![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
Magnific jocul.Am reusit sa'l termin.Prima impresie a fost rea datorita inceputului plictisitor si liniaritatii. Insa cam dupa 1/3 din joc, nivelele devin mai mari,mai antrenante si mai grele.Grafica nu e cea mai buna,insa merge.Sunetul de asemenea. Ai'ul soldatilor e f prost. Finalul rupe de tot.Partea cand trebuie sa iesi din baza ce explodeaza e fenomenal facuta. Per total i'as da un 9. Parerea mea e ca e mai bun decat panarama aia de crysis(normal nu ma refer la grafica) la care nu rezistam sa joc mai mult de 1 ora din cauza plictiselii.Concluzia e ca e un joc reusit.Asteptam urmatorul turok
__________________ Last edited by kensky; 25-04-2008 at 17:59.. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Initial era un post foarte lung, da' am decis sa-l cenzurez. Pe scurt, motivele principale pentru care consider jocul asta penibil: on-screen instructions, F.O.V. aberant, boscheti 2D intr-un joc al anului 2008 care ocupa 12gb. Need I say more ? oldshooterman, ca idee, eu am cumparat Crysis-ul, desi nu m-a dat pe spate. Imo, Turok nu merita nici macar download-at. De aruncat banii pe el ce sa mai zic... | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: arad | Quote:
| ||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
grafica este foarte frumoasa ca peisaj nu mai exagerati degeaba ... ce legatura are Q4 si Doom3, doua jocuri unde actiunea se petrece in baze si cladiri din metal, cu Turok unde actiunea este in jungla ? singurul lucru destul de deranjant este acea stralucire din jurul personajelor destul de colturoasa ... in schimb arata misto ... ce-i drept nu se ridica la asteptarile lui 2008, dar este foarte bun jocul, atmosferic, plus ca nu vedeti in fiecare zi un joc in care actiunea sa se petreaca intr-o jungla unde dinozaurii sunt la tot pasul gata-gata sa te guste, iar cutitul ar trebui sa fie simbolul jocului asa cum ranga este in HL2, pentru ca este o arma foarte folositoare spre deosebire de alte jocuri in care ramane uitata pe tot parcursul jocului ... cateva inovatii, mici dar de efect cum ar fi luminita rosie care indica lipsa munitiei sau arcul traditional totusi puternic modifiat alaturi de dinozauri fac deliciul jocului.
| |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Este un joc relativ bun,la prima vedere.Nu am jucat prea mult (sunt la inceput,imd dupa ce am iesit din nava) pt ca am ajuns la o faza la care ma astepta 2 raptori,si eu nu am nici macar cutit...am salvat acolo pana aflu care-i faza. Oricum,nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor
__________________ Is time to CRACK!!!! ![]() | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
l-am luat si eu. sunt tare curios ce stie sa faca un joc din 2008, care are 12 gb si la instalare, inca 6 (din cate am auzit).
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- arata ca niste sprite-uri 2D penale. joaca Crysis sau The Witcher si ai sa vezi acolo peisaje impadurite bine facute Last edited by Alexneo; 27-04-2008 at 12:07.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Turok 1 a jucat cineva ? Jocul era facut pt pentium 2 , numai tin minte exact dar mi-a placut foarte mult jocul si dinozauri mici erau parca mai realisti si mult mai infricosatori , defapt dinozauri de aici parca sant niste poze cu gaste .Mergi printr-o padure pe o planeta ciudata si nu exista suspans de loc .Puteau macar sa faca niste sunete de crengi rupte si urlete ciudate care te urmaresc .Daca nu se pricep la grafica puteau sa ma invite pe mine acolo ca le faceam eu banda sonora de va ![]() ![]() spariam pe toti![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|