![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| 1. Medal of Honor: Allied Assault: multiplayer demo, single-player demo, patch v1.1, patch v1.11. - Medal Of Honor: Allied Assault Deluxe Edition multiplayer demo a) Medal of Honor: Allied Assault Spearhead: movie, multiplayer demo, multiplayer demo patch v2.11, retail patch from v2.0 to 2.11, patch from v2.11 to v2.15 b) Medal of Honor Allied Assault: Breakthrough: multiplayer demo, movies 2. Medal of Honor: Pacific Assault: technology movies |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #202 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 | Medal Of Honor:Pacific Assault DEMO!!
Salut am si eu o problema.Am tras MOH:Pacific Assault DEMO care a aparut ieri si am o problema.Cum dracu fac sa schimb resolutia? In Configuration Tool nu imi apare decat : 1400x1050, 1520x1140, 1600x1200 Daca vreau sa joc in 1280 sau 1024 cum naiba fac? Ma poate ajuta cineva?
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | ||
|
| | #213 (permalink) | ||
|
demoul este superb....asa o atmosfera nu am mai experimentat de pe vremea cand am jucat CoD. Probabil au realizat baietii ca nu prea au avut succes cu primul (plus addonuri) si s-au dat pe brazda. Havoku e super misto, AIu ala care se modifica in realtime e nemaipomenit......sunt niste chestii scriptate (cum ar fi directia din care apar japonezii) dar odata ce au aparut se comporta diferit (in f de actiunile tale). FFFF misto!
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
MOHA nu foloseste cumva engineul de q3?...se poateschimba din consola rezolutia cu r_mode..poti pune ce valoare vrei... 3 (adica 640x480), 4 (800x600) 5 etc...nu stiu sigur daca merge dar poti incerca,parca la primul MOHA mergea
__________________ chillin` like a villain | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
|
Plus ca AI-ul e 0. Se opresc in obstacole imaginare, nu stiu sa ocoleasca "denivelari" ale hartii, daca ai facut ceva sa-i "scoti" din script se invart in cerc pana ii linistesti, etc. Iar pe 9800Pro si 512 ram este, intr-adevar, nejucabil din cauza swapingului continuu. Ca sa nu mai zic ca incarca la nivelul ala de 3 ori mai greu decat imi lua un nivel din Doom 3 sau Farcry. | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
Viracocha, AI-ul se refera la actiunile pe care le intreprind ei fata de echipa ta gen atac direct sau ocolire, cautarea anumitor obiecte ptr a se adaposti, alegerea traseului de parcurs, so on. Well...it's still a demo si ptr un demo e fff bun. Nu am avut niciodata senzatia ca ei se comporta la fel (decat partile scriptate de care am pomenit gen directia din care vin) si am jucat de cateva ori.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
si mie imi face swap dar odata terminat, a doua oara se misca mult mai bine. oricum, am pus anunt ptr ram la publicitate si sper sa rezolv sapt asta ptr ca urmeaza o serie de titluri care clar o sa ceara 1GB ram.
|
| | #220 (permalink) | ||
|
mah, acuma cand toata lumea vorbeshte de Rising Sun m-am trezit shi eu sa intreb de Breakthrough... Adevarul e ca merge cum nu ar trebui pe un Athlon XP 1800+, cu 256 DDRam si FX 5200. In primul rand face un swap de ma omoara, trebuie sa ashtept vreo 5 (CINCI) minute pana isi revine cat de cat, dar tot se mai agata cateodata. Apoi ma omoara si mai mult cu un frame de 8-10 FPS in zonele mai intense. Ce dreaq mai fratzilor ca doar e exact acelasi engine ca primul MOHAA (care imi merge ireprosabil). Si.. a, da.. am versiunea AIA... ...dar nu cred sa fie din cauza asta
__________________ AMD Athlon64@3500+, MSI K9N SLI, RAM Geil 1GB DDR2@667Mhz, HDD Hitachi SATA 200 GB, Leadtek Winfast 7600GT TDH Extreme 256 MB, Soundcard Realtek incorporata, NEC AccuSync LCD72VM 17" | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |