brat Portal
Thread Introduction
Page 1 of 10 1234 ... LastLast
Results 1 to 20 of 195

Thread: Portal

Registered User Viracocha's Avatar

Portal

THE CAKE IS A LIE !

Portal are printre cele mai amuzante finaluri ever.

Registered User royo's Avatar
    Spolier! ;P. Final dragut, frumos facut jocu desi l-am terminat destul de repede.

Registered User Tekken's Avatar
    Hehe de mult nu m-a distrat asa tare finalul unui joc, eram rotfl pe melodie.
    If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot.

Registered User Dynamix's Avatar
    Si mie mi-a placut mult de tot finalul de la Portal. S-a potrivit perfect cu restul jocului.

E un bonus mai mult decat binevenit acest joculet haios si original. E destul de scurt, dar cu siguranta o sa apara o gramada de custom levels. Faza mai naspa e ca m-a cam obosit (nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul) si acum nu mai am energie pentru Episode 2.
    X

Eu am scos piesa, de fapt tot ost-ul cu gcfscape.
    If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot.

Registered User copyleft's Avatar
    Inca regret ca a trebuit sa incinerez Companion Cube M-am chiuit destul sa vad daca e vreo metoda sa termin nivelul fara sa-l omor.

Anyway Portal e jocul meu fav de anul acesta deocamdata. De asemenea e singurul joc care ofera tort.
    The beatings will continue until morale improves.

Registered User dizzee's Avatar

Pana acum, Portal e cel mai bun joc pe care l-am jucat anul asta. Daca ar fi dupa mine ar fi GOTY. Si eu urasc puzzle-urile de obicei.. Numai ca, spre deosebire de alte jocuri unde un puzzle consta in tragerea unei manete, care deschide o usa in capatu alalalt al nivelului, unde-i alta maneta, etc, in Portal totul e chiar super inteligent gandit, nimic nu pare fortat. De fapt e ca un fel de test de inteligenta 3D.
    Ultimul nivel e criminal, cred ca-i la fel de lung ca restul jocului la un loc. Insa cel mai greu mi s-a parut nivelul 18. In rest, roboteii au fost usori, mult mai greu mi s-a parut chestia cu saritul si deschis alt portal din aer.
    The boss fight a fost chiar usoara, o data ce mi-am dat seama ce trebuie facut...

@ fozoms: gata man, am spoilerit tot post-ul. Desi am vazut mai sus spoilere mai mari decat ce-am scris eu. Si aia nu era ultima imagine din joc, era de dupa.. whatever.
    Last edited by dizzee; 12-10-2007 at 22:41.
    The hottest under the sun

Lian-Li PC-A16B || Asus M3A32 MVP Deluxe/WiFi || X4 940 @3.4GHz || Scythe Mine || HD5870 || X-Fi Xtreme Music || 2*2048 Mushkin Redline PC2-8000 || WD3200AAKS & 6400AAKS & Samsung F3 1TB || MX518 || Corsair VX450W || LG L226WT-WF 22"
    ~Vista 64~

42
    42 is offline
    theultimateanswer 42's Avatar
    weeeeeeeeeeeee. Cu greu, dar am reusit. De mult nu am mai fost atat de satisfacut de un final de joc cum am fost acum. Orange boxul este probabil cea mai buna promotie din istorie, isi face fiecare banut. Totul, de la faptul ca sunt atatea, pana la micile detalii cum ca daca ai deja unul din jocuri il poti face cadou, etc. Bravo Valve, 3 bile albe, si felicitari ca au incercat sa scoata "altceva" cu tf2 si cu portal, cand piata e atat de saturata de clone si nimic nou (aici intra insa si episoadele din hl2 ).
    >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<<

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=MAokso0ivy8&NR=1"]http://www.youtube.com/watch?v=MAokso0ivy8&NR=1[/ame]
    Si mie nivelul ala mi s-a parut cel mai greu din joc, mai greu si decat ultimul...

Lian-Li PC-A16B || Asus M3A32 MVP Deluxe/WiFi || X4 940 @3.4GHz || Scythe Mine || HD5870 || X-Fi Xtreme Music || 2*2048 Mushkin Redline PC2-8000 || WD3200AAKS & 6400AAKS & Samsung F3 1TB || MX518 || Corsair VX450W || LG L226WT-WF 22"
    ~Vista 64~

Registered User freeman21's Avatar
    Am jucat si eu Episode two si Portal.

De Ep. Two sunt foarte multumit, nu am pretentii sa fie "modern" asa cum vad ca unele persoane ar vrea. Imi place sa pastreze reteta veche, clasica, bazata pe scripturi, trigers & stuff, am mai vazut cateva sequel-uri care au vrut sa fie moderne si au dat-o in bara, chiar n-as vrea ca acelasi lucru sa se intample si cu seria HL. Cam scurt, dar asta e, m-am obisnuit.

