![]() |
| | #1 | ||
| Day of Defeat - Source A jucat cineva acest joc online ? Se ridica macar la nivelul lui Call of Duty 2 ? Ce impresie v-a lasat ?
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #2 | ||
| DA, joc constant. Nu se ridica la nivelul COD2, nici macar la Red Orchestra, e un fel de CS:Source cu alte arme. E fun, e ieftin, e frumos, engine source, ...merge. Ptr. 9$ pe Steam, merita. Cam invechit..totusi, dar servere online la alegere. | |||
|
| | #3 | ||
| Red Orchestra se merita cumparat ? Am inteles ca e pe motor de Unreal.
|
| | #4 | ||
| In legatura cu Day of Defeat Source.. merita cumparat mai ales ca e asa ieftin (servere sunt destule) | |||
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
Merita toti banii. Nu este "un fel de CS:S cu alte arme". Este un joc pe clase si mult mai tactic. Daca il joci la fragareala si habar nu ai ce obiective ai de indeplinit e normal sa zici ca e plicitisitor. Incercati cu incredere. Sunt 10 USD bine investiti. Eu joc pe cateva servere pe care se aduna romani cu gramada. | ||
|
| | #6 | ||
| Quote:
Nu compara niciodata CS Style cu COD style, asta daca ai ceva istorie in games. 5 clase peste COD2.. sa dea domnu' dracu. ma amuz. Merita toti banii.. absolut, e la 30% din pretul COD2. | |||
|
| | #7 | ||
Am destula istorie in jocuri ca sa pot face o comparatie intre ele. Unde sunt toate competiile alea de CoD2 din Ro? Urmaresc gaming scene-ul RO de pe vremea dial-up-ului si in afara de cateva servere crackuite si cele de pe linkmania nu am vazut nimic despre asa ceva. La fel cu DoD:S. Cam pauza pe la noi. In Clanbase se joaca in draci DoD:S. Oare de ce? Pt. ca e asa de prost cum afirmi tu? Am vazut ce praf suntem la jocuri de genul CoD sau DoD. Anul acesta la CoD4 echipa romaniei a fost pe langa total. Da' pe asta poate o stiai. La noi toti o dau cu CS 1.6, mai mult nu stiu. In Ro fps-urile pe clase mai au mult pana sa ajunga la un nivel mare. Noroc cu TF2. A inceput sa mai miste treaba. Nu trebuia sa te ataci. Nu am avut intentia sa jignesc. Imho, DoD este peste CoD. Da' fiecare cu gusturile lui. | ||
|
| | #8 | ||
| Parerile sunt impartite. Dar Red Orchestra l-a incercat cineva ? Se apropie macar de Battlefield 1942 ?
|
| | #9 | ||
| Red Orchestra, e ceva gen Americas Army. Realism dus la maxim, harti imense, acelasi engine. Trespasser .. cu tine nu am ce sa mai discut. Joaca DOD:S pana crapi. Ai pierdut acceleratu'... sau nush ce ai pierdut, dar traiesti in trecut. "Unde sunt toate competiile alea de CoD2 din Ro? " Tu habar n-ai de clanbase, de victoriile romanilor peste hotare. Si aici e cazul sa afli ca sunt ceva clanuri gen "Maniacii" http://forum.maniacii.ro/index.php etc... dau doar un exemplu, de care sunt convins ca nici nu ai auzit/visat. Last edited by CrissX; 22-03-2008 at 23:28. | |||
|
| | #10 | ||
Oricum, tot nu mi-ai raspuns la intrebare. Care competitii de CoD2 in RO? Sau hai de CoD4, ca e mai recent. Ilumineaza-ma, vad ca te pricepi, nu ca noi muritorii. DoD:S joc de placere. CS:S si GTR2 joc competitional. Tu ce joci competitional? Ah si btw, Red Orchestra si America's Army sunt pe engine de Unreal Tournament, varianta mai veche decat Source. Nu stiu de unde ai dedus tu ca sunt fan Source sau ca Source e invechit da' din viitor asa se vede. | ||
|
| | #11 | ||
| Am dat exemplu un site mai sus, daca este permis. Tu intra, analizeaza/studiaza. Eu nu tastez acum, doar sa-ti implementez in creieri o idee personala. Si eu joc DOD:S..dar doar de placere.M-am resemnat ca de 9$ nu poti sa joci pro. | |||
|
| | #12 | ||
| jucatul pro nu are nici o legatura cu pretul. dods este un joc bun, din punctul meu de vedere, sau a fost, pe vremea cand a aparut. este fun, servere fara numar si gameplay dragut. engineu source da, ala nu e competitonal.. dar e alta treaba.. jocul e simplu, usor de invatat, clasele sunt bine conturate. nu iti va da senzatia de cod sau razboi mondial dar nici nu va dezamagi.
