![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| 1. Medal of Honor: Allied Assault: multiplayer demo, single-player demo, patch v1.1, patch v1.11. - Medal Of Honor: Allied Assault Deluxe Edition multiplayer demo a) Medal of Honor: Allied Assault Spearhead: movie, multiplayer demo, multiplayer demo patch v2.11, retail patch from v2.0 to 2.11, patch from v2.11 to v2.15 b) Medal of Honor Allied Assault: Breakthrough: multiplayer demo, movies 2. Medal of Honor: Pacific Assault: technology movies |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Bucharest, Romania |
stati sa vina h&d2 si mai vorbim noi... in plus, cativa baieti lucreaza la un mod de flashpoint, invasion 1944... i can't wait for it to be done... iar pe 6 iunie 2002, EA va lansa Medal of Honor Frontline (addon pt Medal of Honor Allied Assault): "Intr-un interviu acordat celor de la Spong.com, Rick Giolito - oficial EA - a afirmat ca va apare in octombrie un addon numit Medal of Honor: Team Assault ce va include trupe rusesti, britanice si italiene (pe langa cele germane si americane deja existente), declarand apoi ca "In 2002 we will be releasing Medal of Honour 3 for PC, PlayStation 2 and hopefully GameCube". Totodata EA au anuntat ca vor lansa un patch ce va integra in joc un server browser." dar am citit articolul si era vb de frontline, nu de team assault... aveau si niste screenshoturi p'acolo... szuper... nimeni nu stie despre celelalte 2 medal of honor'uri de pe playstation1?!! tiamat
__________________ | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Medal of Honor: Dezamagire Totala Si numai voi cu threadu vostru sinteti de vina ca mi-am pierdut totusi o ora sa-l incerc. ![]() Dupa atitea laude ca feelingu ca grafica ca bla bla am zis ca merita o incercare. Instalez, incarc joku, options, pun totu la maxim, rezolutie 1024, 32biti si ii dau drumul. Incepe trainingul. Misto zic eu in naivitatea mea. Dau drumul la primul si nivel si stupefactie: cred ca mi se misca cu 10 fps. Ce reaq? Resetez, ii dau drumu iar si...la fel. Hmm. Acu io stiu, poate ca un P3600, 256MB, Geforce256 32MBDDR e cam putin pentru vremurile astea cu toate va Wolfensteinu mi-a mers perfect cu setarile la maxim 1024 32b. Anyway, schimb rezolutia la 800x600 32b, las restul la maxim, pun sunetu la 22khz si la drum. Eee...alta viata...asa mai merge, ma bucuram eu crezind ca am scapat. Dar stai, nu, oh my god, am ajuns la mometul ambuscadei cind prins in ambuscada celor 3-5 frameuri pe secunda nu am apucat sa omor decit vreo 2 nemtalai pina sa-mi zboare ei creierii. Deci sa recapitulam, joku asta de kakat nu vrea sa mearga cursiv in 800x600. N-am mai stat sa incerc 640x480 cu toate ca poate as fi facut-o daca nu observam ceva care mi-a luat chefu definitiv. Am mai incarcat odata salvarea de la ambuscada si am vazut ca io trageam intr-o veselie in nemtii de pe acoperis ignorind mesajul "du-te la avtomatu de la geam" si aia veneau intr-o veselie cred ca omorisem vreo 30 deja si in momentul in care m-am dus intr-un tirziu acolo au disparut ca prin minune (sau mai bien zis n-au mai aparut altii). Ce scripturi de kakat! Parca jucam vreun Arcade or somthin'.. Asa o fi fost si in realitate..daca ingnorai sau nu auzeai in focu luptei vreun ordin...intr-ai in hell loop d-asta... atit am avut de spus
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Oricum, din cate am vazut pe siteurile de specialitate, si acolo domneste aceeasi confuzie, nimeni nu stie care cum voteaza ![]() P.S. Intr-adevar, serveru' de mohaa e pe drum Update: se pare ca am avut dreptate. Citez de pe Voodooextreme: PlanetPS2 offers up a first look at Medal of Honor Frontline the upcoming WW2 flavored action game for the PS2 from EA" - http://www.planetps2.com/features/fi...onorfrontline/ Multumesc pentru critici, oricand sunt binevenite
__________________ Clientu' de azi, victima de maine Last edited by Assassin; 26-01-2002 at 02:18.. | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
mie nici nu mi-a mers instalat. nu gaseste un pak de pe nici unul din cd-uri. damn.. cred ca e scris prost. sa mai iau odata ISO-urile. that does it!!!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
CdinT: se stia ca jocul are niste cerinte hardware destul de serioase. oricum, noi comentam feelingul nu modul in care se misca pe un comp decent dotat. eu il joc in 640x480 si sunt fericit cu neuronul ala care mi-a mai ramas.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Si eu tot in 640 am ajuns sa il joc. Iar la ultimele nivele, 640 cu totul (dar totul) pe low. Oh well, asta e. Problema majora a survenit cand l-am instalat a doua oara, intaratat fiind de postul lui Matrix. So, instalez jocu, il pun cu tupeu in 1024, dat fiind ca la prima instalare primele 2,3 misiuni mergeau chiar decent in sus numita rezolutie si, surpriza. 3, 4 frameuri pe secunda. Evident ca l-am rasucit pe toate partile, dar nimic. In plus, la ultimele misiuni am tot experimentat cu optiunile jocului, incercand sa il fac sa mearga mai bine fara sa am senzatia ca joc wolf3D. Concluzia a fost ca, in zonele in care jocul devenea "unplayable" nu era aproape nici o diferenta intre 1280 si 640, indiferent de detaliu. Poate ca pe 1280 mai ramaneam fara 3, 4 frameuri si cam atat. Vad ca a aparut si patchul, dar nu fixeaza decat niste chestii de multi asa ca, in combinatie cu instalul numarul 2 care s-a dovedit de nejucat orice i-as face, va trebui sa ma las de MOHAA pana la upgrade. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
LouCypher: in a doua parte a postului anterior ma pling si de feeling. nu iert nimic poate doar culorile. da da, avea niste culori foarte vii acest joc hai sa-i dam nota 10 la capitolul asta.
