![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Cumpără pachetul Orange Box (include Portal) @ ComputerGames.ro SMS Pay - 20 Euro + TVA |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #181 (permalink) | ||
|
Am murit si eu acolo prima oara, si pe urma m-am gandit sa trag sus sa explorez ce e pe acolo, si am fost uimit sa vad ca mai sunt inca cateva ore de joc de la momentul ala )
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #182 (permalink) | ||
|
Jocul este super super tare. Am ras la destul de multe faze Chiar e asa cu un umor fain.La final era faza cu (asa cum a zis cineva in pagina a 2-a) "Remember when we were going to murder you, and I said Goodbye, and you were like *deep voice* NO WAY*" Foarte tare ![]() Oricum, eu l-am instalat. Am intrat sa vad cum e, am jucat pana l-am terminat, adica vreo 3 ore.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #185 (permalink) | ||
|
iar intrebarea asta cand vine vorba de un speedrun? evident ca omul n-a jucat din prima asa.. a terminat jocul ca noi toti, had the same great experience. acum insa impinge limitele jocului si a rejucabilitatii lui. e foarte bine ca unele jocuri nu sunt pe sistemul "play & forget" si ca unii oameni gasesc tot felul de lucruri spectaculoase (mai ales cand nu sunt intentionate prin game design). welcome to speedrunning, you're missing the point! sau mai pe scurt: de ce alearga un sprinter asa repede in loc sa mearga si sa admire stadionul si pista? where's the fun in that?
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #186 (permalink) | ||
|
Calm down . Calm down . Am facut si eu un speed run cand eram copil in quake 1, joc in care petreceam ore bune zilnic. In fine. Probabil, la unii, dupa o anumita varsta incepi sa "missing the point!" Pe tine vad ca inca te amuza ![]() Asta este si motivul pentru care am jucat Portal intr-o zi ( aproximativ 5-7 ore ) si Portal Prelude inca nu am terminat :P | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |