![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Gears of War Resources @ ComputerGames.ro Gears of War Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
| Permite-mi sa iti semnalez ca esti in necunostinta de cauza. "petarda de joc de consola", jesus. De unde apareti cu fraze dinastea.
__________________ UT2k4 player Give Romanian Gaming Comunity The Same Rights Vand componente watercooling: http://forum.computergames.ro/42-har...-rads-etc.html | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
Tekken, daca nu iti place UE3 atunci e de inteles. ce nu inteleg e de ce te chinui sa mai joci jocuri bazate pe el in speranta ca vei gasi unul pe gustul tau. tomapaul, dimineata bag o vodka sa imi taie greata data de asemenea posturi.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
De unde stii tu ce am jucat la viata mea? Grafica? Iti dau exemple de jocuri vechi cu grafica mai slaba, dar de 15 ori mai bune. Ce gameplay vezi tu la gow? Aceeasi tampenie ca si la restul portarilor jericho si lost planet. Ai un traseu bine stabilit de parca porti ochelari de cal, tragi in 2-3 rahati, se mai spawneaza 2-3, avansezi. Reload si de la capat. Interactionare cu mediul din jur canci, diversitate canci, carcaleti cat cuprinde sa tina neuronul ocupat. Ok nu mai sunt copil sa fiu impresionat de orice rahatel sclipitor, dar asa tembele au ajuns jocurile in ziua de azi? Mi-am spus parerea care e problema? Sau am nimerit fix intre consolisti?
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Am jucuat putin dar mmm. Jocul e ok, cand l-am vazut prima oara pe xbox si plasma era a doua venire a lui Mesia. Din pacate acum deja arata usor sub asteptari (comparativ cu crysis evident). Iar ca gameplay, e doar actiune fara creier, si din pacate de la o vreme mi s-a cam acrit de genul asta. Ce m-a dezamagit insa cel mai mult este voice actingul care pur si simplu mi se pare slab. Concluzia ? Crysis se pregateste de o precomanda iar gears de un delete. Asta daca nu voi avea cumva timp de ambele, dar ma indoiesc: 1: in crysis cand ma plictisesc de storyline ma abat pur si simplu d ela traseu, ma apuc sa arunc chestii in aer, ma joc cu fizica, testez ai-ul pe toate partile sau pur si simplu stau si admir grafica. Pot face atat de multe incat aproape ca nu imi mai vine sa mai joc mai departe dupa scenariul. Gears ? E trigger dupa trigger si nimic mai mult. Nu poti face altceva decat sa omori inamicii ce ti se spawneaza de fiecare data. 2: Am inteles bine sau trebuie sa platesc in plus sa ma joc in multiplayer. Nu merci, in afara de mmorpguri nu am mai auzit de chestia asta decat la windows live.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Puteti sa injurati jocul asta pana cadeti lati. Eu atata stiu: din cauza lui am ras definitiv de pe hdd jericho si timeshift. Se pare ca o sa am o saptamana plina... de gow
__________________ “Stii cum e, oricine ajunge acolo in parlament sau la Guvern fura. Da` pa` asta deja il stim. Si eu daca as fi Nastase as fura. Cine nu ar fura?”. Aurel Marinescu, Mizil. "Mircea Geoana, I f*ck you" - Calin Popescu Tariceanu, macar o data gand la gand cu poporul roman. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Sau mai mult. DIn cate am inteles are vreo 40 ore de gameplay. Dupa cum am spus, jocul nu il consider rau, sau mediocru. Pur si simplu de la un grad in sus te astepti la mai mult decat o serie de monstri care se spawneaza, oricate tentacule ar avea.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 |
Am jucat si eu jocul acum. Grafica e buna desi nu ma da pe spate ... am incercat si cu toate detaliile pe high si tot nu e ceva fenomenal .. poate in dx10 o arata mai bine .. Gameplayul e putin ciudatel pan te obisnuiesti cu el; ii dau o bila alba pt faza cu reloadul rapid si 2 negre pt cel mai tampit si greu de folosit sistem de melee dintr-un joc Per total jocul pare destul de bun si o sa il termin macar sa imi satisfac curiozitatea legata de tot hype-ul creat pe xbox. Gameplayul devine totusi destul de repetitiv dupa o vreme mai ales ca nu este nici la fel de rapid/activ ca un shooter first person. Plus ca pute a consola de la o posta. Faza cu un buton pt 10 actiuni e cam retardata cel putin pt pc. PS: n-am fost eu atent si a trecut povestea pe langa mine? adica nici un pui de intro nimic? ma trezesc in mijlocul actiuniii fara sa stiu cum am ajuns acolo | ||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
-GoW arata fix la fel pe DX10 fatza de DX9 in afara de faptul ca are AA 4x din cate imi amintesc.... pt. DX10 -Inca il mai am shi pe xbox 360 ...shi sincer grafica este mult mai bune pe PC...asta 1 la mana....2 la mana... merita shi capitolele de single player in plus. -Tekken, cum draq sa zici frate ca GoW e o petarda de joc de consola ?! Inseamna ca matale nu shtii cum sta treaba cu jocurile de console.... Arata-mi tu mie un joc pe PC care are feeling-ul lui Black de pe PS2 ? sau arata-mi un joc cu mashini pe PC mai tare decat seria Project Gotham Racing de pe xbox (inclusiv xbox 360) shi inclusiv seria Gran Turismo de pe PS / PS2 ??.......etc etc. Sa nu ma iei cu petarde de genu NFS nush care...ca nu te cred.
__________________ CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.2Ghz. MB: EVGA nForce 680i SLi. Memory: 4GB of Corsair's finest memory. GPU: EVGA e-GeForce 8800GTX. Main HDD: WD Raptor 74GB. Secondary HDD: WD 250GB. Tertiary HDD: WD 320GB. Power Supply: Seasonic M12-700 - 700W. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
din ce am jucat pina acum, jocul este extrem de simplu cu mouse si tastatura. cu un controller in mina e cu totul alt feeling (mai ales ca are si rumble) asa ca asta ar cam fi un minus in ceea ce priveste versiunea de PC. cit priveste povestea, ea nu transpira de la inceput, ci pe parcurs. imho, GoW nu are un gameplay sa te dea pe spate, insa povestea, ritmul ei, locatiile, muzica, sunt elemente care se imbina fff bine si care pe parcurs te fac sa simti "tragedia". nu spun mai multe ptr ca probabil sunt unii care nu stiu detalii si nu as vrea sa le stric placerea de a-l juca. bineinteles, daca nu va pasa de story, nu va plac locatiile si/sau grafica, nu va inspira deloc jocul si al sau concept de destroyed beauty, atunci probabil ca nu are sens sa il jucati. personal prefer GoW oricind fata de demoul tehnologic numit Crysis.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Quote:
Poate trebuia sa spui ca le preferi pe consola, punct. ![]() ps: pls, nu mai numi* Crysis "demo tehnologic", ma zgaraie pe retina afirmatia asta. *normal ca esti liber sa o faci, doar e democratie, forum, etc. Dar asa ca si chestie. ![]() Oricum, mie mi-e din ce in ce mai clar, consolistii nu or sa se inteleaga niciodata cu pc gamerii si invers. Asta e, lumi diferite. | ||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
l-am pus, am jucat 5 minute, l-am sters. sorry, nu e pentru mine, sunt satul de a merge continuu inainte si de a trage in stanga-dreapta. mai e si 3rd person si tinta e sub orice critica. intr-adevar interesanta grafica si in general atmosfera data de ea, ar fi mers de minune pentru un alt gen de joc. dupa bioshock, chiar nu mai pot juca din astea, asta e. banuiam din trailere ca nu imi va placea, dar am zis sa incerc. | ||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
unul dintre cele mai bune jocuri de anul asta. pur si simplu este un joc extrem de nervos, cu un level design absolut beton, cu o grafica impecabila si cu un gameplay care pur si simplu rupe tot. l-am jucat si pe xbox360 dar nu pot face comparatie deoarece prefer shooterele pe pc. mi se pare ca nu e locul lor pe console. grafic sunt aproape identice insa e drept ca iti trebuie un pc a carui placa video costa dublu decat xboxul. in alta ordine de idei pe partea de sp prefer acest joc lui cod4. o sa vedem insa pe partea de mp. si apropo de mp acest joc nu e pentru fanii cs | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Quote:
Gresit, eu cel putin am calculator de mai bine de 10 ani si consola de 1 an, si le impac perfect pe-amandoua. Problema sunt aia care au capu' bagat in cur si nu mai vad altceva in jurul lor in afara de PC.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Quote:
teoretic, nu ma intereseaza platforma pe care joc, cu exceptia faptului ca pe PC nu stau atit de relaxat ca pe consola ca deh, stau la birou, iar apoi pe PC nu am display de 106cm, ceea ce este un mare dezavantaj. chiar, uitai sa spui. comparativ cu versiunea de X360, GoW pe PC il joc pe o prastie de 19' wide, nicidecum pe plasma, deci se pierde destul de mult din feeling. apoi nu inteleg de ce nu pot sa activez AA in XP. e greyed (si dubios in acelasi timp). so, sunt intr-adevar citeva chestii care nu imi plac, insa asta nu depuncteaza atmosfera jocului. cine vrea sa-l joace, sa-l joace, mai ales ca miroase a sequel de la o posta.
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Vizavi de pc vs console, cu aparitia atator portari de pe xbox (jericho, timeshift, gow, lost planet) se vede clar targetul de varsta caruia ii sunt adresate, asta pt cine nu a luat contact cu console in general, pt cine saliva pana acum cativa ani la grafica, la gameplay vazut din filmulete. Impresionante poate pt un copil, nu stiu cum se simt batranii (>25 ) dar eu cand am un asa joc in mana parca multumesc ca exista pc pe lumea asta si jocuri facute pt. maturi sau care nu te fac sa te simti retardat.Sa fie xbox sanatos pe plantatia lui, nu au ce cauta portarile pe pc, orice comparatie de joc pc vs joc consola nu-si are sensul. Ok e fun, nu-ti da batai de cap, pe scurt - noob friendly. Poate numai cei cu capul adanc in fund nu vad ca unii vor mai mult de atat, o provocare, ceva care sa le stimuleze mai multi neuroni, nu doar unul. Acum cand grafica de pe pc a ajuns sa o depseasca pe cea de console, tot ce apare pe pc e demo tehnologic? Am jucat mult beta, stiu ca crysis are gameplay la nivelul oricarui joc multiplayer-based aparut pana la ora actuala pe pc, si asta nu depinde de nivelul grafic.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|