![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| 1. Medal of Honor: Allied Assault: multiplayer demo, single-player demo, patch v1.1, patch v1.11. - Medal Of Honor: Allied Assault Deluxe Edition multiplayer demo a) Medal of Honor: Allied Assault Spearhead: movie, multiplayer demo, multiplayer demo patch v2.11, retail patch from v2.0 to 2.11, patch from v2.11 to v2.15 b) Medal of Honor Allied Assault: Breakthrough: multiplayer demo, movies 2. Medal of Honor: Pacific Assault: technology movies |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #22 (permalink) | ||
|
Nasol, atunci mai am o misiune si il termin si eu. Mare pacat, insa se pare ca asta e single playerul in ziua de azi. Cu toate astea, indraznesc sa spun ca este first-personul cu cel mai tare single de pana acum. Depaseste clar Half Life si, zic eu, chiar Flashpoint in unele privinte. Ce sa spun, feeling la cote inalte. Cel putin in prima misiune, cand urlau aia langa mine si trageau ca disperatii ma uitam ca prostul, uitasem efectiv ca mai am si eu o arma in mana Iar misiunea cu debarcarea in Normandia....senzational, pur si simplu senzational. Printre putinele jocuri unde chiar ai impresia ca impusti pe cineva.La capitolul grafica insa, ceva nu este in regula. Nu zic ca grafica e nasoala, sunt nivele unde chiar ai ce privi insa, comparativ cu Wolfenstein, nu misca. Nici la propriu, nici la figurat Nici asta nu ar o problema dar cand ma gandesc cat de bine mergea wolf-ul in 1024 si cand ma uit la Medal of Honor cum scartaie uneori chiar in 800x600 ma cam oftic. Astept patch-ul | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Si eu cred ca este FPS-ul cu cel mai bun feeling. Numai cand ma gandesc la misiunea cu debarcarea in Normandia, parca eram acolo. Senzational. Cat despre grafica mi se pare mai buna decat in RTCW. L-am jucat in 1024x768 cu totul la maxim. Singura misiunea unde a mers greu era aia in padure, iarna. Iar armele le consider cele mai reusite dintre FPS-urile de pana acuma. Pacat ca a fost asa scurt. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
ok, am ajuns la pe la sfarshitul celei de a 5-a misiuni. E primul single-player care "ma prinde" de 1 an si ceva (Half-Life killer? lol, nici nu se compara- p'ala l-am jucat pentru ca efectiv era o lipsa acuta de FPS-uri cat de cat decente). Impresia lasata e una de genul: wow!. ..WOW!...WOOOOW! ... [pauza in care nu mai am cuvinte]... WOW!.Jocul are un feeling extraordinar de razboi d'ala crud, in care nu auzi impushcatura, dar pici mort instantaneu din cauza unui sniper. tzin minte ca intrasem intr-un orashel distrus 3 sferturi, pe o vreme mizera (ploaie si un pic de ceatza) si in care daca scoteai capul pe strada te trezeai impanat de gloante... am stat cu Matrix vreo juma de ora pana am identificat sniperii (erau aproape invizibili: daca erau in dreptul unei ushi, apareau - trageau - se ascundeau; daca erau pe acoperish, se vedea doar casca si eventual un pic din tzeava armei). adaugatzi un sunet incredibil (ok, grafica e mai slabutza, dar sunetul compenseaza pe deplin) si o sa avetzi imaginea unei veritabile scene de razboi (jocul se inspira puternic din Saving Private Ryan). Debarcarea din Normandia e alta parte din joc in care am ramas efectiv masca: exact ca in film,... fluieratul ala sec care anuntza deschiderea trapelor de la navele de debarcare, urmat de o ploaie de gloante care ii secera pe cei din jur (am murit de cateva ori exact la faza asta), dupa care un infern de explozii, urlete, gloanzte care se infig in apa si lasa o dara (iar o imagine din film...), fuga prin apa incercand sa scapi de ploaia aia de gloante... la un moment dat ma adapostisem dupa un "sparanghel al lui Rommel", gloantele ricoshau in metal intr-una, iar eu ma uitam in jur cum cei care veneau dupa mine mureau unul dupa altul sau cadeau urland la pamant. e si o faza in care catziva din regimentul tau se opresc in spatele unui "sparanghel" iar sergentul incepe sa urle comenzi si sa explice urmatoarea miscare care trebuie facuta (o singura data am nimerit langa ei, de cele mai multe ori urmaream faza de la distantza). ma opresc aici ca sa nu stric distractia celor care vor ajunge la misiunea asta... ![]() dupa cum spuneam, e primul joc dupa 1 an si jumatate, al carui single-player ma tzine "lipit" de calculator. iar dupa ce joci un pic, nici nu mai conteaza ca grafica scartzaie, sau ca armele raman inca in aer dupa ce mori ("moshtenire" de la engine-ul de q3)... AI-ul, in schimb, e excelent, mult superior celui din Half-Life. ar mai fi multe de spus despre joc, dar m-am plictisit ingrozitor de scris .