Portal, asa cum deja multa lume a spus, e un joc ft bun si fun(ny)... o dovada ca nu iti trebuie 100 de arme pt a face un joc de succes. Cel mai mult am stat la penultimul nivel (cel care este si in filmuletul de mai sus), iar in ultmiul nivel

dupa ce am trecut de incinerator si GLaDOS a spus ceva de genul sa ma asez pe burta cu mainile la spate si sa astept pt ca o sa vina cineva sa imi aduca tort... initial... chiar am crezut ca o sa iasa cineva pe usa aia din fata )

Hmm.. dupa ce l-am terminat (nu mai stiu exact cat mi-a luat...dar nu mai mult de 2-3 ore) ma luasera durerile de cap de la atatea schimbari bruste de directie via portals

Oricum, nota 10 ambelor jocuri pentru replicile haioase (eram pe jos cand in Ep. Two, dupa ce am cazut intr-o groapa, vortiguantul care era cu mine a spus ceva de genul "Truly, the Freeman leaves no pit unexplored" =))))))
    Peace sells... but who's buying ?

http://www.aperturescience.com/

login then
    user portal
    pwd portal

apply sau thecakeisalie . tineti minte codul, il cere la sfarsitul testului.

Registered User Dynamix's Avatar

Thumbs up

Quote Originally Posted by Tekken View Post
    http://www.aperturescience.com/

login then
    user portal
    pwd portal

apply sau thecakeisalie . tineti minte codul, il cere la sfarsitul testului.
    Si ce se intampla la sfarsit? Nu am memorat codul(nu mi-a trecut prin cap sa dau un printscreen ) si nu am chef acum sa repet toate acele intrebari.

Apropo, la login screen mai functioneaza si:

user: cjohnson
    pass: tier3

Erau scrise in spatele unei cutii, pe un perete dintr-o incapere ascunsa. Ma bucur ca le-am tinut minte. Chiar ma gandeam ca trebuie sa existe un site unde pot fi folosite, insa nu am mai cautat.
    Din cate am vazut, ofera in plus fata de login-ul obsinuit doar un scurt istoric al Aperture Science, insa e unul savuros.

Chestiile astea mici imi plac la Portal. O incapere ascunsa, un easter egg, o mini-povestioara despre Companion Cube, niste end credits superbe, samd. Si ce misto a fost cand in Episode 2

au vorbit despre vasul ala disparut, proprietatea lui Aperture Science. Chiar m-a uns pe suflet cand am vazut ca au facut legatura cu Portal. Sa vedem ce detalii vom mai afla in Episode 3, care probabil se va axa in totalitate pe cercetarea acelui vas
    .
    X

Registered User Mika's Avatar
    Un pic in intarziere am terminat si eu Portal . Criminal finalul si cantecul . Oare vor scoate un Portal 2 ?

Galaxy Commander Azmodan's Avatar
    da...am terminat si eu portal. extraordinar. de mult nu m-am mai distrat asa cu un joc

Remember Tukayyid!

Nick anterior: El_Cid El_Cid's Avatar
    Ma apuc si eu de portal ca il tot laudati

Registered User
    Deci, pina la urma cum e treaba cu "PORTAL"? Merita instalat si jucat?

Registered User freeman21's Avatar
    Quote Originally Posted by oldshooterman View Post
    Deci, pina la urma cum e treaba cu "PORTAL"? Merita instalat si jucat?
    nu
    Peace sells... but who's buying ?

http://aperture.com/ - o companie reala
    citez de pe site:
    At Aperture, employees have the opportunity to work in a dynamic environment to foster creative thinking, innovation and client satisfaction. We offer a competitive benefits package and the opportunity for personal and professional growth.
    lista clientilor
    U.S. Defense Information Systems Agency
    Boeing
    Lockheed Martin
    WALMART!!!!!!!!
    domeniul de activitate: datacenters
    lol

~Vista 64~

LS
    LS is offline
    GIS/CAD LS's Avatar
    am instalat si eu Portal. e un joc super ciudat, plin de puzzle-uri. probabil asta e si scopul lui, insa e ceva foarte inovator iar de pe la nivelul 5 incolo, extrem de dificil.

cat priveste HL2 episode 3, de abia astept, la fel mi s-a parut si mie episode 1 destul de anost, motiv pentru care nici nu l-am terminat macar. in ep2, am stat cu sufletul la gura sa vad ce se intampla, iar sfarsitul face toti banii. chiar, cat costa episode two?

inca o intrebare, si cu asta inchei aici, pentru moment: ce inseamna IMHO - in my humble opinion, sau cum? (nu prea le am cu terminologiile astea internaute).
    --------------------
    Editare ulterioară
    --------------------
    apropos, de pe wikipedia, din linkul postat de cineva mai sus, am ajuns la un site numit http://www.aperturescience.com/ - stie cineva cum se poate intra pe el? arata interesant, mai ales pentru cei cu teoria conspiratiei in sange
    Last edited by LS; 14-10-2007 at 22:34. Reason: Automerged Doublepost
    Vand diverse vechituri | Vand reviste IT
    [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?]

Registered User stalker2142's Avatar
    s-a mai zis... login portal portal apply. Incepe un chestionar pe care il faci degeaba, ca la sfarsit orice cod ai scrie iti apare "please wait in front of your computer".

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 10 1234 ... LastLast