![]() |
| |
#1 (permalink)
| ||
|
Pentru cine mai avea îndoieli: Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Parca era vorba ca Bioshock 2 va fi un prequel... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Cica concept art http://benmauro.blogspot.com/2008/02...rm-update.html . Laser frate.
__________________ Intel Core 2 Quad Q6600 , ASUS P5K-SE , 2 GB ram A-DATA 800 mhz , Nvidia 8800 GTS G92 512 mb , Western Digital 250 Gb S-ATA 2 ,Realtek High Definition , 4TECh Keyboard and Dual Light Mouse , Raidmax Sagitta case and SevenTeam 550W Power Supply , Windows Vista Service Pack 1 Last edited by cristy10best; 11-03-2008 at 23:54.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
threaduri mamut.hehe ![]() asadar Biosocu 2.va fi interesant de vazut directia in care o apuca. tot sub apa as vrea. mai mutle modele de byd daddy.de spliceri. mai mutle personaje umane care nu sunt nebune ,plasmide , niveluri mai mari , plus o chestie legata de atmosfera sau nu stiu care sa-ti zica imediat ca asta-i bioshocku2 si un ending pe masura.nu ca din topor cum a fost cazu lu bioshock 1. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
eu sper sa fie ceva mai bine optimizat fizic, sper sa fie la fel de lung si de atmosferic, si sper sa mai termine cu anumite chestii specifice consolelor, la interfata mai ales. mie mi-ar placea sa fie mai putina cafteala de fapt, ca sa ma pot bucura in liniste de atmosfera, disperatii aia nu ma lasau sa o savurez. mai ales in primele nivele, atmosfera creepy a fost incredibila, dupa aia s-a mai diluat. a si sper sa nu ma mai transforme in big daddy ca m-a calcat pe nervi faza aia, si a fost ceva de jucat asa. da, eram mai puternic, dar mai lent, sunt adeptul vitezei. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
ba ar fi pacat sa apara prea devreme si sa aiba putine noutati. eu ma mir si asa ca il vor in 2009, la doar 2 ani dupa primul. sunt destul de sceptic ca va merita numele 2, si nu va fi un fel de add-on mai mare, lansat insa sub numele de bioshock 2.
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Presupun ca povestea va fi tot in Rapture , avand in vedere ca in finaluri nu se vedea daca orasul a fost distrus sau nu .
__________________ Intel Core 2 Quad Q6600 , ASUS P5K-SE , 2 GB ram A-DATA 800 mhz , Nvidia 8800 GTS G92 512 mb , Western Digital 250 Gb S-ATA 2 ,Realtek High Definition , 4TECh Keyboard and Dual Light Mouse , Raidmax Sagitta case and SevenTeam 550W Power Supply , Windows Vista Service Pack 1 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Pina la urma se pare ca e prevazut pentru Q4 totusi, fara prea multe detalii. "If you're wondering why Take-Two would announce Bioshock 2 so early, it is likely due to EA's recent attempts at acquiring the company. Confirmation of a BioShock sequel will only increase Take-Two's value."
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
eu sper sa fie mai bun decat 1 care a fost sooper!...sincer sa fiu nu as vrea sa fie un prequel ptr ca nu ma intereseaza cat de glorios o fi fost rapture...pe mine ma intereseaza continuarea.probabil actiune nici nu o sa se petreaca in Rapture .poate va avea arme noi....si mai multe si mai multe tipuri de inamici si un final mai bun...mai original ptr ca acesta si cel de la crysis au fost ca din topor....de parca ar fi bosi de la serious sam .
__________________ Campania "Revino la viata cu generatia Pepsi" a devenit in chineza "Pepsi iti readuce mortii la viata". | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/357232-bioshock-2-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| BioShock 2: Sea of Dreams PC Downloads | This thread | Refback | 02-11-2008 22:27 | |
| BioShock 2: Sea of Dreams PC Shooter | This thread | Refback | 16-10-2008 20:29 | |