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Pablos, depinde ce iti place. Flashpoint da impresia de razboi la scara larga; in MoHaa, desi vorbim de WWII, misiunile au un caracter ceva mai "local". Tot misiunile astea sunt puternic scriptate, generind un feeling de mori nebun. Cel putin la misiunea Sniper's Last Stand (aia de care zicea LouCypher), se apropie de Avp la capitolul tensiune. Iar sunetul.....ba, cand urla aia din toti rarunchii "Grenaaaaadeeeee" iti vine sa te bagi sub birou efectiv. In plus, da al naibii de bine sa vezi cum niste bieti soldati controlati de un biet calculator se imprastie ca iepurii la auzul urletului respectiv. In plus, se descurca foarte bine cand e vorba de caft. In prima misune, cand am vazut ca am wingmeni m-au apucat nervii, insa dupa ce ma uitam ca prostu' cum vorbesc intre ei, se ascund dupa butoaie, arunca grenade si efectiv curata harta fara ca eu sa fi tras vreun foc, mi-am schimbat parerea. Eu unul nu am gasit in Flashpoint misiune care sa ma faca sa nu mai vreau sa scot nasul din craterul in care ma ascunsesem. Stateam pe vine (apropos, idee buna, nu trebe sa mai apesi tot timpul "crouch" ca sa stai pe jos, este suficient doar o data, si inca o data pentru ridicat in picioare) si cum scoteam nasul afara incepeau sa ploua gloantele in jurul meu. Sa turbez si mai multe nu.... Trebuie jucat, ca asa as putea scrie inca juma de ora; cum se ascund dupa perete soldatii si scot doar gunul dupa colt si te ciuruie, cum ramai tablou cand te trezesti ca peretele din fata ta se transforma in moloz dupa ghiuleaua trasa de un panzer, cum stai cu inima cat un purice si te misti milimetru cu milimetru incercand sa localizezi fereastra de la care trage sniperul care cum ai iesit din ascunzatoare te-a facut praf, si tot asa..... | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Uau ....
Am jucat Medal of Honor pentru play station .. super joc frate feeeling adevarat dar engine-ul era prea slab pentru un TV ... daca ar fi fost pe un calc cu g.force 3 shi un monitor de 17 la 1 giga shi tot tacâmul cred ca ar fi fost altceva ... dar shi asa jocul e super marfa .... eu daca as mai avea PS as juca in continuare jocul asta ...
__________________ In hell I am ... From hell i'm returning ... | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
spawn: Q: What platforms will the game be released for? A: PC Only. There's a different MOH game called Frontline that's shipping for the PS2 in March. Although there's a D-day mission in that game, the rest of the missions are completely different and you play as the original MOH PSX soldier named Lt. Jimmy Patterson.
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Well.. nu am jucat inca foarte mult, deocamdata concluziile sunt: - imi place foarte mult feeling-ul armelor - e o placere sa tragi cu Garand-ul ala. Pacat ca nu au bagat si ei ceva in genul catarilor din OFP. - gloantele nu trec prin pereti, ceea ce dupa ce urmaresc o anumita scena din Private Ryan parca ma cam supara. Totusi, trebuie mentionat ca majoritatea peretilor sunt foarte grosi... poate ca oricum nu ar trece. - cainii sunt super comici/penibili - prea liniar (design-ul nivelelor) pentru gusturile mele. Devine de nejucat pe Hard pentru ca nu ai unde sa te ascunzi, pe unde sa ii ocolesti pe baietii rai, etc. - ideea cu respawnatul inamicilor e buna Pe ansamblu, cred ca reuseste foarte bine ceea ce si-a propus, sa fie un Action 3D shooter plasat in al doilea razboi mondial.
__________________ Tomcat | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 |
Incepand de la starea de confuzie din randul "fritzilor" cauzata de impetuozitatea atacurilor aliate (adica eu :P), fapt care ii face sa treaca in fuga pe langa tine fara sa te observe pe moment, trecand pe la santinelele furate de peisajul bacovian de le dai cu pistolul la cerebel si terminand cu salve de KAR "peste gard" drept la scafarlie, am ajuns la umila concluzie ca jocul are un AI destul de dubios. Ce-i drept, ca ce e prea mult strica, mai ales pe "medium". ;) Probabil ca v-ati dat seama ca sfarsitul jocului ne rezerva un addon, nu? ;) Naiba, nu se termina razboiul la o fabrica amarata de gaze lacrimogene... Unde-s lagarele, V2-urile, planurile Me-ului cu reactie, secretele celui de-al 3-lea Reich ...? (ordinea cronologica este irelevanta) :P Grr@designers: O data terminat jocul pe un oarecare nivel de dificultate, rejucabilitatea este aproape nula. Multiplayer ownz instead. :P Hail@designers: Nivelul cu padurea aia pe timp de iarna, cu urletele lupilor/cainilor, cu lunetistii aia cremenali plasati diabolic, cu ceata aia, cu cuiburile alea de mitraliera care te secerau la prima miscare gresita, mi s-a parut cel mai bine realizat din tot jocul. PS: Cateii reprezinta cel mai mare pericol pentru personagiu, mai ales aia care nu latra si purced direct la actiune. Evident, "baietii cu lupa" reprezinta un capitol separat. ;) | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
- http://www.computergames.ro/article.php?sid=659 Aveti aici si un walkthrough pentru prima misiune si doua noi "moduri"
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
personajul in Hidden & Dangerous avea o fizica de shoarece beat si prins intr-o tigaie cu ulei incins...sa fim serioshi, ai intentii bune, dar nu ajung pentru a scoate un joc bun. plus ca avea o gramada de buguri. iar MoH e un joc care n-a tzintit totushi atat de sus ca un Flashpoint, Unreal2 sau Doom3... oricum, vad ca a aparut o comunitate maricica intr-un timp record . si io i-am ingroshat randurile .
|
| | #40 (permalink) | ||
|
intrebarea zilei: unde e serverul de mp? raspunsul lunii: e pe vine! SP sux, MP rulz! asteptam serverul cu sufletul la gura, casca pe cap... si lentilele de la Mauser KAR 98K+scope curatate de sange, praf si creier de adversar.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |