Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Notices

Reply

Thread Tools
Old 06-07-2008, 19:19   #21
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Mda , l-am vazut si eu . Nu merita nici aia 5 dolari. Mai bine iau 3 sticle de cola de ei.

Grafica varza , harti intortocheate , se invata greu , mori prea repede etc.
Nu te lasa sa joci ce clasa vrei , e limita maxima de clase pe echipa . Ia unu singuru sniper al echipei si nu mai ai cum sa il scoti din personaj sa incerci si tu clasa. PEr ansamblu varza jocul . Un 6/7 dat cu indulgenta.

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2008, 20:09   #22
Nothing Else Matters

OClaudiu's Avatar

Quote:
Originally Posted by 42 View Post
la 5$ nici nu am asteptat sa vad cum e si l-am luat pe loc . E fun si extrem de ieftin, valve ne-a obisnuit deja cu oferte din astea odata cu orange box. Nu se ridica tocmai la nivelul cod2, dar nu e nici departe.
ieftin si fun.
42, jocul e foarte fun. Dar comparatia cu COD 2 e deplasata. Jocul e departe de realismul din COD 2 . Numai ca are un avantaj enorm : pretul . La un sfert de pret de COD 2, e perfect .

OClaudiu is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2008, 20:18   #23
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Jocul este FOARTE fun dar trebuie sa joci ceva timp ca sa inveti hartile si sa tragi cu armele plus ca trebuie sa-ti dai seama ca NU E PE FRAGURI ci pe obiective.

fiberspeeder is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2008, 20:35   #24
42
theultimateanswer

42's Avatar

Quote:
Originally Posted by OClaudiu View Post
42, jocul e foarte fun. Dar comparatia cu COD 2 e deplasata. Jocul e departe de realismul din COD 2 . Numai ca are un avantaj enorm : pretul . La un sfert de pret de COD 2, e perfect .
E cu dus si intors. Care parte a realismului din cod 2 ? Faptul ca poti sa sari si sa tragi in acelasi timp fara probleme ? Faptul ca alergi fara sa obosesti ? Dar da, dod e un cs in ww2. Si oricum prefer oricand america's army tocmai pentru realism, lucru ce lipseste cu desavarsire si din cod si din dod.

42 is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2008, 20:40   #25
Nothing Else Matters

OClaudiu's Avatar

Bun . Si atunci, de ce il mai joci ?

OClaudiu is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2008, 20:43   #26
Registered User

PigBrother's Avatar

C'mon, un joc trebuie sa fie placut. Iti place sa-l joci, it's a win.
Cat despre chestiile alea cu realismul, sa fim seriosi: 99% dintre noi ar trebui sa moara in 30 de secunde daca jocul ar fi "realist"

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2008, 20:54   #27
42
theultimateanswer

42's Avatar

Pai exact asta zic, ca realismul nu e un armgument pro pentru un joc care e atat de departe de realism precum cod2. Da, e mai misto intr-adevar, pur si simplu realismul nu e un argument valid.

42 is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2008, 20:57   #28
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

A , uitai . O alta chestie care m-a enervat rau la jocul asta : armele. Cum naiba sa fie implementate in halul ala , pui crucea sa tragi undeva si ele trag oriunde numai unde ai pus crucea nu....

Old 06-07-2008, 21:27   #29
¬_¬

C.@M.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by skyblue View Post
A , uitai . O alta chestie care m-a enervat rau la jocul asta : armele. Cum naiba sa fie implementate in halul ala , pui crucea sa tragi undeva si ele trag oriunde numai unde ai pus crucea nu....
Pt. ca au recoil?

C.@M. is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2008, 21:37   #30
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Poa' sa aiba mama recoilului da alea nu trag unde tintesti si pace.

Si de aceea situatia devine stupida :
- ori le faci sa traga unde e crucea.
- daca nu le faci sa traga unde e crucea atunci de ce mai ai crucea ? Ori o elimini de tot , ori o muti din mijlocul ecranului in locul unde trag de fapt armele.

Realism realism , da ar trebui sa te lupti cu adversarii nu cu interfata.