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Paris (chinatown) |
Ba nu stiu poate aveti voi un iso mai naspa ,la mine ruleaza cu detail la max cu 1600x1200 ,ah am un release FLT btw...
__________________ TB1ghz@1420 256Cas2 Crucial GEFORCE3 TI 200 @242@550 Maxtor Diamond 60GB 19"Ilyama | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Jocul este exceptional, n-am mai vazut de mult asa ceva. Exceptand un bug la nivelul 5, ala cu sniperii pe ploaie, unde ma croseta unul pe care nu l-am gasit decat bagand cheatul cu noclip. Gagiul tragea prin poligoane cu nonsalanta... ![]() Asta e, e belea in rest La cerinte, draq sa ma ia, TBird 1000 256 Ram TNT2M64 merge bine in 800x600 16 bit, restul la maxim tot. N-am avut slowdownuri pana acum, sunt cateva harti de multiplayer insa unde sughite rau. Da' las' ca-mi iau io GF3 zilele astea, si mai vedem care pe care
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
hi all Madu here ba deci e uber jocu cred ca am ajuns aprope de final pe medium (sunt intr-o padure pe timp de iarna si imi bag deshtele in ochi ca nu vad nemeca din cauza cetzii ) cel mai marfa ar fii daca am avea un server al nostru aicea cred ca ar fi uber ! mai ales daca s-ar juca pe obiective (de aparat respectiv distrus) singurul lucru pe care il reproshez este faptul ca AI nu este f bun, or fi fost nemtzii mai tolomaci da' nici in halu asta | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
subscriu .... jocul e UBER are un feeling mult mai bun decat return to castel... wolf care era o b./.. datorita prstiilor alora de monstri.. grafica e mai proasta dar nu conteaza... inradevar faza cu tancu, mitralierele din jeep... suna a arcade dar mie mi-a placut... oricum e primu` 3d shooter pe care l-am inceput si pe hard dupa ce l-am terminat pe mediu... nu stiu daca o sa-l si termin dar e ceva... johnel
__________________ brb | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Dupa cum spuneam matrix nu e ultimul care o sa termine jocul dar el l-a terminat pe medium ... dar emeul poate ai sa fii ptimul care il termina pe hard dar cam greu de crezut ...and 10x Luc... for tip ... dar cred ca asta de pe PS2 .. nu o sa arate la fel ca asta de pe PC . nu ??
__________________ In hell I am ... From hell i'm returning ... | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Jocul e bun spre foarte bun, are de toate pentru toti. Il joc pe hard si aseara la misiunea 5 parca inainte de episodul cu tancul deci la sfirsitul episodului in care mergi prin ploaie in orasul plin de lunetisti cind am ajuns la tanc in loc sa trec la urmatorul a incarcat tot nivelul cu orasul si pe ecran a aparut un mesaj in care imi spunea ca am 60 de secunde sa ma ascund dupa care un medic cu bazoka a inceput sa ma caute si cind a dat de mine ma omorit. Chestia nu a mers decit de doua ori apoi nu a mai vrut. A mai intinlit cineva din voi asa ceva ?
__________________ When you lose, don't lose the lesson. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| SUPERB Si mi-a mers acceptabil pe un V3 3000, Tbird 750/825, 128RAM. In rezolutia de 640, dar cu detaliile pe mediu sau high. Daca in single e asa, pai in mp o sa innebunesc de placere
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
FAZA: Am inceput si eu sa-l joc aseara... Cand am ajuns la misiunea de la fara am intalnit pentru prima data o chestie intr-un joc, care m-a dat pe spate... Mergeam pe un drum, pe sub faleza si la un moment dar drumul face un cor usor. Cum nu stiam ce ma asteapta dupa colt, m-am strecurat pe langa zid. In acelasi timp de dupa coltz (tot pe langa peretele falezie) vine un neamtz. Dau nas in nas cu el la care ce se intampla? SE SPERIE.. .scoate un AHHH! si i se clatina arma in mana! Bestial... in rest feeling-ul de lupta... etc. etc... de feeling-ul armelor nu mai zic... Singurul lucru pe care il pot reprosa e ca la aceeasi configuratie RTCW se misca si arata mult mai bine dpdv grafic. Totusi m-au incantat niste mici gaselnite ca valurile care se sparg de tarm si arunca spuma... In concluzie.... BESTIAL... fff mishto... Nu prea intzeleg partea aia cu 6 misiuni.... e doar pe doua CD-uri...
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |