brat Left 4 Dead
Thread Introduction
Page 1 of 53 12341151 ... LastLast
Results 1 to 20 of 1056

Thread: Left 4 Dead

Registered User Laur_a's Avatar

Left 4 Dead

Left 4 Dead

Uite asta e un joc pe care voi da si 50$ dacă atât va cere. Un joc ce va veni pe Steam...

Te-ai speriat vreodată în vreun joc ?! Te-ai săturat să joci jocuri cu peste 20 de oameni laolaltă şi totuşi să te simţi singur ?! I vrea ca măcar o dată să fi în pielea unui boss dintr-un joc ?! Ai 4 prieteni şi vrei să ai subiecte de povestit pentru ore întregi numai după o juma de oră de joc ?!

Dacă da, stai cu ochii pe astea 3 litere L4D.
    UMP-mastery

Registered User real's Avatar
    4 nu e o litera
    hmm, facut pe engine-ul source, pare varianta joc a filmului 28 days later
    "There's only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self."—Aldous Huxley

Call me Lou. Strangelove's Avatar
    nu stiu de ce am impresia ca nu prea e FPS .
    infernul sunt ceilalti.

Registered User Dynamix's Avatar
    E FPS, am vazut un filmulet cu gameplay footage. Pare un fel de CS cu zombies.
    X

E primul FPS în întregime cooperativ, 4VS4 player world wide servers, un fel de Resident Evil (jocul, filmul) în care 4 oameni ("survivor") încearcă să scape de mii de zombies şi alţi 4 ("infected") ce intră, în pielea a 4 tipuri de boşi zombie încearcă să le facă viaţa grea survivor-ilor, atacând din mulţime.
    Până aici nimic super nou, ce e revoluţionar e că zombii normali şi un ultimate boss or să fie controlaţi de un "director", regizor, adică nu or să fie scriptaţi, şi nici nu or să fie generaţi aleator ci după cum se comportă echipa...
    Or să fie minute întregi de linişte şi minute, ce vor părea ore, în care mitinguri de zeci de zombies or să se prăvale, escaladeze, sară pe tine...
    Sunt destule filme pe you-tube şi arată ca şi cum ar fi gata dar ei vor să-l ducă la perfecţiune aşa că-l scot la începutul lui 2008.
    UMP-mastery

Paladin Sir Andrew's Avatar
    Felul cum ai pus tu problema aici imi miroase a reclama gratuita.

Registered User
    Can apare Left 4 Dead?

Quote Originally Posted by Sir Andrew View Post
    Felul cum ai pus tu problema aici imi miroase a reclama gratuita.
    Da o să iau 5% din încasări... sic.

Ce ai frate, nu mai ai voie să îţi arăţi nerăbdarea pentru un joc ce consideri că revoluţionează FPS-urile ca abordare şi deja eşti catalogat ca reclama-giu ?!

...
    Cică apare la "early 2008".
    UMP-mastery

Registered User
    pai daca asta revolutioneaza FPS-urile, bioshock ce mai face? , le renaste?
    m-am uitat si eu la filmulete si nu vreau sa zic ce parere am ca o sa imi sari in cap. dupa mine mult e reclama din ce zic ei. hype.

Left 4 Dead nu are fata de Bioshock, Crysis si mai noul Far Cry 2.
    Left 4 Dead o sa fie ceva de capul lui insa revolutionar...hmmm...nu prea cred.

Când zic revoluţie nu mă refer la Hexen-uri cu grafică îmbunătăţită aca bioshock sau altele ce au doar grafică îmbunătăţită, ci la faptul că este primul FPS ce include în el ca principală idee ceea ce până deunăzi doar MMORPG-urile posedau... raidurile/instanţele, teaming-ul împotriva NPC/jucătorilor.

Imaginaţi-vă că faceţi o instanţă în WoW, aici e la fel numai că e 4-man instance şi tu depinzi de ceilalţi 3 iar ceilalţi 3 depind de acţiunile tale, toţi trebuie să fie dedicaţi acţiunii, nici unu mai rapid sau mai încet nici unul mai noob sau mai expert.
    Aşa cum instanţele în MMORPG-uri sunt făcute astfel încât jucătorii trebuie să fie echipaţi corespunzător ca să le poată duce la bun sfârşit, la fel aici "Director-ul", regizorul, pe româneşte, dictează numărul, intensitatea şi spawnarea boşilor în funcţie de "echipamentul" jucătorilor, adică stilul lor de a juca, au "echipament epic" adică sunt buni jucători atunci vor avea parte de invazii nu glumă, sunt mai duşi cu pluta vor avea parte de ceva pe măsura lor.

Deci aduce jocul tip instanţe din GW/WOW etc în FPS şi-l implementează bine chiar.

Ei încearcă să facă ceea ce a a fost considerat imposibil până acum datorită AI-ului încă slab al boţilor/NPC-urilor în FPS-uri... Dacă într-un joc FPS single-player mai poţi păcăli încă un jucător că inamicul e inteligent prima data, dar a doua oară e deja-vu, în FPS-urile multiplayer acest lucru e încă imposibil... de aceea NPC-urile din FPS multiplayers sunt chemaţi ro-"boţi" şi toată lumea joacă doar player VS player acest FPS-uri.

Ei încearcă să facă un FPS multiplayer VS NPC şi dacă reuşesc cu ideea "Directorul-ui" aceasta va deschide noi orizonturi, inclusiv MMORPG-uri pure FPS adică să faci instanţe cu mitraliera şi tankuri la propriu nu "tank-uri".

Nu aţi dori un BattleField 2 în care un raid de 40 de indivizi să încerce să ţină piept la sute de mii de nemţi organizaţi de o entitate superioară, ce asediază Stalingradul,... nu să ţină piept la alţi 40 de jucători zăpăciţi ?! Sau un 40 man raid ce să atace Berlinul cu tankurile în frunte şi să fie aşteptaţi acolo de mii de nemţi?! Un detaşament întreg cu grupe motorizate 2-3 tankuri heavy, cu camioane, jeep-uri de scout, altilerie autopurtată, grupe de mitraliere, soldaţi simpli, grupă medicală, sniperi etc. contra a mii de nemţi ăsta-i visul meu, raiduri WW2 nu WOW...

Cam ăsta-i revoluţia pe care acest mic FPS, L 4 D încearcă să o prefigureze încercâd să implementeze un mic 4-team FPS cooperative player.
    Last edited by Laur_a; 31-08-2007 at 12:03.
    UMP-mastery

Registered User Weezer's Avatar
    Si in ce fel va fi AI-ul mai inteligent ca in alte FPS-uri ?
    Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.

Păi s-o zicem pe-a dreaptă AI-ul în FPS-uri este aproape inexistent, numai scripturi, waypoint-uri şi reacţii fixe ce fac ca FPS-urile să nu aibă rejucabilitate, adică a doua oară ai puternica senzaţie de deja-vu... Acesta fiind un joc multiplayer se bazează tocmai pe rejucabilitate, adică trebuie neapărat ca inamicii să fie surprinzători chiar şi dacă ai jucat harta respectivă a 20-oară...
    Ei asta promit, zombi dirijaţi de un AI central ce vor asigura un mediu ostil surprinzător la fiecare rulare a unei hărţi.
    UMP-mastery

Mie imi place. Stie cineva cand se va lansa?
    http://www.gametrailers.com/player/24756.html

plus ceva screenshoturi:
    http://ve3d.ign.com/images/22932/PC/Left-4-Dead

Ce-mi place cum ies aia din lanul de porumb.
    When There's No More Room In Hell The Dead Will Walk The Earth...

Marca Inregistrata Sandman's Avatar
    Din filmul ala mie mi se pare a fi un fel de Counter Strike Adica 4 insi vs. CPU care descarca basculante de zombie peste tine.
    The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Nick anterior: Satan666_RO GraX's Avatar
    Radio Erevan raspunde: Pai cam asta si e, cu diferenta ca in Counter-Strike nu erau doar patru insi si nu arunca nimeni basculante de zombie peste tine...

Nick anterior: sergiulik90 Sergiu Gh.'s Avatar
    moama cati vin in trailer-ul ala ... macel ca-n Painkiller sau Deadrising ... crek o sa fie interesant

Registered User eXperienta's Avatar
    Sper sa nu fie un joc stricat ca Jericho .

As vrea sa nu poti schimba caracterele ,deoarece devine mai realist si intri in piela personajului ,nu in pelea a 4 personaje .

Cei 4 sper sa fie diferiti . Unul sa aibe arme grele (bombe ,minigunuri etc) altu' sa aiba pistoale ,SMG-uri etc .Altu' sa fie puternic ,altu' sa fie slab dar rapid . Ceva de genu' asta .

Valve n-a dat-o in bara niciodata ,asa ca nu o va da nici acum (sper) .

Nici mie nu mi-a placut treaba din Jericho cu trecerea lui Ross dintr-un personaj in altul, insa aici nu cred ca se va intampla. E cu totul altceva.
    When There's No More Room In Hell The Dead Will Walk The Earth...

Registered User solaris15's Avatar
    Interesant jocul sa vedem ce-o fi de el .
    “Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an.”

♫ ♪ Veteran •̪̀͡●)

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 53 12341151 ... LastLast