Old 06-07-2008, 21:44   #31
Registered User

dizzee's Avatar

Quote:
Nu stiu, mie mi se par destul de precise, cel putin cu Garand-ul am avut o gramada de one shot kills, iar cu arma de la Support trebuie doar sa tintesti pieptul si de la recoil iese un headshot de toata frumusetea.. Ma rog, am jucat doar cu clasele astea doua, poate la celelalte e altfel.

P.S: Incearca sa joci Insurgency sau Red Orchestra daca tot vrei "fara cruce", Sa vezi acolo distractie, DoD o sa ti se para joaca de copii..

Last edited by dizzee; 06-07-2008 at 21:45. Reason: Automerged Doublepost

dizzee is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2008, 22:39   #32
Registered User

blitzkr1eg's Avatar

am jucat si eu cu ocazia free weekendului si l-am cumparat cu $4.99 e distractiv si merita toti banii

blitzkr1eg is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 10:52   #33
Registered User

Are campanie faina de single player ?
Daca da, m-are tenta.

ciocanul is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 11:10   #34
Registered User

west1785's Avatar

nu are campanie single player

west1785 is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 11:25   #35
Registered User

upmax's Avatar

Quote:

- daca nu le faci sa traga unde e crucea atunci de ce mai ai crucea ? Ori o elimini de tot , ori o muti din mijlocul ecranului in locul unde trag de fapt armele.

DOD:S e un joc ce se axeaza pe fun in primul rand (gen TeamFortress 2) si nu pe realism. Incearca red orchestra daca vrei realism si iti promit ca nu nimeresti 1 inamic de la 2 metrii. (probabil ala e mai pe gustul tau)
Un mare plus pentru Valve, ofera support in continuare pentru jocurile mai vechi, chiar si un update major!

Last edited by upmax; 07-07-2008 at 11:36.

upmax is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 12:11   #36
Registered User

hehe pe ce servere jucati..lasati un pm

Unloved is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 14:39   #37
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Quote:

Man am zis ca trebuie sa te obisnuiesti cu armele, tu probabil ai luat fiecare dintre ele si ai incercat sa omori ceva ca-n TF2, ei bine, daca aveai curiozitatea sa stai cu una si sa te ghemuiesti ai fi vazut ca trage drept, ai mai putin recul, iar daca stai culcat nu mai are deloc recul. Mitraliera grea cel putin trebuie "montata" ca sa traga drept, dupa care tu esti sef pe partea aia de harta, bine , pana vezi o grenada ca se aseaza langa tine :P

Sniperul la fel, ai impresia cand te uiti prin el ca "danseaza tinta", daca stai in sezut mai putin, daca esti culcat, deloc. Ce ma amuza cel mai mult e bazooka, e o placere sa bag o racheta intr-o camera unde pandeste un sniper sau mitralior, chiar daca trebuie sa tintesc mai sus putin sa intre pe geam.

So? E mai jucabil?

fiberspeeder is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 15:36   #38
Registered User

Am avut cele mai frumoase nopti de gaming cu DOD:S, poate doar cele de Heroes3 mai erau asa fun. Jocul n-are NIMIC de-a face cu CS:S, in afara de engine.
E un joc pe obiective, unde poti sa fii intr-o echipa lame ca si nr. de frag-uri si sa conduci pentru ca esti in momentul potrivit la momentul potrivit. E drept ca un glont doua te trimit in pool-ul de respawn, dar si ce sentiment frumos e sa plasezi bine o grenada si sa vezi 2-3 pandaci cum sar in sus de bucurie :P
Iar atunci cand echipele sunt echilibrate si joci o ora pentru un "amarat" de 1:0, sentimentul e divin.
Armele sunt total diferite de ce am mai vazut prin alte jocuri, datorita reculului, dar cu exercitiu ajungi sa le cunosti.
Si da, trebuie sa inveti putin hartile, sa joci in ambele tabere, sa-ti dai seama cum si pe unde ar putea veni adversarul (in general, e mai mult de o ruta).

kyufits is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 16:57   #39
Registered User

Care vrea un guest pass de 3 zile sa-mi dea un pm.

poyZONE is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 09:41   #40
Registered User

jucat o tara cu free weekendu e frumos jocul pot sa zic, cu toate ca aveam niste nervi ca muream instant si nu puteam sa fac nimic la inceput, dar te obisnuesti incet incet cu el

jocul merita e frumos si e distractiv

dani129ro is online now    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Thread Tools

Posting Rules