vede ca nu s-a portat la plezneala de pe consola cum se intampla cu alte jocuri!
|
| | #99 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #100 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
grafica nu inseamna totul... bagati-va si voi asta in cap! si daca crysis are gameplay inseamna ca nu ai jucat decat fpsuri la viata ta
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|