![]() |
| |
#1 (permalink)
| ||
|
Astept cu nerabdare acest joc, se pare ca GSC World Publishing and Koch Media il vor lansa in curand. Va avea grafica DX10 iar actiunea va avea loc inaintea evenimentelor din Shadow of Chernobyl. http://www.stalker-game.com/clearsky/index_en.html
__________________ ![]() | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Din pacate se pare ca l-au aminat pina pe 29august. STALKER a fost exceptional. Am citit un articol despre Clear Sky in care echipa de producatori explica cum vor sa aduca jocul la nivelul proiectului initial (profitind de evolutia tehnologica rapida, timp suplimentar si ceva fonduri din cistigurile pe primul joc), respectiv si mai multe detalii (de finete si continut), libertate de miscare mult largita, etc...Pe ecran mare si primul a fost impresionant. Faptul ca actiunea se desfasoara intr-o comunitate e punctul forte pentru ca toate actiunile personale au consecinte. Sint convins ca va fi "Super"!
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Depinde si cat de plin e inventory-ul tau.....La mine era de obicei destul de plin, iar din aceasta cauza, eu nu prea puteam sa alerg mult timp....si nici nu mi se pare ca personajul alerga asa de repede
__________________ Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea... | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2001 |
Arata super misto...dar am inteles ca prezentarea a rulat pe ceva din seria 9000 si nu a mers foarte stralucit...sper la o imbunatatire a performantelor in versiunea finala...altfel, posibil, vom avea un nou "Crysis" dpdv al performantelor
__________________ Frag everything isn't u! | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
ce nu mi-a placut este implementarea armei total cretina dupa parerea mea ... adica tragi o multime de gloante si nu prea ii nimeresti, plus ca are un grad ridicat de dificultate ... oricum banuiesc ca necesita rabdare si timp mult pentru a-l juca frumos .. poate clear sky va fi mai precis in ceea ce priveste trasul
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
nu au fost implementate deloc cretin armele din contra, destul de realist, gloantele erau trase de gravitatie in jos ca un exemplu. Asta nu e quake daca asta va asteptati..
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ UT2k4 player Give Romanian Gaming Comunity The Same Rights Vand componente watercooling: http://forum.computergames.ro/42-har...-rads-etc.html | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Producatorii au tinut cont de toate detaliile, inclusiv la trasul cu diferitele arme (au incercat sa simuleze comportamentul real). Daca tragi foc cu foc poti nimeri inamicii cu fiecare glont; pe foc automat se imprastie necontrolat. Cine a facut armata intelege...E foarte bine ca e realist si dificil!
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ CPU E8400-3800mhz,Hyper Tx2,GA 965P-S3,4gb ram-800mhz-Delux 600w,WD 250gb,Samsung 22", wide-screen,9600GT | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/357823-stalker-clear-sky.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| STALKER: Clear Sky PC Shooter | This thread | Refback | 30-09-2008 15:49 | |