![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Cumpără pachetul Orange Box (include Portal) @ ComputerGames.ro SMS Pay - 20 Euro + TVA |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
user: cjohnson pass: tier3 Apoi scrii NOTES, apesi enter si iti va fi afisat un scurt istoric al companiei. Mai functioneaza si comanda THECAKEISALIE.
__________________ X | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
am terminat si eu Portal, in one go. nu am intampinat prea mari dificultati pentru ca am jucat si Narbacular Drop mai demult. jocul este de exceptie ca design, atmosfera si sunet/muzica/voice acting. imbinarea cu povestea Half-Life si puzzle-urile sunt bine gandite. PS: the gun droids were so cute, mwhahahah
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
abia astept un multiplayer cooperativ pentru Portal.. sper ca Valve o sa faca o continuare want to see my Weighted Companion Cube again ![]() and to hear the android-middle-management-marketroid voice sunetele se pot extrage din portal english.gcf cu GCFScape. deja mi le-am pus la Windows ![]() are you still there ?? please put me down. i don't hate you !! :<
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Si pentru cei ce au terminat portal o mica harta custom ![]() Puneti fisierul in portal/portal/maps si scrieti in consola map pl_nocake Have fun.
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
bun, dar MULT prea scurt si usor (pe normal). in schimb mi se pare exceptional de bine realizat din punct de vedere tehnic. daca in hl2ep2 jucam in 800*600 acum merge foarte cursiv in 1024*768 cu aproape tot la maxim pe 6600gt. poate ep1+ep2+ep3 sa fie peste HL2 singur. n-ar strica niste adversari noi....tot aia sunt din hl2...as vrea si alti soldatei. portal mi se pare inovator, dar stupid. mie nu imi place. n-ar fi rau sa mai vina si cu idei noi cei de la valve si nu doar sa faca un update de harti. ep2 a fost mult prea liniar, iar asa zisele puzzle le vedeai imidiat .acum stalker si bioshock mi se par cu mult peste hl2ep1 si ep2. | ||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
da. textura respectiva apare si in HL2 original. Marc Lidlaw (scriitorul care ajuta Valve cu povestea din HL2) avea o legatura vaga cu Romania. am uitat ce si cum exact ![]() the speedrunning has begun.. ultimul 2 clipuri arata cum sa faci test chamber 13 & 14 with only 2 portals etc.jocul per total a fost coborat sub 30 de minute.. still improving
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark Last edited by Aquashark; 15-10-2007 at 23:51.. | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
mda, tare, nu-mi imaginam ca se poate face chiar asa
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Quote:
, imi place mult "defrag falvour"-ul pe care care emana Portalul, chiar gasesc genial jocul
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Am terminat si eu jocul in aproximativ .. hm.. 5 ore ...A fost mult mai usor si mai mic decat hl2 si hl2ep1... Finalul a fost cam dureros ...
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Ep.2 ma lasa rece, in schimb Portal...ma mir ca nu s-a deschis un thread separat pana acum, joculetul asta e o capodopera. Conceptul ( poate nu 100% original, am mai vazut chestii asemanatoare in Prey de ex., insa aici e valorificat excelent), premiza inspirata din filme gen Cube, in care tu esti un lab rat condamnat sa parcurgi tot felul de labirinturi, si ( mai ales) vocea - a la HAL din Odiseea 2001 - care te ghideaza prin niveluri ( monologul din final e super funny, nu mai vb de cantec) formeaza o combinatie perfecta. Pentru mine e goty fara discutii, 10/10.
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Am jucat si eu Portal si am ajuns la Chamber 15 Jocul mi se pare f. bun si destul de original...pacat ca e asa scurt....Dupa cel voi termina ma voi apuca in sfarsit de HL2: Ep 2
__________________ Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea... | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Tocma am terminat acum câteva minute PORTAL. Cred că nu m-am distrat aşa tare la nişte teste ca aici şi nici nu am văzut un tutorial care să dureze cât un joc ![]() Să nu uit finalul, căci a fost cireaşa de pe tort
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Quote:
I'm making a note here: HUGE SUCCESS ![]() edit: o poza cu persoana dupa care a fost modelat personajul principal din Portal
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot Last edited by dizzee; 17-10-2007 at 15:05.. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Final credits & song: http://www.interlopers.net/forum/viewtopic.php?p=241481 Astept varianta Collector's Edition cu "my weighted companion cube" inclus
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |