![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
dupa un Stranglehold de 12 giga pe care l-am jucat doar pentru grafica pentru ca arata bine si pentru faptul ca altceva in afara de pac pac nu exista, deci era ceva usor si super-simplu (mai simt nevoia sa joc asa ceva) si dupa un Black Site Area 51 parca de 10 gb de toata jena (ambele poarta semnatura Midway), oare ce sa ma astept de la un Turok iar de 12 giga cu marele Unreal Engine 3 ? sa nu mai vorbesc de Hour of Victory da ala bine ca era mic, ca nu mi-am pierdut timpul cu el prea mult ... poate e ceva de Turok asta | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Am gasit un review; jocul pare sa devina mai interesant dupa o perioada de acomodare. Ei spun ca e de nota 7=Good. http://www.gamesradar.com/pc/turok/r...10212142908006 | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
in level a luat 7.8. Mai am 3 ore pana il iau si eu. Pare interesant
__________________ DFI p965 Dark | Intel Core 2 Duo e4500@ 3.2 Ghz v1.4 | Akasa AK965 | Kingmax 2x1gb ddr2 800 Mhz 4-4-4-12 v1.95 | Gigabyte HD4850 | Samsung 2x250GB 8mb | Silverstone ST40EF 400w | Asus Mb19tu 19" | Logitech X-530 | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
E misto jocul.Mie imi place desi e extrem de liniar exact ca in king kong cu aceleasi carari intre stanci/vegetatie.Am ajuns pana la faza unde te reintalnesti cu aia de pe nava, de unde incepi nivelul urmator seara. E bine ca nu trebuie sa'ti faci grija sa controlezi pe slade(ca'n jericho).Ai'ul e penibil la soldati.La crocobauri e bunicel. ps: Abia astept sa am ocazia sa'l omor pe t-rex.
__________________ | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
nu am jucat mult ... adica pana mi-a aratat arma camaradului tras in boscheti de dinozaurii aia ... inceputul este frumusel, atmosferic, padurea aia in care te afli arata destul de bine, cu ierburi inalte, copaci frumusei, mai ramane sa vad cum e actiunea pe bune; luptele cu oamenii si cu dino 3 poze pe 1024x768 si totul maxim; arata bine | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Timisoara |
grafica de nota 4, gameplay de consola pentru idioti, sunet varza, cu totul la maxim 1440x900 si 16x se vede atat de penal... si cand ranesti un dinozaur arata de ma doare retina ochiului ce sa mai zic de gameplay consola pe fata... point and click .... SHIT nu merita downloadat nici de pe torente sa vezi cum ii dar mai cumparat | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
E o porcarie de joc, atat pt console cat si pt pc...Generic shooter nr. xxxx. Nici macar niste arme mai originale nu s-au chinuit sa faca. Daca stiti armele din Turok-urile vechi, at veti intelege...Mie mi-ar fi rusine sa scot un astfel de joc pe piata.
| ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
A mai specificat cineva pe aici parca... Turok are fov mic si deaia te dor ochii. Nu intelegi nimic...
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Iasi |
Eh de toate puteti spune numa de sunet nu ! Sunetul e chiar bun si creeaza atmosfera. Grafica e de kko pentru ca atata poate Unreal engine scris din start sa ruleze SI pe harware demodat de consola. Ca gameplay -pentru perioade scurte de timp il gasesc chiar relaxant sa ii iau la omor Knife only . Asta e 16 Giga ocupati degeaba. | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
unde-i shooter bun ma bag si io , adica sunt gameri si gameri; unii foarte pretentiosi carora nu le convine nimic si deja devin stresanti si penibili, altii sunt asa ca mine in sensul ca daca fps-ul este bun, cu atmosfera bine lucrata indiferent ca aduce inovatii sau nu, este foarte tare ... practic doar el si King Kong sunt fps-urile in care te lupti cu t-rex si cu alti dino ... daca ma uit la Hour of Victory mi se face greata vazand cat de prost poate fi pentru ca am jucat CoD2, MoH Airborne, BiA, jocuri care sunt superbe si redau ww2-ul cat de bine pot ele ... pentru Turok nu avem repere, pentru ca este ceva diferit; nu stiu ce parere aveti voi da mie imi place si conteaza sa te simti bine jucandu-l ... Anubis am pus mai sus 3 screenuri
| |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
nasoala grafica.. iti zgarie ochii in 1920 cu 16x aa si af... si tot oribil e.. multumim consolelor pt care a fost facut. si cred ca au avut niste tipi chiori de s-au ocupat cu texturile alea oribile. si-au batut joc de engineul ala ![]() de mult nu am mai vazut pereti de stanci absolut drepti! http://i284.photobucket.com/albums/l.../Frtitlu-1.jpg http://i284.photobucket.com/albums/l...Frtitlu2-1.jpg http://i284.photobucket.com/albums/l...Frtitlu3-1.jpg http://i284.photobucket.com/albums/l...Frtitlu4-1.jpg * si mai ocupa si ca nesimtitul 15gb bataie de joc
__________________ "The lord of murder shall perish, but in his death he shall spawn a score of mortal progeny. Chaos shall be sown in their footsteps. So Sayeth, the wise Alaundo" | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
Cum poti sa afirmi ca un joc pe un hardware limitat cum e cel al consolelor are texturi mai slabe si mai spalacite ca acelasi joc rulat pe PC pe un 9800gtx / 3870x2 la 1920 * 1200???????
__________________ My gaming rig E8400@3.00Ghz, Asus BLITZ Formula, 2 * 2GB DDR2 800Mhz Corsair XMS2 DHX, BFG GTX 280 OC, Creative X-FI Xtreme Gamer, Thermaltake 600W PSU. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|