![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
LOL , ce grafica http://www.pcgames.de/aid,640665/Vid...ky_erschienen/ , e cel putin la nivelul lui Crysis .
__________________ Intel Core 2 Quad Q6600 , ASUS P5K-SE , 2 GB ram A-DATA 800 mhz , Nvidia 8800 GTS G92 512 mb , Western Digital 250 Gb S-ATA 2 ,Realtek High Definition , 4TECh Keyboard and Dual Light Mouse , Raidmax Sagitta case and SevenTeam 550W Power Supply , Windows Vista Service Pack 1 | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Absolut fantastic, desi filmuletul e de calitate foarte slaba.(rezolutie mica si compresie prea mare). Probabil va candida cel putin la jocul cu cea mai buna grafica (producatorii au mentionat ca se chinuie sa scoata ceva super tare).
| ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Filmuletul nu e chiar de calitate foarte slaba ,intelegi ce vrea sa arate. Nu se ridica la nivelul cryengine 2 dar nici nu e departe de el .Dynamic wet surface in combinatie cu waters splashes e super, arata cu mult mai realist , si fumul ala e marfa si vad ca au pus accent pe el in filmulet deci da de inteles ca au muncit mult la el ![]() | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
probabil ceva gen Half Life 2->Episode 2 de mult
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Nu e chiar asa, dupa un joc terminat, producatorii au mult mai multa experienta si stapanesc mult mai bine tehnologia. De-asta pe masura ce apareau patchuri de stalker, se misca din ce in ce mai bine. De-asta primele jocuri de ps2 aratau mult mai naspa decat cele spre finalul vietii consolei. De-asta gears of war 2 va arata mai bine decat gears 1, desi consola si deci suportul hardware e acelasi. Sa vedem ce o sa iasa, e numaru 1 pe lista mea de asteptari, dupa ce mi-am luat consola crezand ca imi va oferi ceva jocuri reale de jucat si am descoperit ca in general sunt cam stifturi toate. Nimic nu se compara cu un stalker sau un crysis.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
N'am jucat prea mult.Incepi intr'o mlastina cu un elicopter ce vrea sa te impuste. Ai in apropiere vreo 2-3 case parasite cu vreo 10-15 comrades si ceva mai incolo un turn cu vreo 3 inamici. M'am chinuit vreo 30 min sa ma apropii de turnu ala dar a fost imposibil.Din 3-5 gloante ma omorau de la distante f mari. Nefiind demo oficial presupun(la loading scrie E3 DEMO) nu sunt prea multe de spus. Cat despre grafica ...cu toate puse pe maxim aveam ~20-25 fps.Daca puneam totul pe minim pa aceeasi rezolutie tot ~20-25 fps aveam. Daca scoteam sun shadow sarea la 40+ .E f ciudat demo,beta,alfa asta ce o mai fi
__________________ | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
imi place ce au facut cu grafica,in rest nu au schimbat nimic.
__________________ Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF. | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
...
__________________ Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
L-am jucat si eu . Are o grafica frumoasa , efectele alea de bloom , motion-blur si multe altele se vad , dar in continuare nu imi place apa , arata oribil . Parca au schimbat sistemul de animatie , e mult mai bun , combatul e putintel mai usor , pana aici imi place , chiar daca e demo , sau ce naiba , cu siguranta va fi mai bun ca primul .
__________________ Intel Core 2 Quad Q6600 , ASUS P5K-SE , 2 GB ram A-DATA 800 mhz , Nvidia 8800 GTS G92 512 mb , Western Digital 250 Gb S-ATA 2 ,Realtek High Definition , 4TECh Keyboard and Dual Light Mouse , Raidmax Sagitta case and SevenTeam 550W Power Supply , Windows Vista Service Pack 1 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/357823-stalker-clear-sky.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| STALKER: Clear Sky PC Shooter | This thread | Refback | 30-09-2008 15:49 | |