![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Cumpără pachetul Orange Box (include Portal) @ ComputerGames.ro SMS Pay - 20 Euro + TVA |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #62 (permalink) | ||
|
Incredibil cum trece ala al 2-lea!
__________________ I am not discriminating anybody! I hate everybody equally! Eee...vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri! | E8400 | Ninja Plus & Crossbow & NoiseBlocker XLP | Abit IP35 | 2 x 2Gb A-Data Vitesta EE PC8500 | HIS HD4870 1Gb | Creative Audigy SE | Seagate ST3500320AS | Samsung SH-S223B/BEBE | Mushkin EP-500AP 500W | Spire JetBlack | Horizon 2206SW | | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Daca va pricepeti uitati-va la bonus levels. Pe mine in special Testchamber18 Improved ma baga total in ceatza. Dupa ce de prima prima platform se trece lejer cu "portal pe podea-portal sus de tot" si saritura dubla prin amindoua , odata ajuns pe cealalta parte nu am nici cea mai mica idee cum naiba sa continu. Toti peretii aia sunt imuni la portale , singurul pe care se pot pune portale priveste exact in directia opusa de unde trebuie sa te urci...wtf... Am incercat tot ce mi-a trecut prin cap ,inclusiv sa aduc caramizi din camera vecina dar nu vad cu ce ar ajuta. Daca aveti vreo idee ziceti pls ,ca ma ia deja cu capul de nervi. ------------------------------- later edit: gata m-am prins. era simplu ...daca iti venea ideea Oricum 18 advanced really rocks.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** Last edited by skyblue; 19-10-2007 at 13:35.. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
dap, aia a fost partea cea mai dificila.. m-am invartit si eu pe-acolo destul de mult incat sa am motion sickness si a trebuit sa fac o pauza ![]() sper ca ai inteles ceva
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
#15 de la Bonus Maps mi se pare criminala! Beton!
__________________ I am not discriminating anybody! I hate everybody equally! Eee...vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri! | E8400 | Ninja Plus & Crossbow & NoiseBlocker XLP | Abit IP35 | 2 x 2Gb A-Data Vitesta EE PC8500 | HIS HD4870 1Gb | Creative Audigy SE | Seagate ST3500320AS | Samsung SH-S223B/BEBE | Mushkin EP-500AP 500W | Spire JetBlack | Horizon 2206SW | | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
imi este foarte greu sa descriu in cuvinte ce placere enorma mi a produs portalu. Nu imi amintesc cand ultimul joc mi a mai generat o asemenea stare si m-a tinut pana la sfarsit. Abia astept sa apara hartile facute de fani. There is no cake there is no cake there is no cake ... seems it is actually
__________________ laff | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Portal - the flash game Poate la fel de greu ca versiunea 3D, si cu nivele mai variate. No GLaDOS though...
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
![]() http://paperkraft.blogspot.com/2007/...companion.html
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Am ajuns la nivelul 15 la portal , si m-am cam blocat , nu ma refer la prima parte a nivelului 15 ci ce-a de-a doua in care sunt alea 2 camere , am2 cu wall din alea de "particule" , nu stiu cum sa fac bila aia sa intre in dispozitivu ala . Thx anticipat.
__________________ Gigabyte MA790X-UD3P, Phenom II x2 550@X4 B50 quad core ,Mushkin 2X2gb 1066 2,1vdimm Radioactive, HIS 4870 1gb stock freq,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
wow.. speedrun-urile pentru Portal devin din ce in ce mai incredibile ![]() progresul se poate urmari pe thread-ul dedicat @ speeddemosarchive.com
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Multi vor sa nominalizeze The Companion Cube la character of the year. Eu zic doar: where do I vote? ![]() btw, there is cake after all
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |