brat Frontlines: Fuel of War
Thread Introduction
Page 1 of 5 1234 ... LastLast
Results 1 to 20 of 97

Thread: Frontlines: Fuel of War

Registered User

Frontlines: Fuel of War

Se anunta a fi ceva interesant: http://www.tothegame.com/game.asp?id=5293

Call me Lou. Strangelove's Avatar
    pare interesant. mi se pare totusi un pic cam arcade - am impresia ca n-au implementat nici macar un aiming.
    infernul sunt ceilalti.

Registered User Merlin's Avatar
    Data de aparitie ceva, pare chiar interesant dupa screenuri ... numai sa nu apara peste 2 -3 ani ..

Strangelove, dupa R6 vegas ar cam trebui sa te astepti la genul asta de jocuri ... cu multa "actiune"
    Cumpar sistem audio si kit wireless mouse si tastatura -> http://forum.computergames.ro/224-pe...l#post44398573

Registered User
    Q4 2007, deci avem sanse anul asta la inca ceva actiune...

pare totusi ca Frontlines e un demn urmas al lui BF2. am mai vazut acum niste video-uri si arata foarte bine totul.
    http://www.frontlineswar.com/?page=videos
    infernul sunt ceilalti.

Registered User
    Pentru joc a aparut un BETA, dar din pacate e nevoie de un key pentru a-l putea juca. Din filme si fotografii jocul pare o amestecatura reusita de BF2 si BF2142, astept cu nerabdare demo-ul pentr a vedea daca jocul merita cumparat au ba.

Registered User CrashWith's Avatar
    A aparut Open Beta pe fileplanet.Sariti pe el,cat mai sunt key uri.
    Intel Q6600@3300 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Asus GTX580 - Samsung 1Tb Spinpoint F3 - Acer 24" V243W - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - PSU Antec EarthWatts 750W - Case Lian Li PC-7BYCF.

am inceput si eu sa joc beta-ul. prima impresie e favorabila, jocul pare interesant. are multe buguri deocamdata, pare mai arcade decat BF-uri - dar mai putin decat mi s-a parut Quake Wars iar grafica e so and so (dar mi se misca impecabil cu totul la maxim in 1280x960).
    a, si vehiculele sunt mai usor de condus decat in BF, mai ales elicopterele. poti face switch in aer pe seat-ul mitraliorului dar mi s-a parut cam suicidala miscarea, dat fiind ca elicopterul pierde foarte rapid altitudine.
    mai revin diseara cu detalii.
    infernul sunt ceilalti.

Registered User
    15.feb.2008, pare sa fie data lansarii. Dupa atitea jocuri tari din anul asta nu strica o pauza de citeva luni. Sint sanse sa fie un joc cel putin bun.

Registered User
    Merita vazut "Official Trailer 5" si imaginile de pe Gamespot. Pare foarte "bogat" in actiune!

Registered User
    Cand apare odata demo-ul.

Nick anterior: sergiulik90 Sergiu Gh.'s Avatar
    e misto beta-ul, dificil dar e bun...se apropie de realitate pentru ca de multe ori nu stii cine te-a lovit si trebuie maxima atentie mai ales cand joci on-line

Registered User SkiNNeR's Avatar
    mda... l-am terminat la single player ... acum joc multiplayer (il termin si aici :P)

Manic Miner burebista's Avatar
    Alta porcarioara portata de pe consola. Incep sa cred ca Crysis a fost o capodopera.
    ...un fleac... m-au ciuruit...
    ...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...

Registered User Weezer's Avatar
    E ceva de partea single player sau sunt doar cateva misiuni de incalzire pentru multiplayer ?
    Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.

Marca Inregistrata Sandman's Avatar
    Quote Originally Posted by burebista View Post
    Alta porcarioara portata de pe consola. Incep sa cred ca Crysis a fost o capodopera.
    Stai calm, ca si pe consola tot o porcarie e, am jucat demo-ul pe xbox si mi-am pus mainile in cap la cat de prost e.
    The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

[FriendlyAlien]'s Avatar
    L-am jucat azi dimineata cam jumate de ora, nu destul cat sa imi fac o impresie adevarata, dar primul impuls a fost , wow, nice.

Cei care mai sus spun ca e o porcarioara, l-ati incercat?. Nu, pe bune acum, l-ati incercat? Chiar e misto, el ca joc in sine e foarte ok, fara comparatii de genul e un battlefield wannabe, doar el ca joc si atat. Nu o sa ma faca sa renunt la BF si nu o sa fie o revolutie, dar e ok.

Manic Miner burebista's Avatar
    Am jucat fo' 3 misiuni aseara. Nu obisnuiesc sa povestesc de jocuri din auzite.
    ...un fleac... m-au ciuruit...
    ...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...

¬_¬ C.@M.'s Avatar
    Am jucat beta-ul acu' cateva luni, m-a dezamagit foarte mult.

[FriendlyAlien]'s Avatar
    Quote Originally Posted by burebista View Post
    Am jucat fo' 3 misiuni aseara. Nu obisnuiesc sa povestesc de jocuri din auzite.
    Na, ce sa zic acuma, astept sa pilotez si ceva prin aer, mai joc unpic din el si pe urma probabil si multiplayer, dar ca o prima impresie zic ca e ok . Personal mi-a placut.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 5 1234 ... LastLast