![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| 1. Medal of Honor: Allied Assault: multiplayer demo, single-player demo, patch v1.1, patch v1.11. - Medal Of Honor: Allied Assault Deluxe Edition multiplayer demo a) Medal of Honor: Allied Assault Spearhead: movie, multiplayer demo, multiplayer demo patch v2.11, retail patch from v2.0 to 2.11, patch from v2.11 to v2.15 b) Medal of Honor Allied Assault: Breakthrough: multiplayer demo, movies 2. Medal of Honor: Pacific Assault: technology movies |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
|
Titlul spune tot. Exista un astfel de server in Ro ? Daca da, care ? Daca nu, de ce ?
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2001 Location: Bucharest for now |
deci cand pina la urma va fi acest mohaa??? zicetzi ca tocma ma gandeam sal deziinstalaez ca lam terminat!
__________________ MMORPG-urile sunt ca femeile. La inceput sunt misterioase, pline de taine si par o potentiala sursa de placere ca in final sa ajunga sa-ti consume timpul, banii, prietenii, viata sociala, etc (Urban) Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta. Asteapta pana o face ea singura. (Humphrey Bogart) Bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati. (Maurice Chevalier) Cand o femeie isi contureaza buzele, este ca si cand un soldat isi curata mitraliera. (Bob Hope) | ||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Hmm, am jucat si am rasjucat demo-ul pe easy si medium nici o problema(by the way, in oras, casa aia de pe colt, dupa ce omori Tiger-ul ala am impresia ca e aceeasi casa din Saving Private Ryan, cu mitraliera aia sus la fereastra, de unde trageau ei in nemti, super! ), dar pe hard, imediat cum ajung la tancul ala distrus si vine un halftrack, sa-l ia dracu daca am reusit sa-l distrug.masinaria incaseaza doua panzer schreck-uri pina moare, dar... numai una reusesc sa lansez in el, dupa aia, ala de la mitraliera te face ciur... ![]() Si am incercat sa-l snipez pe ala de la mitraliera, dar nu merge... i se vede capul in spatele turelei, dar nu am reusit sa-l termin.... A terminat cineva demo-ul pe hard? Damn
__________________ Cei 50 de ani ai omului sunt un vis fantomatic prin eternele transmigratii - Oda Nobunaga | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Atmosfera si realizare de exceptie, dar jocul este mult prea scurt, iar dificultatea nu este deloc mare, primele 3 misiuni fiind de-a dreptul banale. L-am terminat intr-o singura noapte pe Hard, fara prea multe probleme, doar de cateva ori fiind nevoie de save/load repetate. Pe sistemul meu (Athlon XP 1800+, 512 MB RAM, GeForce 3) s-a miscat perfect in toate misiunile, rezolutie 1280x1024, toate detaliile la maxim. Nu stiu ce probleme rezolva ultimul (si singurul pana acum, AFAIK) patch oficial, dar faceti rost neaparat de blood patch, este mult mai atractiv cu el.
__________________ have no fear. just paniq. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
vezi ca e si un mod de "real-life" cica , in care fizica personajului e un pic schimbata si gloantele fac un damage mult mai mare. in plus, cica ar conta f. mult si locul in care ai fost impushcat (ma rog, cica ar conta si in jocul simplu, dar nu mi s-a parut...).
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| MOHAA Server
De azi merge si serverul de Medal of Honor: Allied Assault , la adresa mohaa.computergames.ro . Niste detalii esentiale penrtu cei ce vor sa joace pe acest server: Este permisa doar conectarea clientilor care poseda un serial number original (Serverul este autentificat pe Gamespy) In citeva zile vom pune si rankings-urile pentru server, iar cei care vor fi pe locul 1, 2 si 3 in stats-uri pe 31 Martie va primi: - Locul 1: C&C Renegade Original si un tricou Medal of Honour stil Armata - Locurile 2 si 3: vor primi fiecare un tricou Medal of Honour Pentru luna Aprilie se anunta alte premii si mai interesante. Serverul merge datorita eforturilor comune Computer Games si Best Distribution. PS. In attachment aveti o poza cu tricoul. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Da ma Silviu dar vezi tu ca eu nu pot juca pe acest server deoarece versiunea mea de mohaa nu poate fi updatata (nu am versiunea de joc UK ) Apropo care e diferenta intre v 1.0 shi v1.1 ? Shi vezi shi tu daca poti face serveru sa nu fie v 1.1 chiar as jucape serveru tau Oricum eu joc pe gamespy pe nishte servere din afara shi am ping 100 -150 | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Abia am trecut de misiunea cu debarcarea, si pot sa spun cu mana pe...Thompson, ca jocul NU ma impresioneaza. Adica nu este ce m-am asteptat, dupa ce toate siteurile cantau ca e RtCW ass kicker.... Recunosc ca nu sunt adeptul jocurilor realiste. Insa oricum, mi se pare aberant ca sa-i trimiti pe saracutii soldatei sa debarce in Normandia inarmati doar cu un Thompson, un pistol si cateva grenade. Si nici macar munitie suficienta. Nu ma intelegeti gresit. Jocul e bun, gameplay-ul e bun, lasa impresia de "polished", pe care o apreciez foarte mult la jocuri. Fazele in care ti-e si frica sa scoti capul din groapa sunt adevarate, chiar asa e, si asta conteaza mult. Insa, totusi, poate am io asteptari prea ridicate, de aceea nu am picat pe spate. Sau poate fazele dementiale abia acum incep. Whatever, mai scriu impresii dupa ce il termin.
__________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |