![]() |
| | #105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
... apare pe 5 septembrie. GSC Game World, computer games developer, its publishing subdivision GSC World Publishing and Deep Silver, the games label of Koch Media, a leading producer and distributor of digital entertainment products, today announce that S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky has gone gold. The international release date of the game has been set to September 5th of 2008. | ||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Sper sa apara cat mai curand . Nu prea inteleg de ce e diferenta de timp intre lansari asa de mare .
__________________ PC: Asus nForce 790i Ultra SLI | Intel Core2Quad Q9550 2.83 GHz | eVGA GeForce GTX 280 SSC | Corsair 4GB 2x2GB DDR3 1333 Mhz XMS3 | Seagate Barracuda SATA2 750GB | Antec Twelve Hundred | Corsair TX650W | | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Da si eu de abea astept ....Da numai fiti asa de nerabdatori ca imediat dupa incepe scoala
__________________ PC: Asus nForce 790i Ultra SLI | Intel Core2Quad Q9550 2.83 GHz | eVGA GeForce GTX 280 SSC | Corsair 4GB 2x2GB DDR3 1333 Mhz XMS3 | Seagate Barracuda SATA2 750GB | Antec Twelve Hundred | Corsair TX650W | | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Stalker a fost un joc exceptional, a fost jocul pentru care mi-am luat calculator nou la momentul respectiv.. Dar dupa mine are un mare "flaw", mai exact libertatea aia de miscare, in lumea uriasa, combinata cu faptul ca trebuia sa refaci aceleasi trasee pentru fiecare misiune (sidequest) tampita care vroiai s-o faci, pe jos, mergand desigur, ca dupa cateva secunde oboseste de fugit. Zeci de minute pierdute pe drum, omori un target, te intorci pana de unde ai luat misiunea sa-ti iei rewardul, alte zece minute. Merge sa faci toate drumurile din joc o data, dar sa le refaci de cateva ori, pff. Mi-am pus trainer ca sa fug incontinuu, ca nici cu artifacturi de endurance nu era de ajuns, si tot nu am rezistat si m-am lasat de el. Nush, sper sa nu fie aceeasi problema si in clearsky.. Ar trebui sa bage ceva ca in RPG-urile cu lumi uriase ca STALKER, in locatii vizitate deja sa te poti duce automat, dand click pe harta or something, si daca esti atacat, atunci sa revii in joc si sa te ocupi de respectivi . Asa, 50-60% din timpul jocului il pierzi pe drumuri care ajungi sa le stii pe de rost.
__________________ SiSTEM: Intel C2D E6420 @ 3.0GHZ // Abit AB9PRO // 2x1GB A-Data Vitesta DDR2 800+ Extreme // BFG 8600GTS OC | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Seria STALKER face parte dintr-o anumita categorie de jocuri in care se pune accent pe atmosfera si interactiunea cu mediul si personajele din joc. Ajuta sa te incadrezi in mediul respectiv, pe care trebuie sa-l intelegi si sa-l apreciezi asa cum e. Nu strica plimbarea in mediul respectiv intre diferitele "zone fierbinti", iar daca setarile sint date la maxim peisajul e chiar impresionant. Mie imi place mult asa cum e...(STALKER e unul dintre cele mai bune jocuri, ever!)
| ||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Quote:
am fugit la crysis | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
faza cu fugitul, sa fim seriosi, fugeai dintr-o parte in alta destul de rapid daca chiar aveai nevoie, dar nu prea aveai nevoie sa bati toata harta de la un capat la altul. Legat de vant peisaj, asta ii da jocului un caracter special, ti se face pielea gaina cand te prindea noaptea si incepea sa fulgere
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
@ElFenomeno iau ca pe o gluma ce ai zis tu ca ai enumerat exact ce e mai misto in stalker .Iar faza cu fugitul pana la un target nu ma deranjat ca pe drum mai gaseai cate un artefact arma etc ,mai erau si unele chestii scriptate cum ar fi prima data cand intri in Garbage
|
| | #119 (permalink) | ||
| In magazinele online din UK de unde mai comand eu jocuri poti face precomanda si costa 75-80 de lei cu tot cu transport.. Totusi as prefera sa-l iau de pe steam, dar numai daca e 30 sau (maxim) 40 de dolari.
__________________ Swallow my words, taste my thoughts/ And if its too nasty, spit it back at me | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
Greu sa gasesti asa atmosfera si sper sa nu o dea in bara.
__________________ <Megas> 70 warrior EU-Neptulon <Disbanded> | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/9-first-third-person-shooters/357823-stalker-clear-sky.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| STALKER: Clear Sky PC Shooter | This thread | Refback | 30-09-2008 15:49 | |