![]() |
| | #62 (permalink) | ||
|
Hesus, am luat demoul de Turok pentru XBOX 360 si i-am dat eject din fundul curtii dupa 10 minute. Cu ce naiba ati umplut 3 pagini? ![]() P.S. Cei doi nostalgici au uitat de Carnivores? Vegetatia aia o parea ridicola astazi, dar mergea pe Celeron 400 cu Voodoo Banshee.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Eu ma jucam Carnivores 2 pe vremuri cu speed hack *laughing* ... era bestial..
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
foarte misto jocul ... am trecut de cut-scene-ul cand ma intalnesc cu supravietuitorii de pe nava si il intalnesc pe Cowboy ... imi place ca pot aborda jocul in mod stealth si dinozaurii nu au nicio sansa; dinozaurii aia care merg in 4 labe sunt ai naibii de rapizi si letali ... trebuie jucat Turok ca sa placa va zic sincer; cu cat avansezi cu atat e mai frumos
| |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
il jucai si eu putin... frectie de joc . nu mi-a venit sa cred cat de prost pot arata peisajele , personajele... retin ca gears of war arata mult mai bine. si ut3 -ul. a fost la inceput o faza la care turok vede o vale cu fum in departare si apar niste dinozaurici p-acolo dintr-odata... shock! padurile aratau ingrozitor. adica si Oblivionul cred ca o da mai bine la peisaje decat acest rebut. mi se pare jenant ce au facut la grafica. si gameplayul e destul de penibil. pe langa faptul ca ma enerveaza cumplit topaielile de pe o stanca pe alta , catzaratul pe scari cu camera in spate (de ce trebuia sa fie in spate ? oricum nu poti face nimic in timp ce esti pe scara) si comentariile imbecile ale companionului d la inceput. dupa aproape o ora d joc pot spune ca e turok e dezamagitor... heck! dupa primele 10 secunde ale intro-ului iti poti da seama d asta.
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
io ce rahat mancam mai sus cand am zis ca odata cu avansarea in joc totul se schimba ? poate inceputul este mai sec, dar avansand ai noi arme, noi combinatii, alte lighioane ... povestea si atmosfera tip survival se intensifica .. si acum sincer: Crysis nu va place, Turok arata ca naiba in viziunea voastra, vad ca ai zis ca si Oblivion o da mai bine la peisaje ... asta inseamna ca si Oblivion este inferior dpdv grafic ? inferior cui atunci ? lui Blacksite ? Hour of Victory ? Zuma ?!! Oblivion este unul din cele mai aratoase jocuri de pana acum ... iar Turok are peisaje splendide, plus ca sunt diverse: putin pe stanci, putin prin pesteri, putin prin tufe, astfel ca nu te plictisesti ... nu o fi jocul cu cea mai buna grafica a anului 2008, dar arata mai mult decat decent ... eu iti respect parerea, dar chiar nu inteleg cum unii dintre voi nu accepta niciun joc; pai voi ce va jucati ?
| |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Baieti, eu am o problema cu jocul. E mai mult freeze decat normal. adica merge 1 secunda si sta 5. Nu inteleg de la ce sa fie, restul jocurilor merg toate perfect. Stiu ca poate nu pierd mare lucru ca nu il pot juca, dar ma streseaza ideea ca nu merge
__________________ Chieftec CX-03, Enermax 400W Liberty, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, Saphire HD4870 512M, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW ASUS S-ATA, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Pai nu mai am cum sa urc.Nu mai e nici o usa deschisa. Imi arata ca trapa se inchide si raman la parter. ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Era un bug.Am luat misiunea de la zero si am trecut. La misiunea "Reunions" dupa ce se incarca filmuletul, apare un ecran care se schimba in diverse culori verde, rosu, galben,....?? Nu pot face nimik sa merg mai departe.E chiar asa plin de bug-uri?? Last edited by coaca2003; 29-04-2008 at 15:32.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
salutare baieti...am si eu o problema.cand vreau sa intru in jok ma intreaba daca vreau sa raportez un bug...dau NO nu se intampla nimic daca dau YES ma baga in notepad parca.are cineva vreo idee ce sa-i fac? am atasat si un print.. | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Acum am si eu o problema. Am ajuns la nivelul cu liftul, am dat un Save, m-au omorat aia si am dat load, dar am dat load la cateva nivele in urma cand eram in jungla. Acum cand dau Continue ma da din jungla. Pot cumva sa fac sa ma dea de la nivelul cu liftul?? Ca daca nu ii dau DELETE.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|