Buna seara. A incercat cineva acest joc ? Cum este ?
Buna seara. A incercat cineva acest joc ? Cum este ?
The life is beautiful with Games!
acu il iau si eu de undevasper sa fie ceva de el ...o sa revin cu pareri..asa pare dragut,dar nu se stie
Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune
@InFernal vezi pm.
On topic: si eu sunt curios cum e jocul![]()
Rak'lo najaquna shel're hara kek
Nemultumitor pentru mine. Nu imi place cum se misca caracterul si nici cum trage cu arma. Grafica, sa zicem, aproape decenta, nu prea sunt optiuni de setat la el. In lipsa de altceva merge.
da cam asa e ... grafica nu se ridica la adevarata valoare a lui Unreal 3, pac-pac ca in counter ( same s**t si ca in Hour of Victory ), feeling cam zero in afara de bombardamente si de zepelinele alea ... un joc mediocru si vad ca lumea nu intelege ca iti trebuie talent si trebuie munca depusa ca sa faci un joc de razboi (Call of Duty este za best)
Se poate seta mai sus de 1024x768 ? nu am decat 640 x 800x si 1024x la rezolutii.
O sa mai caut prin joc poate dau de fisierul unde se tin setarile ...
Experience is a hard teacher because she gives the test first, the lesson afterwards.
Amateurs train until they get it right, professionals train until they get it wrong.
Da, grafica e primul aspect nemulţumitor care sare în ochi (doh!). Mafia, joc din 2002, e peste TP: Fall of Liberty. Acesta din urmă are o grafică ştearsă, parcă totul e în nuanţe de gri, feţele personajelor sunt penibile, luminile nu strălucesc nici ele (pun intended), doar reflexiile ce mai fac faţă standardului anului 2008. Şi nu pricep cum de rezoluţia maximă este 1024x768. Înţeleg că e portat de pe consolă, dar nu credeam că e vorba de Play Station 1. Culmea e că, pe setarea "high", unde jocul aproape că arată ca Mafia pe "low", mai are nesimţirea să se împiedice.
Partea proastă e că nici jucabilitatea nu scoate jocul din mediocritate, senzaţia de şoarec într-un labirint (foarte îngust şi cu pereţi mai mult sau mai puţin vizibili) fiind omniprezentă şi foarte iritantă. Şi e cu atât mai iritantă cu cât din trailer jocul dădea impresia că e "free roam". Mă rog, din trailer mă aşteptam la un joc excelent şi cu o grafică năucitoare, dar se mai înşală omul, nu ? Şi ariciul a descoperit asta.
Sunetele, în schimb, mi se par destul de bune. Muzica aproape că nu există, făcându-se auzită doar în momente cheie, acesta nefiind neapărat un lucru rău, întrucât am tendinţa să opresc muzica la jocuri.
Una peste alta, e un joc mediocru care merge jucat doar în cazuri grave de plictiseală, cam aşa cum mă simt eu acum. Păcat de idee, care nu e rea deloc, dar aplicată execrabil.
How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd.
And so, it begins
Am incercat demo-ul pe Xbox360. Dupa 5 minute m-am plictisit si l-am sters: nu m-a atras cu nimic. Inca din ultimele trailere care aratau gameplay-ul, am inceput sa stramb din nas. Singurul lucru care m-a facut sa iau jocul a fost ideea excelenta. Storyline-ul poate fi foarte reusit, dar in rest esueaza.
PS: Nu stiu de ce faceau atata reclama asupra faptului ca este produs de aceeasi echipa care a lucrat la CoD:Finest Hour, deoarece jocul a fost un esec. Just my 2 cents™....
Şi partea cea mai tare e că-i incredibil de scurt. Cred că am jucat azi 5 ore, maxim 6, cu mai multe încărcărci, şi l-am terminat deja. Blah...
How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd.
And so, it begins
deci ai avut rabdarea sa-l si termini... deci zi si mie este vreun lucru special pentru care n-ar trebui sa-l sterg ? sau sa termin CoD2 a 4-a oara ?
Daca a gasit cineva solutia de a-l face sa mearga peste 1024/768 il rog sa posteze, la 1024 nu ma intereseaza desi cred ca altfel ar merita jucat!
sergiulik, în afară de ceva nou şi diferit, nu are nimic special. Doar dacă vrei să vezi câteva superarme germane şi să ai ocazia să şi distrugi câteva.
And so, it begins
Experience is a hard teacher because she gives the test first, the lesson afterwards.
Amateurs train until they get it right, professionals train until they get it wrong.
Ciudat,mie imi merge si la 1680x1050 si la 1920x1200.....
Oricum jocul e muci nici nota 5 nu merita,pacat ca premizele story-ului incep bine...
Daca merge si la 1920/1200 o sa-l incerc; in ceea ce priveste calitatea jocului "nu cred pina nu vad". Si "Conflict DeniedOps" parea groaznic la inceput si ulterior chiar mi-a placut.
mie mi-a mers pe wide in 1650x1050 pe 8800gts 320mb , drivere nu chiar cele mai recente (de prin toamna). E drept, uneori se mai clatina dar merge ...
Alte probleme am intampinat mai degraba la partea de sunet, cateodata nu se mai aude nimic si trebuie sa ies si sa intru la loc
LE: chiar mi se pare amuzant ca feeling jocul pe alocuri, merita aruncat ceva timp asupra lui, macar din lipsa acuta de titluri din ultima vreme
Last edited by Merlin; 02-03-2008 at 14:13.
Cumpar sistem audio si kit wireless mouse si tastatura -> http://forum.computergames.ro/224-pe...l#post44398573
Am jucat 5 minute si cand am dat un load mi-a aparut bug-ul asta pe ecran , si nu vad la distanta. A mai patit careva asa ?
cred ca il incerc si eu. din screens-urile pe care le-am gasit pe net arata destul de bine.
Vand diverse vechituri | Vand reviste IT
[How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?]
A little help down here ?
Bookmarks