![]() |
| | #181 (permalink) | ||
|
Am jucat in jur de vreo 3 ore si n'am avut nici un crash.Imi merge acceptabil insa multe optiuni video nu pot bifate(ori sunt exclusiv dx10 ori e de la pl video-8600gt). Inceputul jocului mi se pare f haotic.Incepi intr'o tabara cu acelasi nume ca al jocului si primesti obiective sa'ti cresti reputatia cu respectiva tabara.Insa stalkerii aliati sunt toatal haotici,nu te asteapta,nu'i poti comanda,se tot duc inainte,etc. o sa vedeti la ce ma refer cand jucati... E misto ca sunt tipi cu care vb si care te conduc intre anumite zone instant,nu mai trebuie sa mergi tu . Zona de inceput e "swamps" si nu'mi place deloc.Povestea pare interesanta . Ca de obicei tragi 20-30 de gloante intrun inamic pana ce moare. PDA-ul e diferit acu, ai statistici cu diferitele factiuni,cum sa intaresti propria factiune si cum sa o slabesti pe cea cu care te lupti,etc....Pare interesant, dar cam in mare mi'a lsat impresia ca e sub Shadow of Cernobyl
__________________ | |||
|
| | #184 (permalink) | ||
|
Wow armurile si armele si tot ce ai pe tine pot fi upgradate cu o multime de chestii.Nu tin minte sa fi fost asa in primul.Am trecut de prima zona,incepand cu a 2a zona ajungi in zonele din primul joc,chiar si unele questuri sunt ca cele din primul ![]() ![]() O mare problema o reprezinta noaptea.Nu poti dormi sau n'am ajuns poate la cineva de unde pot cumpara saci de dormit sau poate e vreo alta metoda de a trece timpul mai repede.Dar oricum IT SUCKS.Noaptea nu poti face nimic.Bezna totala,nu vezi nimic si ai doar o panarama de lanterna care nici la 3 m in fata ta nu vezi. Am jucat cam 10 ore si n'am gasit nici un bug si n'am avut nici un crash.Foarte curios.Sau doar foarte norocos
__________________ | |||
|
| | #185 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: TM | Quote:
| ||
|
| | #186 (permalink) | ||
| Quote:
PS: tu ai versiunea "demo" nu ?
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB DDR800|GTX 260|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #187 (permalink) | ||
|
apropo de asta, vreau sa joc iar stalker dar de data asta cu un mod gen redux ce astept in primul rand de la mod: arme de cumparat si damage modificat la ele, vreau sa moara idiotu daca ii trag in cap si sa nu consum juma de clip in el ca sa nu aiba nimic ![]() recomandati-mi unul, inainte eram la curent cu ele acum mai putin. care e cel mai complet ?
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #188 (permalink) | ||
| Quote:
PS: iar la chestia cu tras un incarcator ca sa moara cineva eu nu am avut problema asta nici pe Master cu jocul vanilla, incercati si voi sa apasati pe "0" parca si sa trageti foc cu foc si mai important folositi gloante AP idiferent ce sunt 5.45 5.56 etc. . Doar la sfarsit cand inamicii au armuri sau exoschelete sunt mai dificil de omorat dar atunci nu ai nevoie decat de un singur lucru VSS sau AS Val cu 9x39 rusesc si AP dose the job every time
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB DDR800|GTX 260|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #189 (permalink) | ||
|
Hmm...echiar misto sa revezi zonele din primul stalker stiind ca acum sunt sub alta ocupatie ca sa zic asa.Unde erau in primul militari acum sunt stalkeri, unde erau stalkeri acum sunt banditi,etc...Ce nu'mi place e ca dupa ce ai iesit dintr'o factiune si ai intrat in alta, cu precedenta factiune ramai neutru cu toate ca atunci cand erai de al lor erai friendly la maxim. De asemenea questlog'ul daca se poate numi asa e cam haotic,nu iti arata de la cine ai luat misiunea respectiva..noroc cu PDA'ul ca iti arata pe harta unde tre sa te duci si ce tre ce sa faci. Cat despre buguri am gasit doar unu minor..cateodata nu poti trage pein unii boscheti,ca si cum ar fi de piatra Despre fluiditate, am facut o defrag la partitie si merge mult,mult mai bine,practic pe xp il joc cu totul pe maxim cu toate activate.Zic pe xp pt ca are multe optiuni video ce nu pot activate decat pe dx10
__________________ | |||
|
| | #191 (permalink) | ||
|
Ce mi se pare ciudat e ca poti activa enhanced lights si pe XP, nu doar pe Vista. Si nu e nicio diferenta la grafica intre enhanced lights Vista si XP, iar cele vreo 3 optiuni blocate in XP raman blocate si in Vista. Asta se intampla la varianta in lb rusa. Pe 8600GTS, enhanced lights, si cam tot la maxim, fara AA si AF am cam 17 FPS, nu e jucabil, dar nici n-o sa fie nevoie de ceva avion pt a-l juca la maxim.
__________________ | |||
|
| | #193 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #194 (permalink) | ||
|
da, o solutie cam idioata, eu vreau daca fac un kill si nu ma vede nimeni sa nu stie aia unde sunt... asa daca ii tragi lu unu cu dragunovu de la 300m in cap vin nebunii dupa tine instant, chair daca stai in tufisuri... cam naspa
|
| | #196 (permalink) | ||
|
am bagat stalker, patchu 1.0004 si oblivion lost mod 2.2 + weather merge perfect in 1280 *1024 cu absolut tot la maxim, aia mor de la primul glont in cap etc DAR, am crosshairul un punct si e foarte foarte mic... de la ce dracu o fi ?
|
| | #199 (permalink) | ||
|
In clear sky nu mai trebuie sa'ti faci griji in privinta banilor. Am descoperit cam tarziu dar aproape in fiecare locatie unde este un trader este si o cutie "magica" plina de goodies(bandaje,truse medicale,gloante de tot felul,bautura,etc) care se reumple periodic ![]() ..Simplu : golesti cutia de toate,le vinzi la trader si tot asa si TADAA esti bogat ![]()
__________________ | |||
|
| | #200 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
salut pana la urma a gasit cineva acest joc pe undeva?
__________________ | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/357823-stalker-clear-sky.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| STALKER: Clear Sky PC Shooter | This thread | Refback | 30-09-2008 15:49 | |