__________________ [Core2Extreme qx9770@AkasaAK965 | Asus p5e3*premium*wifiAp | Asus hd4870 | Corsair XMS3 2gbddr3*1600 | Hitachi 580gb | xFi xAudio | g15 | g9 | z5500 | SteelPad qck+ | Samsung 940Bf | A+ xclio*twin | 700w*ocz*gamexstream ] : CUMPAR mobo lga775 potenta : | |||
|
| | #13 | ||
In Clanbase am jucat in ladderul de 1vs1 pe CS:S. Cu Maniacii am jucat CoD1 pe serverele linkmania. Mai erau si baietii cu Jedi Knights ceva, nu imi amintesc numele lor exact. Parca mai erau unii cu Arhanghelii sau asa ceva. Am vazut la CoD4 ce pot romanii peste hotare. Din pacate se simte lipsa acuta a competitiilor interne de genul. Tu ai dreptate cand spui ca DoD:S este sub CoD la anumite chestii legate de gameplay. Aici nu te contrazic. Dar asta nu inseamna ca DoD:S este prost. Mie mi-ar place la maxim sa se dezvolte in RO jocurile gen CoD, DoD sau TF2 da' cata vreme 95% din gameri joaca CS 1.6 sau WoW sunt slabe sansele. Inchei discutia aici pt. ca ne invartim in jurul cozii. ONTOPIC @OClaudiu Imho, merita sa incerci. Faci cum crezi. @CrissX Bafta in continuare la CoD. Poate ne auzim dupa ce imi cumpar CoD4. Cu versiunea "non-oficiala" nici nu are rost sa intru in comunitatea de Cod din Ro, aia de pe callof...ro (nu postez adresa ca sa nu imi sara adminii in cap da' stii tu la ce ma refer.) Last edited by Trespasser; 23-03-2008 at 00:58. | ||
|
| | #14 | ||
| Am sa il pun sa vad cum se comporta. Mie imi plac la nebunie strategiile si shooterele care au la baza World War II. Unul in plus, nu strica .
|
| | #15 | ||
| E marfa jocul. Chiar daca e mai vechi, atmosfera de razboi e foarte bine realizata iar armele sunt variate, te plictisesti de mitraliera de asalt, iei sniperu, nu merge sniperu, iei bazooka, esti varza cu bazooka, iei mitraliera grea si cureti toata strada. Red Orchestra nu merita luat, l-au facut atat de realist incat nu mai e nici un fun, tragi ca orbetele pe langa adversari in lipsa de tinta pe ecran si ramai imediat fara gloante si cauti ca disperatu. Am jucat de 2 ori si am innebunit.
__________________ I never really was on your side... | |||
|
| | #16 | ||
| L-am pus si eu adineauri. E facut pe engine de Source, jocul e fain, mii de servere si destul de antrenant. La cat costa, e o alegere foarte buna.
|
| | #17 | ||
| Pentru cei interesati DoD:S e la reducere pe steam, 5$ pana pe 10 iulie, iar azi si maine e free weekend. Din cat am jucat azi merita si mai mult decat pretul full, e un joc foarte bun.
__________________ "Not strong, only aggressive, cause the power ain't directed That's why, we are subjected to the will of the oppressive" - Mos Def | |||
|
| | #18 | ||
| Quote:
1.Joc DODS de ceva timp, e un must buy acum mai ales ca foloseste acelasi engine ca TeamFortress 2 si acelasi sistem de achievementuri.. E 4.99$ weekend deal am impresia asa ca ce mai asteptati ? Sariti pe el 2.Red Orchestra nu e un joc pentru oricine.. te inveti foarte greu cu el.. si te plictisesti repede.. | |||
|
| | #20 | ||
| l-am jucat si eu putin ca a fost free weekend pe steam, si nu prea mi-a placut, seamana cu wolf:et, numai ca vad ca mori mult mai repede aici, un foc si gata esti mort, ma cam enerveaza asta...
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|