![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ My gaming rig E8400@3.00Ghz, Asus BLITZ Formula, 2 * 2GB DDR2 800Mhz Corsair XMS2 DHX, BFG GTX 280 OC, Creative X-FI Xtreme Gamer, Thermaltake 600W PSU. | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
2 gb de ram pe XP am si eu asa ca nu cred ca-i asta problema, mai ales cand nu cere pic de swap in timpul jocului ...
__________________ vand ford focus tdci 1.8 2003 101cp->http://forum.computergames.ro/87-aut...00-caluti.html Haine(Lonsdale)->http://forum.computergames.ro/115-in...-sportive.html Cumpar anvelope de iarna R14 Ford Focus->http://forum.computergames.ro/87-aut...l#post38980381 | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Si la mine se incarca tot cam in 40s in Vista si merge perfect la 1920/1200. Grafica e destul de simpla la nivel de detalii, dar per ansamblu peisajul e spectaculos. Pacat nu nu sint mai multe posibilitati de a te plimba prin peisaj. Imi place muzica, coloana sonora e profunda, a trebuit sa reduc din bass ca se zguduie peretii...
| ||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
A ucis cineva sarpele ce iese din apa ?...am tot tras in gazele ce exlodeaza cand ataca cu capul de nenumarate ori ...sant 3 eruptii de unde ies gaze si am tras in ele gand venea cu capul , tot la urmatoarea care scotea gaze dar zmeul nu vroia sa moara...merita sa-l termina mai este ceva interesant dupa ?
__________________ ![]() ![]() ![]() Last edited by solaris15; 06-05-2008 at 20:04.. | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
tragi in gazele alea de vreo 7-8 parca si ii ajunge.Dupa sarpe devine f antrenant si greu jocul. salvari complete...parca ps: cei care au facut jocul au avut ceva bani la ce actori au bagat la voci.... ron perlman-hellboy1,2 t. olyphant -die hard 4,hitman william fichtner -prison break
__________________ | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Nu cu lansatorul de rachete il omori, ci cu shotgun-ul. Ai un shotgun pe plansa, te pui dupa niste cutii si te invarti dupa ele si tragi cu shotgun-ul in el. Moare greu da moare. Si cand pica te duci langa el apesi LeftClick si face o cinematica misto, ca sa il finishezi Mie mi-a placut joculetul
__________________ My gaming rig E8400@3.00Ghz, Asus BLITZ Formula, 2 * 2GB DDR2 800Mhz Corsair XMS2 DHX, BFG GTX 280 OC, Creative X-FI Xtreme Gamer, Thermaltake 600W PSU. | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | -------------------- Editare ulterioară -------------------- acum ca l-am terminat sa-mi zic si eu parerea! e un joc sub asteptari! nu se compara cu crysis!merita jucat doar in lipsa de altceva! eu l-am jucat pt ca pe 25aprilie nu erau pareri despre el! Last edited by catalyn83; 09-05-2008 at 17:21.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Care este combinata cand trage cu sageti sa tina arcul drept? ca asa cum e acum nu merg sagetile prea departe.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Click dreapta (tii apasat) dupa care tii apasat stinga pina incepe sa tremure arcul; cind lasi stinga sau tii apasat prea mult timp pleaca sageata...Super tare jocul, mai ales in partea a doua. (foarte tari sagetile cu grenada!)
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|